ЮЛСКИ бебчета - тема 7

• 23 332
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
agnesana , може да кажеш на твоя мъж да си дава картата и да не се услушва  Mr. Green

Има едни цитати дето много ще ни подхождат: "Жена ми пазарува много изгодно, но най-вече набляга на МНОГО"; "Не искам много - искам всичко"; "Мъжът ми каза, че ако не спра да харча ще ме напусне. Господи, колко ще ми липсва този човек!"  Blush

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_1?rh=n%3A59624031%2Cn%3A1902 … mp;qid=1384408254 това намерих аз от този тип столчета, трябва да се чете внимателно описанието, някои са само табли или други аксесоари.

gemavar , от кой сайт поръчахте уреда на Авент? Аз го гледах в Амазон за 80 паунда, ама ми е скъпичък, ще чакам евентуално намаление...

# 91
На ММ му поискаха нотариално заверена декларация за припознаването. Приложихме я към попълнените в болницата документи. Доколкото аз знам по закон е задължителна тази декларация. И аз недоумявам защо в Русе не я искат?  Thinking

Аз пък много отдавна минах на памперси 4-ка. Другите са му малки. То кюфтето такова шкембе има, че нямам избор. Като го гледам как расте на широчина, може и на 5-ца да минем скоро Whistling

Аз едва се научих да пазарувам от българските сайтове, за чуждите бая ще почакам. Пък и все пари нямам..... Blush Не е за мен тая работа. ММ както е стиснат, познайте как ще позволи да пазарувам от чуждестранни сайтове. Той нали сега откри , че във Вис Виталис има евтини дрехи, и край. Пък и толкова бързо се израстват бебешките дрехи, че се чудя струва ли си.....Ако имах кой да ми дава, най-добре. Ама няма.

# 92
  • София
Близначе, нямаш ли дрешки от каката? Въпреки, че не са еднополови, има дрешки, които стават и за момче и за момиче. Аз на Марина дреха не съм купувала. Новите дрехи, които има са подаръци, всичко останало е от голямата.
Иначе H&M също не е скъп магазин. Онзи ден пазарувах за голямото дете от там.

# 93
Добро утро!
gemavar много пъти се опитвах да я слагам на режим, обаче през деня горе-долу бива, но през нощта, няма режим. През деня горе-долу караме на през 3-3,5ч ако видя, че е спокойна изчаквам й и давам след около 30мин, по едно време искаше вечер през час, но това беше за няколко дни и отмина, по принцип последно я храня към 22:30 и тя си става когато й скимне през нощта, но обикновено по 2 пъти, много рядко 1 път, снощи беше май към 1:30 и 4:30. Но предната вечер си яде в 3:30 и после чак сутринта. Общо се събират около 7-8 пъти. А твоето е момченце така че абсолютно нормално да е малко повечко, но като гледам снимката изобщо не е дебел  HugЗа акането не се притеснявай, по 3 пъти на ден, най-малко, но пък по-добре така отколкото да се спече, само се чудя след толкова дрискане как наддава по толкова много  Thinking
Близначе с пазаруването по интернет съм абсолютно същата, пък и съм много недоверчива, така че хич и не искам да знам как се пазарува от чужди сайтове.

# 94
Мисти, и аз така Simple Smile
Джине, имах от каката, но не са много. Използвам някои от тях. Но те се родиха в различни сезони и дрешките се разминават. На 4 месеца калина е била лятото и всичко е потничета и къси ръкави. А Боци е през зимата и просто дрешките не съвпадат.

Брат ми подари дрешки на Бо за кръщенето от H&M. Като видях цените на етикетите, паднах. За мен са скъпи  Tired Все пак ние сме обикновена секретарка и полицай, май спадаме към по-бедните..... Tired

# 95

Таничка, шапките са уникални ! И още нещо - познавам те  Simple Smile След като ти видях снимките съм вече сигурна, че поне веднъж съм те виждала. И искам да ми обещаеш на следващия салса-конгрес да сме заедно  Hug

хахахх Близначе, там съм на другия конгрес Simple Smile ако искаш и стаята може да шернем Simple Smile

за шапките ето снимки:
http://prikachi.com/images/836/6751836R.jpg - не съм си купила още копче за шала...и мисля май да им направя помпончета на шапките отгоре Simple Smile
http://prikachi.com/images/849/6751849Q.jpg
http://prikachi.com/images/852/6751852c.jpg
а правя и такива шалове сега за Коледа за подаръци:
http://prikachi.com/images/854/6751854P.jpg
http://prikachi.com/images/861/6751861k.jpg

Сега правя още една шапка и ръкавички за подарък на една малка принцеска дето трябва да се роди тази седмица...после мисля да направя шапка на малката с ушички Simple Smile
Таничка, шалчетата как ги плетеш имаш ли клипче?

# 96
Офф,момичета,аз съм с гъбички.Изобщо не знам как се сдобих с туй чудо.Предложете ми някакво лекарство.Не ме пращайте на лекар,защото тук изследвания няма да ми бъдат направени,а само ще ми изпише нещо по усмотрение.Същото,което мога и сама да си предпиша.

