Добре дошли, АВГУСТовски мами 2014!

• 28 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, аз не съм много ориентирана. От кога се брои 1 г.с. от деня на последната менструация ли?
Може ли в 7 г.с. да се чуе сърчице?

# 586
на 24 Октомври ми беше последния цикъл и да от тогава се броят седмиците.. на 10ти Декември чухме сърчицето - била съм 6г.с и няколко дена така, че да - може да се чуе надявам се съм помогнала Wink

# 587
Сърдечната дейност се вижда още в 6 гс

# 588
Здравейте и от мен,казвам се Илиана на 30 съм от София с втора бременност съм ,първото ми дете е почти н а 4 годинки ,очакван термин ми е 2 август ,днес бях на втори преглед и чухме и видяхме сърчице,не смеех да пиша по рано защото преди това имах 2 бременности които завършиха още в 5 г.с. ,но сега вече след като чух сърцето ми е една идея по-спокойно. Успех на всички и леко бременеене Simple Smile

# 589
С удоволствие се разписвам и аз в темичката и първо искам да пожелая много здраве на всички бъдещи мами, които са видели двете чертички на АВГУСТовските бебенца!  Hug

Много тихичко искам да споделя, че аз също видях  EFP и съм безкрайно щастлива! Но пак тихичко се моля всичко да е наред, тъй като вече имаме един горчив опит.
По калкулатор термина ми е на 21.08.2014г., в петък ми предстои първия преглед и горещо се моля да бъда горда АВГУСТовска мама и да прегърна малкото божествено същество!

Успех на всички мами и леко бременеене! Hug

bubito85 Позволявам си да се обърна към теб и да ти кажа, че дори и да не се е получило сега - ти не си виновна за нищо и не си направила нищо погрешно. Аз, за съжаление, също имам горчив опит с първата ми бременност, беше доста страшничко, но важното е да сте здрави и да се обичате и отново ще работите за малко бебче  Praynig Hug

# 590
  • Варна
чоколина, за първи път виждам такива ластици, от къде се купуват, има ли ги в бг?

Аз ги купих преди 5 години, от Продавалника, чисто нови, струваха ми 5-6 лв., не повече.  Peace

Бях на преглед днес, всичко е наред, отговаря си на възрастта бебочето (6 г. с. и 2 дни според последния МЦ, 6 г. с. и 1 ден, според мерките на докторката), видяхме и пулс. Heart Eyes

# 591
  • София
И аз бях на преглед днес - отговаря си на "възрастта", има пулс.

# 592
Здравейте бремелинки.

Добре дошли на новите. Честити сърчица на другите.

bubito85 знам колко е тежко това да загубиш бебче и мога само да ти кажа да си поплачеш и да имаш кураж да продължиш. Ти не си виновна и не си сгрешила с нищо, просто така е трябвало да стане. Не се обвинявай а гледай на пред. Ще дойде деня в който ще гушнеш своята мечта.

За дрехите - имам от първата бременност 2 чифта дънки с ластик и за сега ще заложа на тях. Не съм ги купувала от специализирани магазини а в най обикновени и дори не се водят за бременни но са ми перфектни за случая. От горе по дълги пуловерчета и съм ок. За лятото няколко клинчета, туники и роклички, които също си имам и май ще мина тънко с дрешките. Най хубавото е, че когато сме с големи кореми ще носим тънки и ефирни дрешки а не да се чудим как да си закопчаем якетата и палтата.  Wink

# 593
Охххх като чета ,че някои от вас са имали аборти,ме хваща страх.На мен ми е първа бременност и на 13-ти дек. Научих , че термина ми е на 6-ти август.Но ме притеснява сеха по празниците да не дойде зацапване,защото няма да съм в софия. Аз съм много страхлива....само мисля дали всичко е наред.Камо ли да си мисля за дрехи до 3-тия месец.Сега в петък съм на преглед за пулса на бебето.Не смея да кажа на никой докато не съм на 100%сигурна , че всичко е ок с бебето.

# 594
Момичета, добро утро от мен!  Hug

И аз вчера бях на преглед- оказа се, че вече и второто ембрионче има сърдечен пулс, но се развива 4 дни по-назад от другото.  Grinning Въпреки, че още въобще не е сигурно как ще продължи да се развива, съм обнадеждена, че ще се справи.  Praynig
В нета прочетох няколко статийки, малко стресиращи, за двуплодната бременност- но смятам да ги игнорирам.
В началото на януари- живот и здраве пак на преглед, та да видим. Как ще издържа до тогава незнам. Ако има лесно всяка седмица искам да съм на преглед...  Mr. Green

Прекрасен ден на всички!  Hug

# 595
Добро утро мамчета, въпреки че ми е втора бременност и съм подготвена за нея, не си купувам нищо и не казвам на никой докато не мине първата ФМ и доки каже: вече можеш да се похвалиш. Не от суеверие а защото имам няколко бременности завършили с кюртаж в трети месец

# 596
Аз мисля че няма да мога да съм повече от групата на августинките , понеже днес имах кафяво зацапване , което премина направо в цикъл в един момент  smile3518  много ми е гадно че така стана, тъкмо се бяхме зарадвали и искахме това да е коледния подарък за родителите ни, и сега  Weary  утре съм на преглед при доктора но не очаквам да ми каже нещо по различно. знам че е нормално при първа бременност, но  Banghead  умувам каква може да е причината , дали не съм направила нещо погрешно. smile3506

Мила много съжалявам...аз преживях същото септември тази година.....нищо грешно не си направила....докито ми каза, че било "нормално" да се случват и такива неща още повече с първа бременност.......търпение и продължаваните да работите по въпроса......всичко ще стане  Hug

# 597
добро утро Simple Smile

gretalinka аз имам същите притеснения, по празниците ще сме на различни места, едно от друго по диви, но ще се заредя с утрогестан и но-шпа, и ще гледам да си поспивам повечко ... пък дано да няма проблеми  Praynig

tonisto и аз така - и стресиращи статийки прочетох, и ако можеше всяка седмица на док  Laughing  Hug

Добро утро мамчета, въпреки че ми е втора бременност и съм подготвена за нея, не си купувам нищо и не казвам на никой докато не мине първата ФМ и доки каже: вече можеш да се похвалиш. Не от суеверие а защото имам няколко бременности завършили с кюртаж в трети месец

Ще си пожелая за коледа да сме неизменно в темата до август  Praynig Praynig

# 598
Ще ни бъде, а след година ще си пишем какво даваме за колики,с какво пюре сме захранили бебоците.

# 599
Ще си пожелая за коледа да сме неизменно в темата до август  Praynig Praynig

newsm74   newsm10

kalata2011, че първата фетална морфология е в 5-ти месец, нали? Моята ще бъде около 10-20 март. Сигурно и твоята някъде там... До тогава ще устискаш ли да не казваш... то и бременността вече ще личи  Blush
Само се моля всичко да е наред, няколко близки приятелки знаят... уж ги предупреждавам да не разтръбяват новината. Но преди няколко дни ми се обажда един познат с когото имам строго работни отношения (мъжа на сестрата на моята приятелка) и ми честити съвсем официално. Много се издразних, направо ми се качи адреналина и ми се разтуптя сърцето! Никога не бих си позволила да разтръбявам такава новина, когато някой ме е помолил да пазя тайна.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт