Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 30
Sohlenmaterial:    Kunststoff това изкуствена кожа ли означава?
Това е материалът на подметката - изкуствена  Peace

# 31
Аз продължавам да издирвам удобна джапанка за баня. Сега чакам тези СК. Имала съм XS - бяха леко малки, сега поръчах S.
Имам питане за марката  Pertini - харесала съм тези сандали в синьо, но има коментар за тези - уголемени ли са? Преводачът странно превежда и не мога да се ориентирам, а съм си ги навила на пръста.
Дебна разни кецки, едни боти Марко Поло и си търся райдърски ботуши - красиви, качествени и евтини  Laughing

# 32
# 33
  • Варна
Някой да има от светещите Скечърс около 30-ти номер или съседните, моля да ми измери  стелка  Praynig, че напоръчвах различни номера и сега се чудя кои да си оставя.

TTeзи според вас светят ли?

Stess, много благодаря за линка. И аз поръчах няколко чифта -:)

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 12:42 от Toni_baraboni

# 34
  • София
Благодаря за новата тема!    bouquet

И да вмъкна кода за френското джавари: WINTER13  -30% при поръчка над 80€.
Валиден до 19/12/2013 за артикулите от линка:
http://www.javari.fr/s/ref=tsm_1_fb_s_jvfr_mw011p?node=367664031 … t=shoesbrowserel2

# 35
Като говорите за biker boots...
Fly London
Но нещо след първия ми неуспешен опит с марката не мога да се реша... а пък на тази цена съвсем Mr. Green

# 36
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

Нищо не чакам, но пък съм хвърлила око на толкова много черни чанти,че ако някакси ги намалят, не зная как ще ги изкупя всичките  Joy

# 37
JAVABAGS - Save 25% Off Most Bag Orders @ Javari.Co.Uk - Expires: 15 Nov 2013

JAVBOOTS - 25% off Boots at Javari. co.uk

За френското   AUTOMN10
                        10ENPLUS
                        WELCOM13
Code de reduc - 10 €, une offre sur Javari
Javari vous prйsente le dernier bon de remises qui vous offre jusqu'а - 10 € de remise,
Expire le : 2013-12-31

Не съм пробвала , излезнаха ми при търсене ...

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 13:15 от PERLI

# 38
  • Sofia
Тъкмо убедих ММ да му поръчам едни sneakers, дето ги гледам вече 2 месеца и влизам - увеличени двойно #Crazy

# 39
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата тема!
Нищо не чакам, приготвила съм разни неща за връщане и си търся изгодни черни biker boots.
Както каза Desi_2, до сега винаги имам поне 2-3чифта сандали за фимилито, но тази година ...нищо интересно! Дано скоро започнат по-големи и изгодни намаления.

# 40
Здравейте!Отскоро следя темата ,никога несъм пазарувала он-лайн обувки и каквото и да е.Харесват ми моделите. Търся си кубинки тип милитъри. Някой линк може ли.
Несъм много на ясно как се пазарува,четох,но то ва с виповете ми е малко мъгла.

# 41
# 42
  • Къде ли не...
Някакви отзиви за тези - номер,качество?   bouquet

http://www.javari.de/Indigo-367-061-Unisex-Lauflernschuhe/dp/B00 … URL=/shoppingCart

# 43
Някой да има от светещите Скечърс около 30-ти номер или съседните, моля да ми измери  стелка  Praynig, че напоръчвах различни номера и сега се чудя кои да си оставя.

TTeзи според вас светят ли?

Stess, много благодаря за линка. И аз поръчах няколко чифта -:)

Светещи са, даже като увеличиш се вижда лампичката в подметката. Ние имахме подобни, буквата "S" отстрани също свети, много са ефектни. Синът ми ги носи 2 сезона, вече не приличат на нищо, но лампичките още светят. Нашите са УК10 - 16 см.

# 44
  • Sofia
Dzuls,   bouquet за темата.

Камиче, твърда кожа, ама много твърда, тежки, доста Mr. Green
Ама ако цената е прекрасна, грабвай ги Laughing

И аз тук  Peace Чакам розова крос-боди Maze и се ядосвам, че някой снощи ми отмъкна Airstep-ите с капси във ВИП-а докато ги прехвърлях от един акаунт на друг, в който получих ваучер  Twisted Evil
Покажи я де Flutter
Кои боти с капси, на платформата или ниските, да знам дали да се ядосвам с теб?

С платформата - щяха да ми се вържат 100Е  Twisted Evil За секунда някой ми ги грабна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Иначе можеше и да не ги искам, но сега умирам  ooooh!
Чантето е това - тя си ми стоеше в уиша евтинка, но ненужна. Един ден цената и падна на половина и хоп-цоп, беше грях да я подмина. Ще я видим до края на седмицата.

Заландовци ги боря да платя ТЕЗИ Crazy

Общи условия

Активация на акаунт