# 97
Ох, изчетох ви най накрая.
И аз се замислих че не е добре да давам панадол и тази нощ не й дадох. Резултата - в 5.30 яко надута гайда. Кърмих я, носих я, люшках я в количката... докато не стана светло не се успокои. Мисля си че са венците. Започна да задържа залъгалката в уста и дори в 9.45 така заспа.
От вчера се обръща от гръб по корем и вече не мога да я оставя без надзор защото като е по корем и си прилазва и като нищо може да тупне от спалнята. До вчера я оставях на повивалника по гръб като него го местех из апартамента и тя си разглеждаше, но сега като ми се обръща и това не мога да правя. В момента е в количката със залъгалка в уста.
Въпреки лошото време вчера, пак бяхме навън от 10.30 до 11.30 и от 12.30 до 16.30. Днес обаче мисля да не излизам.
elica79, не си първа. Аз захраних в понеделник с картоф. Не че се гордея, само отбелязвам

# 98
Добро утро, дами!  
Терп, благодарности за темата! Hug
"Мъжът ми каза, че ако не спра да харча ще ме напусне. Господи, колко ще ми липсва този човек!"  Blush
Аквауомън, ти направи деня  ми щастлив!
Подаръче, тези гъби влагалищни ли са, че не разбрах?Ако са такива, аз по време на първата бременност лепнах и си слагах свещички Гинопеварил/дано се пише така/, оттогава не знам какво е това.Но те все пак са няколко вида тези гадове и на теб може да не ти ги изчисти това лекарство, също знам и за Нистатин, има за мазане и за поставяне май, или таблетки за гълтане ли бяха... newsm78 И все пак Гинопеварил-ът на мен ми ги излекува.
Таничка, и аз се включвам в хвалбите по твой адрес, обаче майка ми плете на една кука и ще и поставя задачата да ми оплете такива шапчици и за моите девойки, двете по - големи много ги харесаха, особено Хриси.Надявам се, нямаш нищо против Hug
   След вчерашния преглед се оказва, че не е толкова страшно положението засега, да наблюдавам акото за кръв, а иначе аз мога да хапвам млечни продукти, но да не прекалявам, че то напоследък бях стигнала до половин кг сирене дневно /много го обичам Embarassed/. Докторката каза, че може и да има връзка с това предозиране на белтъчини, или пък е от качеството на продуктите, уж се стараем да ядем добри марки, ама знае ли човек какво има в тях...Катеринката е качила 250 г за две седмици,отдъхнах си, не гладува детето.
   После пак ще пиша, че се събуди, изака се и ще излизаме Grinning

# 99
Румка,къде точно са ти гъбите?Нокти,госпожа???И аз имах през бременността/вагинални/,хем няма как да хвана.Може да са се развихрили ако си пила антибиотик,направи опашка след антибиотик по д-р Михайлов,ако е такъв случая.
Да се оплача малкия имаше Т.Дадох Панадол и мерих през 5 минути,спадна,ама ако пак вдигне ще го водя при частната.Да му се не знае и ш@#%^$то зъбоникнене,къса ми се сърцето като го гледам как се тормози горкото дете  Cry Сега заспа.

# 100
подаръче, както ти е писала fly2 gyno pevaryl свещички, ако са вагинални гъбичките. Може да пиеш и таблетка Микомакс, има и кремчета с клотримазол за външно ползване.

# 101
На мен за гъби ми помогна Гиназол. Страхотно лекарство, под формата на еднократна дозичка е. Останалите които  изброихте, ми докараха алергия Sad Но това хем ми помогна, хем нямах алергия от него. Абе страхотно е с две думи  Peace

# 102
gemavar , от кой сайт поръчахте уреда на Авент? Аз го гледах в Амазон за 80 паунда, ама ми е скъпичък, ще чакам евентуално намаление...
Взе го от еБей в Англия. Някъде към 60.99£ завърши търга, доколкото си спомням. Имаше и търгове с опция да го вземеш веднага без наддаване, коите се въртяха и ге около 60£ сумарно с таксата за взимане веднага.

# 103
  • Зеленият рай в сърцето на България
Маллеее, станах в 11:15 добре че бебо ми позволи да спя  Grinning

Акането по 3 пъти на ден за кърмено бебе не е ли много  newsm78 Ние по 1 път обилно като от време на време прескача някой ден...

Близначе, Мисти
ще ми се и аз да не знам как се пазарува от чужди сайтове, че така ме сърбят ръцете... Вярно, че понякога се купуват хубави и доста изгодни неща, но пък аз се зарибявам по много неща, които са излишни и въобще не са необходими .... голяма вещомания  ooooh! големите намаления ме прилъгват ... мисля да започна да се въздържам.

Шаловете които Таничка показа, миналата година и моите колежки ги правеха и казаха, че е много лесно, тя преждата била така все едно са в полуготово състояние...

подаръче Къде са гъбичките? Екзодрил за крака (ММ ползва скоро, за 1 седмица минаха и не се завърнаха) доколкото знам е без рецепта.

# 104
И в Пловдив не искат такава нотариално заверена декларация, щом сте тръгнали градове да споменавате  Laughing

frozenInside , и 7 -10 пъти да се изака няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт