Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • На остров
Хепи ти където си ми пример за организираност кажи как да си организирам коледното чистене, че да не съм труп Crazy. Дай идеи, схеми, тънкости Simple Smile.

# 496
Чак много не ми трябват Laughing. Искам просто да си изплатя по-бързо жилището ако е възможно и да съм на чисто. Другото ще е ок, стига да сме здрави и да работя.

За чистенето съм пълен пас... Crazy Цял живот си мечтая за помощен персонал вкъщи Mr. Green.

# 497
обичам да чистя и готвя , мога да търкам прозорци подове и всичко без да ми е криво заради това пускам само музика и запретвам ръкави ,а ако няма никой вкъщи през това време е добре .Физическият труд ме разтоварва психически  ,след тежък ден на работа съм тъпкала фуги на банята с четка за зъби от 22 малката като заспи до 02 часа  Mr. Green

# 498
  • Пловдив
Marry Djane  Shocked направо ми събра погледа. Аз понякога като съм много ядосана обичам да мия тоалетната - всеки луд с номера си  Laughing

# 499
някои луди имат и по 2 номера  Joy

# 500
обичам да чистя и готвя , мога да търкам прозорци подове и всичко без да ми е криво заради това пускам само музика и запретвам ръкави ,а ако няма никой вкъщи през това време е добре .Физическият труд ме разтоварва психически  ,след тежък ден на работа съм тъпкала фуги на банята с четка за зъби от 22 малката като заспи до 02 часа  Mr. Green

Мери , като изключим готвенето и аз съм така ! Grinning

Това за фугите като търкане ли да се чете ? Wink

Онче , аз чистя стая по стая .
И започвам от прозорците , после всичко останало .
Обаче като знам ти колко прозорци имаш , най-добре да дойда да ти помагам ! Joy

Либче , участвай в някакви игри от типа на Държавна лотария , Сделка или не , може да спечелиш и да стане по-бързо с кредита ! Hug

Бонго , твоя номер какъв е ? hahaha

# 501
  • София
Добра ви петъчна вечер!
Аз започнах да отварям очета и да се чувства човек - най-сетне хладно!  Mr. Green Преполовихме ноември и сега очаквам любимия ми декември!  Laughing

Колкото до това къде да живея - душата ми явно в предишния живот е била в ширините на Ончето. Но в този ще си ми остане мечта явно, вече одъртях, за да правя радикални промени в живота  Sunglasses Ама в другия живот знам къде да се родя и това не е на юг  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вие какво сте се разчистили предколедно? Дъждове и снегове ще идват, какви прозорци?  Wink

# 502
Така е , Морги , в този студ прозорци не отварям да мия ! cold

Аз чистя предВеликденско ! Wink
Споделям схемата . Blush

# 503
Бонго , твоя номер какъв е ? hahaha
като полудея ще ти кажа направо 2-та номера  hahaha

# 504
Аз чистя предВеликденско ! Wink
Бонговице , предКоледно се прехвърли в моята соба да се развихриш  hahaha

# 505
Ти как ще се реваншираш ? Crossing Arms