Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
Здравейте   bouquet
Някой може ли да ми обясни за какви поръчки от "склада" става дума  Embarassed  Къде да го търся? Нещо ми убягва явно  newsm78

# 512
Здравейте   bouquet
Някой може ли да ми обясни за какви поръчки от "склада" става дума  Embarassed  Къде да го търся? Нещо ми убягва явно  newsm78
в английския амазон - http://www.amazon.co.uk/b/ref=sv_uk_0?ie=UTF8&node=304071031
в немския - http://www.amazon.de/gp/node/index.html?ie=UTF8&node=303000031
Simple Smile

# 513
  • Пловдив
Заваля и първия сняг, извадих кутийте и ...о чудо, нито ботушките, нито апреските, коита бях взела на голямата и стават.
Та търся спешно идеи за класическо бото/ботушче за третокласничка, което да е подходящо за униформа и дънки, че друго не носим в момента. Номер 35-35,5 предполагам, крака и го измервам 21,5-22см  doh doh, ако може и да топли още по-добре, че детето остана босо в студа.
Освен идеи, ако някой има и за размяна такова предложение съм също ОК.

# 514
"... and I am thinking yes..." и мисля, че нямам повече думи  Flutter

Скрит текст:

Ох, и аз нямам думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За моите кецки нищо още. Парите си стоят, кецките и те, започвам да се чудя дали да не ги сторнирам, че забърсах едни UGG от ebay с вълничка вътре.

# 515
  • Sofia
Anik, ти ли беше експертът по Кашотите?  Mr. Green Какво ще кажеш за тези? Отговарят ли си? Grinning

http://www.amazon.de/cashott-A10061-Damen-Sneaker-Braun/dp/B00A7 … 4839&sr=1-167

Не съм аз  Rolling Eyes Имам само един чифт от онези "умалените", но на мен ми стават. За тези виждам отлични коментари и никой не казва да са умалени, а и много повече приличат на модела на nana7504, така че мисля точен номер ще е добре  Rolling Eyes

Нещо и аз се чувствам неподготвена за този сняг  Crazy Не ми се вадят апрески, а освен тях имам ботите Момино... само ...  Embarassed

Sparkling, и аз не съм УАУ от ботушът  Confused

The ant has..., аз не се впечатлих особено, като ги гледах във ВИП-а, но... ти ли така си ги снимала, те ли са толкова готини... на твоите снимки ми спряха дъха  Hug Със здраве да си ги носиш  Heart Eyes
goddess, ти кои чакаш да шипнат?

ANNAFACE, дано бързо намериш нещо  Hug  Praynig

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 09:25 от aniK

# 516
Anik, тези чакам , ама започва да ми се струват много паричките им, след като UGG ги поръчах на почти символична цена и са свтло сини. newsm78

# 517
  • Sofia
Anik, тези чакам , ама започва да ми се струват много паричките им, след като UGG ги поръчах на почти символична цена и са свтло сини. newsm78

Ооо, махай ги тези  Peace Понякога съдбата ни пази от грешки - щом не теглят парите, значи ти дават шанс да ги откажеш  Grinning Peace

# 518
Момичета  Hug има ли активен код за немския или испанския вип амазон? Мисля да пускам поръчка и ми трябва код. Или някой ако има персонален код и няма да го ползва  Praynig

# 519
  • Бургас

Скрит текст:

За моите кецки нищо още. Парите си стоят, кецките и те, започвам да се чудя дали да не ги сторнирам, че забърсах едни UGG от ebay с вълничка вътре.

Много са красиви!Със здраве да си ги носиш! Heart Eyes

# 520

Скрит текст:

Много са красиви!Със здраве да си ги носиш! Heart Eyes
Невероятни са Heart Eyes Има ли ги още или отдавна са изчерпани?

# 521
Момичета, благодаря  Hug
Знаех си, че ще ме разберете.
*valentina* мисля, че са изчерпани, но тук може да се включиш в листата на чакащите.
АниК, на живо са по-красиви от снимките, които съм направила   Twisted Evil, дори промазаните връзки мисля да оставя, но и едни кожени ще взема... Яд ме е на този сняг, че не мога да ги обуя.
Скрит текст:
Ъ-ъ-ъ не бива да си го признавам, ама днес съм с гумени ботуши - е, вярно само за откритите преходи...
Вчера даже Гирода, Румъния научих къде е  Mr. Green щото както си следях ЮПС и ги видях, че са пристигнали там и половин час по-късно излезе съобщение за забавен полет. Спомних си как преди няколко години онзи вулкан със сбърканото име затвори небето над Западна Европа и една моя амазонска пратка я чаках една седмица. Та Гирода е село близо до Междунардното летище в Тимишоара... кога друг път ще науча такова нещо  Joy Всичко приключи успешно  bowuu

# 522
  • София
И аз питам за код за немския ВИП?

# 523
Хвана първия студ, разболях се и метнах едни такива
http://www.amazon.co.uk/Timberland-Womens-Canard-Resort-Multispo … ref=cm_cr_pr_pb_t
Някакви отзиви? Не на тази цена естествено Mr. Green
Да ги отказвам, докато е време. newsm78

pp. Отказах ги Laughing

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 18:59 от goddess

# 524
И аз питам за код за немския ВИП?

Пуснали са  ваучер за нови клиенти - намалява от 50 на 30 евро за немския ВИП.   Peace

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 19:56 от Banshee

Общи условия

Активация на акаунт