МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ние отпадаме по дифолт, дребния цъфна с варицела снощи.

# 541
И аз отпадам за събота Peace

# 542
  • София
Моля някой от работещите да потвърди кои съботи са работни - отработващи  Praynig

# 543
10 и 31 май !

# 544
  • София
При 6-дневна работна седмица едва ли е добра идеята за среща в единствения почивен ден. Като махнем изборите, евентуална уикенд среща през май би била възможна само на 17-18.

# 545
  • Емаесесаесесапипиа
Мами  Hug
Въпреки, че не съм от най-редовните тук, бих искала да им актуализирате информацията на първата страничка: към двете каки и един бати имаме и бебе Вики на почти годинка вече.
Поздрави на всички майки и дечица!

# 546
Аз за срещата за съжаление съм пас, живеем в Германия. Но четох по-напред и много се зарадвах да си прочета собствените трвоги и вълнения, за хорското мнение по-конкретно четох сега.
Аз исках трето и мъжът ми уж и той. Като забременях обаче, той изпадна в паника, оказа се, че "искал", но "по-натам". А на всичкото отгоре близнаци!!! Баща ми пък си умря от кеф, най-неочаквано за мен просто се трогна от перспективата да имам 4 деца, 2 от които близнаци.
Аз самата доста се тревожех как ще ни приемат хората, но все повече се окопитвам, гледам, че  предимно ни се радват.

# 547
При 6-дневна работна седмица едва ли е добра идеята за среща в единствения почивен ден. Като махнем изборите, евентуална уикенд среща през май би била възможна само на 17-18.
Колко още условия на удобство да бъдат посрещнати? Предлагам срещата да се направи под блока на зеленото чровеце Simple Smile

# 548
  • София
write2katia, аз съм по майчинство и ми е удобно по всяко, ама буквално по всяко време. Тъй като от има-няма 5 години организирам форумски и други срещи, гледам да се съобразя с общото мнение, а не с личното ми удобство за подобни неща. Тук има доста много работещи майки, не е като обичайните отчетни теми. Ти изглежда прелиташ някак над задръстена София, затова и транспортните проблеми не те засягат. Опасявам се, че останалите са ме разбрали правилно. Стилът ти на изразяване е неповторим, разбира се, затова и няма да хабя повече букви да се обяснявам лично на теб.

# 549
  • София
Мами  Hug
Въпреки, че не съм от най-редовните тук, бих искала да им актуализирате информацията на първата страничка: към двете каки и един бати имаме и бебе Вики на почти годинка вече.
Поздрави на всички майки и дечица!

Браво на вас, честито бебе Вики! Heart Eyes За съжаление след пускане на темата има ограничено време за редакция на първия пост, така че ще трябва да изчакаш новата тема. Hug

Пуснах анкета в групата ни във Фейсбук за избор между двете дати- 7 и 10 май. Моля да гласувате, за да се преброим! Ако не сте включени в групата, пишете да ви добавим! Peace

# 550
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
sweetkids_mama, аз съм за 10-ти ... Бих искала да е 7-ми, ама тогава пристига свекито и е на лекар, та ще трябва да съм си у дома, за да мога да я подкрепя, ако има нужда милата ми ...

# 551
  • София
 sweetkids_mama , аз във фейса не влизам, така че няма да гласувам, но за мен не е проблем и на двете дати, така че ще се съобразя. Моля те само да напишеш в темата, за да знам. Благодаря.  Hug

# 552
  • София

sweetkids_mama , аз във фейса не влизам, така че няма да гласувам, но за мен не е проблем и на двете дати, така че ще се съобразя. Моля те само да напишеш в темата, за да знам. Благодаря.  Hug

Вече отворих един файл и записвам. Wink Веднага щом се натрупат достатъчно мнения, ще пиша коя ще е окончателната дата. Peace

# 553
Не ползвам фейсбук Simple Smile

# 554
  • ул. "Мечтание"
Може ли да ме добавите във ФБ групата? Flutter

sweetkids_mama би трябвало да ме има в контактите си, ако помня добре.

Общи условия

Активация на акаунт