Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

• 164 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

Много хубави предложения за сладки видях, освен другите вкусотии! Heart Eyes    bouquet  chef
rossonera, идея си нямам защо не се виждат снимките? Вероятно postimage нещо ми прави мръсно? Mr. Green

Пак тиганени тостчета и курабийки по рецептата на Pety   bouquet, много вкусни, мекички вътре и пръхкави, с хрупкава коричка. Сложих лимонова кора в тестото и канела в захарта за овалване. Много приятни сладчици! Heart Eyes Peace

# 466
# 467
Банички с картофи или кисело зеле

Мъфини с майонеза, Киткат  и портокалови корички

Мини пици

# 468
Печени ябълки с канела ,мед и орехи.....

# 469
  • Бургас
Тайна, ще ме побърка вида на тия картофки. Дори не забелязах какво има покрай тях. От месеци не съм яла картофки и тия ще ги сънувам днес!!!
Лабрекс, добре, че вече хапнах, защото тостовете ти са Превъзходни!!!
Сладките на Vanilla и rossonera ... ох, думи нямам!
дорка, благодаря ти, че така ласкаво се изказваш за толкова обикновена рецептичка.
Бианка, ти знаеш, че при вида на това, което показваш, аз само смирено поднасям уважения!
За всички вас, вкючително и дамите (и господата), които не споменах поименно -   bouquet  bouquet

Аз днес сготвих една много бърза вечеря - Паста Путанеска, която изядохме още по-бързо Simple Smile.

# 470
петя ,много апетитна палачинка,ще може ли рецептата?
Благодаря предварително!!!

Заповядай
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg212507.html#msg212507

Лабрекс радвам се ,че курабийките са ви харесали.Отдавна не съм ги правила,тези дни трябва да зарадвам децата с тях.

# 471
В седмицата на Никулден пак риба вкъщи Simple Smile Скумрия печена в сол

# 472
Много, много вкусотии! Поздравления!
От мен - скромно - Фритата (дебел омлет) с картофи и кромид лук - много любима вкъщи

http://valia-recipes.blogspot.com/2013/11/blog-post_29.html

и Печено пиле с чеснова коричка

http://valia-recipes.blogspot.com/2013/12/blog-post_2.html

# 473
  • София
Благодаря ,момичета! Ето и от днес!Котлет по Киевски ,но с корнфлейкс!

# 474
След апетитния котлет на Тайна в къщи отново баница на тиган.

# 475
  • София
   Разкошна е.
   Аз на следващите в сместа сложих и две лъжици кисело мляко с щипка сода, стана още по-добре.Само трябва  малко повече печене.Внука яде, все едно не е виждал никога баница.

# 476
  Разкошна е.
   Аз на следващите в сместа сложих и две лъжици кисело мляко с щипка сода, стана още по-добре.Само трябва  малко повече печене.Внука яде, все едно не е виждал никога баница.
Благодаря  Hugтрябва и с киселото мляко да се пробва.Но първо ще пробвам сладкия вариант с халва който Петя Цанкова сподили /и тази знам от нея/и ще кажа отзивите.

# 477
С тая баница на тиган прекалявате значи... Така апетитно изглежда, ще трябва май да я пробвам Grinning

Вкъщи пиле корма

Кокоски, ама несполучливи

И канелени курабийки, ама за украса Simple Smile

# 478
Може ли рецептата за баницата на тиган Flutter

# 479

Общи условия

Активация на акаунт