Презервативите

• 32 197
  • 222
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, сигурно има .Но конкретно при  нас си има причина да не усеща.Той и без му е трудно, пък със вече все едно да се целуваме през стената  Laughing Има медицински проблем, реален е, та не е от лъжльовците  Laughing Освен да е подкупил някой друг лекар, не знам.
Това е и една от причините да не успяваме с "фала" .

# 76
Не говорим за доказан медицински проблем.

# 77
  • София
Е, аз говоря.Тъй като и на мен са ми казвали преди"Много мразя презервативи, хич не ми понасят, хайде без". И знам колко се глезят мъжете.Но не всички са така, моят си има причина и не ме менти.Тъй като все пак не е във форума, не мога с точност да опиша проблема и да разправям в подробности негови лични неща, просто казвам, че има и такива.
Бившият ми пък без презерватив не оставаше, по-скоро на безбрачие щеше да се обрече.

# 78
Че то има ли мъж, който да  не твърди, че не усеща нищо с презерватив?  Laughing Така им е най-лесно. А на колко им "пада" само като го сложат... ама сори. трябва да се свиква.  Laughing Laughing

Има. Мъжът ми. Вече 17-та година сме на презервативи. И няма нищо общо с доверието. Просто не искам да забременявам.
Защо не пробвате други методи за контрацепция,като например противозачатъчни,спирала или имплант?

# 79
  • България-Швейцария
Защо не пробвате други методи за контрацепция,като например противозачатъчни,спирала или имплант?
Противозачатъчни, спирала или имплант = хормони.
Не всеки е ок да се тъпче с тях, а и от определена възраст нататък са противопоказни.

# 80

CTramell вече е отговорила. Пробвала съм, още си нося последствията. Не смятам, че жената трябва да се подиграва така със здравето си. Но... късно го разбрах.

# 81
  • London
Хора мъчите се бе хора, как може да си причинявате да усещате найлоновия, вместо кожения? Joy Mr. Green #Crazy

Сещам се за скопяване за мъже, които вече са станали бащи и не смятат да стават повече. В един сериал ''Мостът'' главния герой го бяха скопили. Joy

# 82
Разбирам,то и зависи от хапчетата.
В България знам за Жасмин,които са много силни.
При нас 80 процента от жените са на хапчета,обаче има няколко нива на наситеност на хормоните и смея да кажа почти няма противопоказност.
Друго,което се практикува е завързване на фалопиевите тръби от жени с едно и повече деца.

Спиралата не е ли само механична?

# 83
При нас 80 процента от жените са на хапчета,обаче има няколко нива на наситеност на хормоните и смея да кажа почти няма противопоказност.

По тази логика, аз смея да кажа, че между 2 и 12 години от началото на употребата, се развиват ракови клетки.

# 84
Друго,което се практикува е завързване на фалопиевите тръби от жени с едно и повече деца.

Спиралата не е ли само механична?

Завързване на фалопиевите тръби е много крайна и необратима мярка.
Аз не смея на тези години, макар че за сега не мисля да раждам повече деца... не знам какъв акъл ще ми дойде след 5 години например.

Колкото до спиралата - по-старите модели са механични, но сега има и хормонални.

# 85
Спирала на нераждали не може. Поне аз като се интересувах това разбрах.

# 86
Хора мъчите се бе хора, как може да си причинявате да усещате найлоновия, вместо кожения? Joy Mr. Green #Crazy

Аз не усещам разлика. Явно съм дефектна  Simple Smile

# 87
Аз усещам и сме избрали най-удачният вариант за нас.

# 88
Че то има ли мъж, който да  не твърди, че не усеща нищо с презерватив?  Laughing Така им е най-лесно. А на колко им "пада" само като го сложат... ама сори. трябва да се свиква.  Laughing Laughing
ИМа. Моите трима мъже (с които съм имала брак или по-сериозна връзка) не са се оплаквали. 'Секак им е кеф. АЗ също не правя разлика като усещане.

Колкото до хапчетата - наскоро се наложи да пия за регулиране на цикъла - Ясмин. На втория месец почнаха проблемите - сърцебиене, треперене на ръцете, задържане на вода - коремът ми стана огромен, почнаха и по краката да ми се образуват едни като съсиреци - твърди, отстрани с лилаво, не знам как се казват - спрях хапчетата и всичко утихна. Повече противозачатъчни нямам намерение да пия.  Naughty Надявам се и да не се наложи, но при толкова странични ефекти, не знам дали си струва. Разбира се, не се проявяват при всеки.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 15:00 от HAPPY_QUEEN

# 89
Наистина ли?
Моята докторка,когато ми предписваха хапчетата,ми обясни че противозачатъчните са си местно производство (т.е В Германия хапчетата са германски,във Франция френски)
Което ме навежда на мисълта,че противозачатъчните в България не са много качествени и твърде наситени с хормони.

Общи условия

Активация на акаунт