Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 890
  • 639
  •   1
Отговори
# 510
  • London
А на мен пък не ми се слушат драма куин истории за смърт, болести и раздели - ред сополи, ред сълзи.  Но като не ми харесва не ги чета, не се обяснявам. Всеки би могъл да пропусне снимковия материал на Шантал мен лично не ме натоварва, за сметка на други драматични арии. Peace Във форума не съм да се натоварвам, а разтоварвам.

# 511
Хайде, хайде, нищо страшно не е станало с тия глигани в анцузи, чудо голямо. Ако беше толкоз неуместно, нямаше да се превърне в такъв форумен лайтмотив, просто щеше да бъде отминато с пренебрежение, няма какво да се впрягат толкоз. Никой не е назоваван лично. Тука такива нежни имена хвърчат, от такива нежни души, че глиганите бледнеят просто.

# 512
Много просто, Н. Аз лично го правя с идеята простакът да се усети. Твърде много хора са прекалено възпитани да кажат нещо, все подминават, пазят си нервите и прочее извинения. А простаците си вилнеят и си мислят, че всички им се радват и им ръкопляскат. Аз пък не съм възпитана, нито имам нужда да си пазя нервите, мен не ме притеснява да си кажа какво ми се вижда гнусно. Мисля, че ако повече хора го правеха вместо да се спотайват, нещата щяха да са по-добри. За всички.

Флип, това, че нещо е станало популярно, не означава, че е редно.

# 513
Похвално, но си пази силите за реалния живот, недей призовава на бунт срещу форумни вятърни мелници.

# 514
Е, а няма ли глигани в анцузи? Има. И вярно, хич не са малко, уви.

И преди съм писала, форумът ми отвори очите за това какви са хората. Такава вяра имах в хомосапиенса, вярвах, че хората в големия си процент са добри, добронамери, благоразположени към другите, независимо дали деца, мъже, жени, възрастни, кучета, крави, прасета. А се оказа, че е точно обратното, ако някой не се дразни от деца и дядовци, не може да понася блондинки.... Страшна работа.

# 515
Много просто, Н. Аз лично го правя с идеята простакът да се усети.

Оптимистка. Има достатъчно простаци, които му ръкопляскат и завиждат дори, защото може да изрази пряко простотията си.  Особено, ако е под хубаво дупе.

# 516
Много просто, Н. Аз лично го правя с идеята простакът да се усети. Твърде много хора са прекалено възпитани да кажат нещо, все подминават, пазят си нервите и прочее извинения. А простаците си вилнеят и си мислят, че всички им се радват и им ръкопляскат. Аз пък не съм възпитана, нито имам нужда да си пазя нервите, мен не ме притеснява да си кажа какво ми се вижда гнусно. Мисля, че ако повече хора го правеха вместо да се спотайват, нещата щяха да са по-добри. За всички.

Флип, това, че нещо е станало популярно, не означава, че е редно.

Явно е въпрос на разбирания, негативна. Аз не мисля, че някой ще се промени, защото някой непознат му е казал нещо. Но за сметка на това вярвам (и виждам), че острото отношение ражда ответно остро отношение и не искам да правя първа копка. Мисля, че ако повече хора помнеха, че никой не налита на оцет, а на мед, светът щеше да е по-готин - за всички.

# 517
Похвално, но си пази силите за реалния живот, недей призовава на бунт срещу форумни вятърни мелници.

Благодаря за препоръката. Можеш да си я задържиш. Peace

Е, а няма ли глигани в анцузи? Има. И вярно, хич не са малко, уви.

Да, с колички. С евтин анцуг на топчета. Чак почваш да се чудиш като мъжа на Шантал - кой ли се прежалва да спи с тях, че и деца да им прави? Нали така беше? Не ти отива.

# 518
 Simple Smile форумът,особено клюкарника, не е за чувствителни и раними хора
те няма да бъдат успокоени тука
най-добре да си четат вкъщи книжка или да ходят на йога.

# 519
  • В Космоса
Simple Smile форумът,особено клюкарника, не е за чувствителни и раними хора
те няма да бъдат успокоени тука
най-добре да си четат вкъщи книжка или да ходят на йога.

Що бе? Това е добър тренинг, ако имат желание да закоравеят малко. Crazy Поне при мен така се получи. Laughing

# 520
Стига, де, негативна! Има точно такива, за които и моят мъж се чуди, кой, Бога ми, ги е онодил и оплодил. Ми, сори, ама по света не се разхожда само Алесандра Амброзио. Светът е пълен с грозни хора, които въпреки това си живеят щастливо, влюбват се, женят се, раждат си деца и т.н., ако и други да не ги оценяват.
Нима това е лъжа?! Ако беше, и повечето бяха красиви, нямаше така да се цени това качество.
Светът е пълен с обикновени хора, хора без особен вкус и усет към дрехата, външния си вид, вида на съпруга, детето и пр.

# 521

Има голяма разлика между грозен човек и глиган с анцуг.
Има глигани,които преди да започнат да се борят с храната  са били красиви.
А  грозния човек така се е родил-вина няма.

# 522
  • London
В кой момент Шантал трябва да си разплете чорапите, че някой не я харесвал. Не се научиха някои хора да си пазят харесванията и емоциите за себе си. Никой не го интересува реално кой на кого се харесва. Драма куин пак гледаме на живо. Joy

# 523
Стига, де, негативна! Има точно такива, за които и моят мъж се чуди, кой, Бога ми, ги е онодил и оплодил. Ми, сори, ама по света не се разхожда само Алесандра Амброзио. Светът е пълен с грозни хора, които въпреки това си живеят щастливо, влюбват се, женят се, раждат си деца и т.н., ако и други да не ги оценяват.
Нима това е лъжа?!

А според мен само се правиш, че не разбираш. Надявам се да е така, защото се разбра, че съм идеалист, нали така. Наскоро ти се беше възмутила от нечий "журнализъм" за използването на "урод" в някаква статия, но си ок прясно родили жени да бъдат определяни с понятия като глигани, целулитени полукълба и т.н. Защото ги имало, нали тъй, абсолютната истина е това. Срамота.

Катрала, много са ти неадекватни включванията. Както винаги.

# 524
Светът е пълен с грозни хора, които въпреки това си живеят щастливо, влюбват се, женят се, раждат си деца и т.н., ако и други да не ги оценяват.

А имат ли право? Да развалят гледката на Шантал.

Общи условия

Активация на акаунт