"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-199.15 « Четв

• 46 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 390

Епизода беше супер!  newsm10

Много ми хареса!  Peace Ямира -също!  Heart Eyes

Ча -перфектен!  Crazy Сигурно и още песнички ще чуем с този курс по китара....  newsm68

Мерт ме скъса от смях,  Joy Селим и Ендер -  Heart Eyes

Пропуснах доста неща, защото ми насичаше постоянно,  ooooh! но от това, което видях, мисля, че е най-силния епизод до тук.  Peace
Само хахавия учител ми вгорчи на моменти гледката, Sick  но пък като си представя как после Яман ще му набира...  Whistling  и ще го поотупва,  box  чак готино ми става......  Mr. Green Mr. Green

# 391
Аз знаете ли какво реших, че искам?

Искам пъзел с Ча! Mr. Green Отивам да пиша на Дядо Коледа... Party

# 392

Гледай да не започнеш да го криеш под килима, че ще се притесним за Чачко!  Joy Joy Joy

# 393
аз си го резнах  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чок ама чок татлъ Peace нали си ми е на сърце Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

надничам ви от време на време Partyимам още малко работа и засядам Peace Peace Peace
Лава Hug къде ми се губиш напоследък момиче   bouquet  

Жани,
Скрит текст:
чок зор на тръстиката напоследък и не ми остава много време за форума.

Тази вечер пробвах на всички линкове,които са на първа страница и на всички постоянно ми прекъсваше и почти нищо не видях от епизода.Ще  го изгледам в youtobe.Жани благодаря за линка. Hug

Ще коментирам след като изгледам епизода.

Момичета и аз ще ви пожелая лека нощ,че  smile3507

# 394

Добра идея!  Crazy Аз като истински фен, ще си го изработя сама....  Mr. Green
Може и на ОркунЧ да си сглобя.  Mr. Green

# 395
  • между морето и небето
eee, само това ли беше след рекламите  newsm78

# 396
Добра идея!  Crazy Аз като истински фен, ще си го изработя сама.... Mr. Green

Ти на Коркунчо, нали?! Whistling

А никакво криене под килима, слагам го на централно място да се вижда. Party

# 397
Зори, на Ча в голям формат с едри парчета,  Heart Eyes Heart Eyes че бързо да го сглабям и да му се любувам, а на ОркунЧ с 2000 дребни части.... Joy Joy

Лека нощ, момичета!  Hug Много ми беше приятно във вашата компания!  Peace

# 398
# 399
# 400
Зори, на Ча в голям формат с едри парчета,  Heart Eyes Heart Eyes че бързо да го сглабям и да му се любувам, а на ОркунЧ с 2000 дребни части... Joy Joy

Joy Joy Joy ама много държа на Оркунко пъзела да е в поза дето си скубе перчема. hahaha То само за него трябват 2000 части. Joy

# 401
# 402

и пържени филийки направи ашкъма Wink нема да се умира от глад Peace Peace Peace

# 403
Хайде да лягам и аз, че утре да не изпусна закуската - пържени филийки от Ча. Mr. Green

Писах на батко Кенан и той ми отговори. Написах му, че сме видели обещаната сцена с Кенан и много сме щастливи.

А неговият отговор е :

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 5m

@angel4e_f Glad you guys liked it Simple Smile

guys  girls както и да е ще го преглътна. Mr. Green

# 404
и пържени филийки направи ашкъма Wink нема да се умира от глад Peace Peace Peace

Скрит текст:
И готви, и пазарува, и масата слага и вдига, и басейни чисти, и от градинарство разбира, и от строителство, и пее, и танцува, и някой навлек набързо може да отупа, и умен, и красив - що е то?

Общи условия

Активация на акаунт