Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 368
  • 761
  •   1
Отговори
# 135

Това е от първия пост, ако го беше прочела нямаше да имаш толкова въпроси и загуба на пари.
Цитат
Не се връзвайте на нереално ниски оферти от сорта на дрехи и други за 2-3-5 $, гледайте рейтинга на продавача и кога е регистриран,ако е съвсем пресен и вс,артикули са му в 1 категория others,
просто го подминете,за да нямате ядове и надежди излишно.
Няма нужда от този тон, разбира се, че прочетох написаното от автора на темата. Затова и въпросът ми беше "Какво може да се случи с  поръчка с нереална ниска стойност?". Не си блъскам главата с "толкова" въпроси и не съм загубила пари, защото както написах, още не съм ги платила, просто се надявах някой с опит да ми отговори.

# 136
  • au bout du monde
До сега не съм получавала номер започваш с  RC, все са били в RB Thinking Дали има нещо притеснително или аз се вкарвам във филми? Mr. Green

# 137
  • Ямбол
La Libellule има си RA,RB,RC,RS,RF,всякакви съм получавала.

# 138
  • София
Здравейте! От две седмици правя поръчки от сайта, но все още не съм получавала пратки.
Имам един въпрос- Какви ядове мога да имам с офертите с нереално ниски цени?  newsm78 Попаднах на таблети от по 2 долара. Поръчах два, но не съм ги платила, исках първо да ви питам. Преди два дни попаднах така и на много евтини боти - по 1-2 долара, да не кажа, че имаше и за $0.20. Иначе бях си поръчала един анцуг от долар и половина и видях, че вече са го изпратили. Не знам кое е най-лошото, което може да ми се случи от тези евтинийки?
#CrazyСпокойно,всичко ще си получиш Grinning

# 139
Момичета, някоя от вас да е срещала тези боти: 12

# 140
  • Бургас
да попитам пак,някой поръчвал ли си е гримове от сайта

# 141
  • София
Аз писах на няколко пъти за моя проблем, но накратко - имам поръчка, на която тракинг номерът не излиза никъде. Писах на китаеца, той ми удължи срока. Изчаках около десет дни и му писах, че номерът отново не излиза и че ще отворя диспут, а той ми е отговорил следното: "ok, full refundment can be made. Sorry for any inconvenience may caused." Сега какво трябва да направя? Как се отваря диспут, да опиша проблема или какво? За първи път ми се случва. Благодаря за съдействието  Hug

# 142
Аз писах на няколко пъти за моя проблем, но накратко - имам поръчка, на която тракинг номерът не излиза никъде. Писах на китаеца, той ми удължи срока. Изчаках около десет дни и му писах, че номерът отново не излиза и че ще отворя диспут, а той ми е отговорил следното: "ok, full refundment can be made. Sorry for any inconvenience may caused." Сега какво трябва да направя? Как се отваря диспут, да опиша проблема или какво? За първи път ми се случва. Благодаря за съдействието  Hug

пусни диспут и избери опция  No tracking information

# 143
  • София
Благодаря!   bouquet

# 144
  • София
Пфу, направих грешка (говорейки по телефона) и вместо да отворя диспут потвърдих получаването на поръчката.  Имали ли сте такъв казус ?!?
Писах на buyer@aliexpress.com , но бих искала инфо и от вас, ако някой е попадал в тази ситуация.  Rolling Eyes

# 145
Еми... това е то. Съмнявам се, че ще ти влезнат в положението - потвърждението означава, че парите отиват у продавача... и оттам нататък Али нищо не може да направи.

# 146
Здравейте,някой  може ли да ми каже какво означава това   15-11-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

От известно време пазарувам от сайта но досега не ми е излизало такова нещо  Rolling Eyes

Също това 11/14/2013 6:55 PM, Local mail tracking  -къде да проследя пратката ?  В сайта на бг пощи не ми излиза нищо.
Благодаря ви.

# 147
  • До Балкана
Здравейте! Преди 2 седмици направих първите си поръчки, затова ще ви следя, за актуална информация за продукти. Успешна седмица на всички, с много добри попадения в пазаруването! Peace

# 148
  • Бургас
момичета,питах напред за грим,но никой явно не е поръчвал,давам линк конкретно за какво питам,някой ако може да даде мнение   bouquet
http://www.aliexpress.com/item/NEW-NAKED-EYESHADOW-1PCS-NAKED-3- … T/1462278995.html

# 149
  • София
Съвет: ако търсите нещо конкретно, може да ползвате опцията на google за търсене по картинка: http://images.google.com/imghp?hl=en
Аз сега я използвах за една рокля, но продавачът, на когото попаднах, май не е от читавите...

А аз нещо нямам късмет с поръчката на рокли - вече 3-та поръчка ще ми се канселира...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт