Подсъзнанието може всичко 59 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 75 294
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Момичета, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! dazzler1  smile3540
С настъпването на Новолунието във Водолей снощи в 23.40 ч., настъпва и КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! ГОДИНАТА НА СИНИЯ ДЪРВЕН КОН!

# 526
Някой знае ли, моля, какво му има на новия форум днес цял ден?

# 527
Какво му има?  При мен форума си работи супер.

# 528
  • Варна
Явно никой друг не се радва на новата година... но тя вече се усеща - завихрят се нови идеи, нови възможности, всичко застояло тръгва да тече!... Да се надяваме, че ще имаме силата, енергията и уменията да направляваме потока в желани хубави насоки!  Praynig

А аз да питам някоя от вас случайно да има книгата Кристални карти / на Крион/ от Сабине Сангитар на български? Намерих я в интернет, ИК "Тола", но не е в наличност. Иначе има много информация в нета, на руски предимно, но се чудех - тази на български какво ли представлява?  newsm78

# 529
  • при моите деца .....
новата година... но тя вече се усеща - завихрят се нови идеи, нови възможности, всичко застояло тръгва да тече!... Да се надяваме, че ще имаме силата, енергията и уменията да направляваме потока в желани хубави насоки!  Praynig

Дано!  Praynig

# 530
Честита ви нова година /на патерици/! Нека всичко, което си пожелавате, да се сбъдва!   bouquet

Аз отнесох плувката много рано в петък и събота, та желанията на Новолуние заминаха  Embarassed

Снощи писах тези за финикийци, но нали съм си разсеяна, изтървах няколко неща.  Embarassed

# 531
Леле, момичета.. как успявате да постигнете всичко не знам.
След всичко изчетено от мен по темата последните месеци правих доста неща, заради раздялата с последния ми приятел. Е, нищо не помогна и от преди около 3 седмици се отказах от него. И забравих за тези неща.
Наскоро се запознах с едно момче, в което се влюбих за отрицателно време, и той ме харесва НО времето е кофти и нито аз, нито той ще се задържим скоро в града ни, за да имаме връзка (въпреки че аз искам) той не иска. Каза, че може би имаме шанс след лятото като се поспрем малко, но кой знае..
И днес като се замислих ми просветна!  Naughty
Точно преди да се запозная с него излизах с различни приятели и все ей така на шега им казвах да ми намерят някой, поне докато замина април-май месец, просто за да мога да забравя бившия си по-лесно. И все повтарях на глас пред тях, че аз искам някой, но не искам нищо сериозно, защото просто бях убедена, че няма да се влюбя скоро след бившия. И какво стана? Получих каквото ИСКАХ! АМА ТОЧНО! Вселената, Бог или каквото и да е, ми даде прекрасен човек, с който ако си бяхме само в града и двамата щеше да излезе нещо идеално, но какво? Можем да се виждаме само месец-два близо и после сме на различни краища и няма как да стане в момента. Той даже ме предупреди още от първия ден да не се влюбвам и да не задълбавам нещата и ме накара да му обещая, че като заминем няма да се чувствам гадно. Той има волята да не се влюби, но при мен е късно.
И сега съм в пълен ужас.. Така съжалявам, че няма накъде повече.
Чудя се какво мога да направя, за да си поправя грешката в желанието и да потръгне всичко нормално, защото не искам да се отказвам от него  Praynig

"Be careful what you wish for, because you just might get it" - По-вярна максима няма!

# 532
По молба на участник във форума поствам отново линка на CD-то Вихърът. http://dox.bg/files/dw?a=8159d7569f

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 11:17 от InteIIa

# 533
  • в огледалото на живота
Здравейте прекрасници!
Чета ви само напоследък,но то и няма с какво да се включа....като новобранец в тази хубава тема...само благо-даря за това ,че ви има и че ви открих  Hug

Много ми е притеснено....в събота предстои голям момент в моя живот.....и важен...Стиснете по един палец за късмет и пратете от своята добрина към мен за успех....
Ще се защитавам пред комисия...тъй де 15.мин слава и в моя живот....ужасно ми е страхливо,а знам и съм сигурна ,че ще успея..........

Желая ви прекрасен ден изпълнен с хубави емоции!

# 534
  • Варна
UK Princess, чета твоя пост и се усмихвам - точно като Маша и Вселената  Grinning Ако е писано да сте заедно, пак ще се намерите, ако пък ли не - бъди готова за новата любов! Simple Smile

Девичка имаш  fingerscrossed от мен

Чудя се къде ли са всички, тъкмо ми дойде муза да пиша, пък то... няма никой...  newsm78 Всички ли отидоха на новото място, не знам...

# 535
  • София
devi4ca, успех в събота! Изпращам ти много  положителна енергия!  Praynig

# 536
devi4ca, успех в събота! Изпращам ти много  положителна енергия!  Praynig

И аз. Hug

# 537
Успех и от мен! момичета, нещо съм разсеяна и не можах да разбера за каква книжка и за какъв вихър говорите. Толкова са ми потънали гемиите и паднали вибрациите, че имам нужда да прочета нещо "отрезвяващо".

# 538
  • Варна
По молба на участник във форума поствам отново линка на CD-то Вихърът. http://dox.bg/files/dw?a=8159d7569f
InteIIa ,Благодаря много! newsm51
Изключително полезно!
alinnna "Законът на привличането -Естер и Джери Хикс"
devi4ca Успехът е с теб!

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 19:57 от PyK

# 539

Общи условия

Активация на акаунт