Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тук свалям шапка на Седеф и на Уфук! Каква брилянтна игра без думи!!!  Heart Eyes

# 646
ох тая Фера значи  Joy Joy Joy изглеждам ли вика различно  Joy Joy Joy била се чувствала различно  Joy Joy Joy ми Емко ти строши джама  Joy Joy Joy Joy Joy
Ма много грубо това значи  Mr. Green
На кво се хилят тука толко много  Joy Joy Joy
ми на това дет го написах се смеят  Joy Joy Joy

Я го бееееееееее мамин убавец златен  Joy Joy Joy

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама на голям ТВ и с HD се виждат ужасни неща. Joy

Аз си мислех, че Ча е епилиран, а то едни редки грозни косми ... Sick
И жълтата възглавница в далечния план се вижда идеално, че е жълта възглавница.  Laughing Виж в следващия кадър, който е от друг ъгъл и зад пердето вече, съм убедена, че възглавницата я няма. Ако не сте ме разбрали - казвам, че е сложена нарочно да се види, че има възглавка, че да мирясат пуританите. Peace
Епилиран е,там са почнали да му изникват,няма такива редки косми,те се получават такива при редовна епилация и аз ги видях и съм сигурна ,че се епилира  Peace

# 648
# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мъже и жени у една лудница,как пък да не  ooooh!

# 650
  • София
Казвам го, защото сега (в ПО) на моменти Ча ми изглежда леко напрегнат и все едно я няма тази лекота в играта  Embarassed

# 651
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той 200 пъти каза Фериа  hahaha hahaha hahaha

# 652

И жълтата възглавница в далечния план се вижда идеално, че е жълта възглавница.  Laughing Виж в следващия кадър, който е от друг ъгъл и зад пердето вече, съм убедена, че възглавницата я няма. Ако не сте ме разбрали - казвам, че е сложена нарочно да се види, че има възглавка, че да мирясат пуританите. Peace
Епилиран е,там са почнали да му изникват,няма такива редки косми,те се получават такива при редовна епилация и аз ги видях и съм сигурна ,че се епилира  Peace

Ми минала му давността на епилацията, да си я беше подновил.
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 653
  • София
Обувките на Емко,как са събрани  Joy Joy Joy
Възглавницата я видях не само на тв-то,а и на лаптопа още  Heart Eyes
И аз я видях възглавницата Heart Eyes.
Много хубави бее,пууу,направо настръхваш като ги гледаш Crazy.И как се беше гушнала в  него на леглото като си лежаха сутринта....ох...сладурчета....
Седеф/Джансу голям талант Peace,обаче ще и се види тясна болницата с нейния "приятел" Халилчо

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ми минала му давността на епилацията, да си я беше подновил.
 Joy Joy Joy Joy Joy
Ми време е нямал явно човека,нали казват,че много са нямали време да почиват по време на снимките на АФК  hahaha hahaha

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее човека искаше да и каже тука,ама няма може да успее,ще го изпреварят като се приберат сега  ooooh!

# 656
Здравейте Wink

Вай бееееее тази прословута възглавница само аз ли не я виждам????  newsm78 Гледала съм не знам колко пъти сцената  Thinking

Ето видео  Joy ако може някой да ми каже в коя секунда точно и къде да гледам та да я видя и аз най-после!!!!

# 657
  • София
Тук свалям шапка на Седеф и на Уфук! Каква брилянтна игра без думи!!!  Heart Eyes

Според мен тези образи са много трудни за игра и те се справят страхотно  Peace

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя толко явно се вижда,как няма да  я видиш бе Анич hahaha hahaha

# 659
Ирче, оная реплика и в нашия превод е в минало време. Peace

Aniska, че ти сега на едър телевизор ако не можа да я видиш, тя на компютъра е още по-малка и трудно се вижда. Намери ли си 47 с добро качество, че знам едно място където също може да се дръпне?

Ужасът! Sick

Общи условия

Активация на акаунт