Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 235

• 66 383
  • 747
  •   1
Отговори
# 615

Ето Енги ви звъни,отворете вратата или душат си и се подгответе за близка среща с него.

# 616

Здравейте момичета !

Веднага забелязах новата снимка - Мариянка И пак чете нещо - още на предните снимки споделих, че се виждат някакви листи, но не им обърнахме особено внимание.

Любовче за споделеното !

Наистина е чудно как един напълно непознат човек може само със своето излъчване да ти подари едно вътрешно спокойствие, да забравиш дори за малко лошотията около себе си и да се усмихнеш.

Усещането наистина е страхотно !

Милка - ще ти пратя малко слънчице  ! При мен е приятно като за късна есен.

Тануша приемам пожеланията за хубава седмица !

Хаяско, Марица - благодаря за намерената позитивна минутка за темата

# 617
Момичета,привет и в новата седмица!
Марианка, smile3525 за новата снимка!Не знам дали е самотен Енгин,на мен просто ми изглежда,че се подготвя за предстоящи снимки.И аз когато правя нещо важно,или пък чета нещо интересно направо мразя някой да ми досажда,така че го разбирам.Другото,което забелязвам е,че вместо да остарява,той тук направо се сБЕБЕчосал-като дечко е. Joy

# 618
Аз пък се радвам ако Енгин е сам на снимката, защото на стотиците снимки, които имаме все е прегърнат от някой... и феновете ги изрязват.
Мариянка, благодаря!
Темата, която водиш е №1, признала съм те!
Няма друга в нета като теб!
Aferim canım! Eyvallah!!!
 newsm51

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:00 от AureliaFelix

# 619
Марта и тук слънчо ни погали ,много е приятно,не ми се иска да свие студ, но неминуемо и това ще стане. Добре поне, че Енгин сгрява душичките ни с топлия си поглед и с надеждата,че скоро ще го видим на екран.Велиана,аз мисля,че Енгин освен че възмъжава красиво, съхранява младежката си физика.Той дори успява да действа благотворно и върху нас,като ни кара да изживяваме втора младост с емоциите,които ни подарява чрез героите си. Забравяме  кои сме, грижите и прави ежедневието ни пъстро.
ето го и нашето сладурче

# 620

Ето Енгин ви звъни, отворете вратата или душата си и се подгответе за близка среща с него.

МИЛЕ  Hug, аз и вратата широко съм отворила и душата, ама ЕНГИН не ме отразява  Simple Smile Joy.
  А пък КЕРИМ, нали е моногамен, отразява само една единствена...  Heart Eyes

# 621
  • Пловдив

Гледате ли - 27 епизод?
К: "Аз само се надявам...."
Ф: "Тихо...Нямаш представа как се чувствам."
.......................
Да видим къде ще го прекъснат......

# 622

Така изглежда афишът на документалния филм "Kismet", в който гръцката режисьорка и журналистка Нина Мария Пашалиду изследва въздействието на турските "сапунки" върху битието на мюсюлманските жени в Арабския свят.
   Преди месец, нашата съфорумка dettodorowa бе публикувала в темата информация за филма, поместена в българския вестник "Дневник".

Всеки може да прочете статията, в която се разказва сюжетът на "Кismet" ("Късмет"). Две от неговите истински героини са намерили сили и смелост да променят живота си, именно след като са гледали сериала "Каква е вината на Фатмагюл?"...
   Под заглавието "Арабска Фатмагюл се разведе през 2013" турският вестник "Хюриет" (в съботния си брой) също пише за документалната лента.

Скрит текст:

И в тази публикация се акцентира върху това, как историята на екранната героиня Фатмагюл дава кураж на нейни посестрими-мюсюлманки, да се опълчат срещу нерадостната си съдба.
    В двете статии се подчертава участието на "Kismet" в Международния филмов фестивал за документалистика, който започва след два дни (на 20 ноември) в Амстердам, Холандия.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 18:21 от ангела 33

# 623
Аз пък се радвам ако Енгин е сам на снимката, защото на стотиците снимки, които имаме все е прегърнат от някой... и феновете ги изрязват.
Мариянка, благодаря!
Темата, която водиш е №1, признала съм те!
Няма друга в нета като теб!
Aferim canım! Eyvallah!!!
 newsm51

Понеже интересът ми към турското кино започва и свършва с Енгин, не следя други теми, но имам причини да подозирам, че е точно така, както казваш, и ще взема да се поразходя, за да се убедя наистина. txtloves

newsm51

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 16:42 от loveofmine

# 624
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=hTRv9S9K3ao

Това видео е от лято 2011 г. Под клипчето пише:
"Липсваше ни, Енгин бей...липсваше ни начинът, по който говориш. Начинът, по който се усмихваш. Начинът, по който викаш...наистина ни липсваше."
.......................
Всички обаче знаем, че скоро ще имаме отново среща с бъдещите герои на Енгин.

# 625
Да, Ангела.
Това вече го прочетохме, както и изгледахме фрагмента от филма. yes

# 626
Понеже интересът ми към турското кино започва и свършва с Енгин, не следя други теми, но имам причини да подозирам, че е точно така и ще взема да се поразходя, за да се убедя наистина. txtloves
Разходи се Любов!
Аз вчера го направих. Не че ме интересува някой друг, но понеже много потребители споделят, че както Мариянка, така и темата, са най-популярни, винаги актуални и по тази причина най-посещавани, разгледах наоколо и... да, точно така е. Факт!  yes
Тук може да се прочетат мненията на толкова много хора, включително и от чужбина, благодарение на твоите преводи, Любов, красивите колажи на Маричка, Марта, Фантазия, Милка, Елинор, Димони... на всички, които обичат Енгин... и на тези които са недоволни - също. Накратко - тук е купона!

# 627

https://www.youtube.com/watch?v=hTRv9S9K3ao

Това видео е от лято 2011 г. Под клипчето пише:
"Липсваше ни, Енгин бей...липсваше ни начинът, по който говориш. Начинът, по който се усмихваш. Начинът, по който викаш...наистина ни липсваше."
.......................
Всички обаче знаем, че скоро ще имаме отново среща с бъдещите герои на Енгин.

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Ангела
Heart Eyes Heart Eyes Страхотен колаж.  newsm51

И друг път съм виждала този момент. Винаги ми е било интересно с кого има среща Енгин и защо е толкова разпален. Изглежда ми ядосан, сякаш се кара на някого. В английският форум преди време имаха съмнения, че жената на масата е мениджърката на Енгин и той й се кара.  Joy Joy Joy Joy Интересно фенски предположение или по-скоро блян.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:14 от daizy_g

# 628
Аурелия защо пропусна да споменеш колажите на Ангела?  newsm78 Тя е направила също много хубави колажи и дори тук момичета  са споделяли, че ги харесват много , а от твоите думи излиза, че сякаш те не съществуват.  newsm78 Peace

# 629
Ето, ти нали ги споменаваш, Дейзи.
Не ми е възможно да напиша никовете на всички момичета публикували в темата, защото са много.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:35 от AureliaFelix

Общи условия

Активация на акаунт