Пазаруване от Aliexpress.com 14

• 49 513
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
МОМИЧЕТА да питам нещо
объркла сам адреса ,забравила съм да пиша етажа,и блока hahaha  Embarassed Twisted Evil
направо ще се изям от яд.кажете сега къде да ги търся.

# 301
rosicachaneva-Ако още не ти е изпратена пиши им да коригират адреса

# 302
  • Italia
denniss, 42 на мен ми е добре, оригинално (пролетно палтенце) 44 ми е леко големичко, та според мен отговаря. Не съм мерила нито моите размери, нито съм гледала по таблиците под продукта. Поръчах номера, който ми пасва от номерацията на марката. Така поръчах и дънките, ще видим там дали няма да ударя на камък Grinning

# 303
Някой да е поръчвал тази детска рокличка?

# 304
  • София
Аз за подобна сума при изтичащ 60 дневен срок не бих рискувала  Peace.
Телефоните са поръчани на 15.10, на 02.11 ми дава Изпращане на изходяща пратка в чужбина. От тогава нищо като инфо. Не са минали 60 дни, неговия срок не е 60 дни. Мисля, че го шипна на 22.10, което прави 38 дни.
В самата поръчка колко дни ти остават до края на срока за доставка? Докато текат тези дни можеш да повдигнеш диспут. Ти прецени колко дни би чакала. Според мен има още време, в такъв случай в което да почакаш. Все пак обикновено срока е 60 дни, което ще рече около 15.12. Следи времето да не изтече.

# 305
Да похваля и аз тези клинове. Поръчах този, който е имитация на кожа, пристигна за 34 дена  Grinning
http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Women-Faux-Leather-High-W … e/1080823913.html

Благодаря още веднъж на VIVIQN1980 за снимките и съветите. Wink

Много се радвам, че съм била полезн!  Hug Аз си го нося клинчето и много ме кефи! А последно като го обух бях на детско парти и ме заляха с нещо лепкаво, но с една мокра кърпа и нямаше помен! Peace Страхотен е!!!

# 306
Аз за подобна сума при изтичащ 60 дневен срок не бих рискувала  Peace.
Телефоните са поръчани на 15.10, на 02.11 ми дава Изпращане на изходяща пратка в чужбина. От тогава нищо като инфо. Не са минали 60 дни, неговия срок не е 60 дни. Мисля, че го шипна на 22.10, което прави 38 дни.
В самата поръчка колко дни ти остават до края на срока за доставка? Докато текат тези дни можеш да повдигнеш диспут. Ти прецени колко дни би чакала. Според мен има още време, в такъв случай в което да почакаш. Все пак обикновено срока е 60 дни, което ще рече около 15.12. Следи времето да не изтече.

И на двата в поръчката пишеше, че остават по 9 дни, но след като писах на продавача удължи срока на 22 дни, но само на едната, на другата все още са си 9 дни. Ще почакам 7-8 дни и ще го мисля пак да повдигам ли диспут, или да му кажа да увеличи срока и на другата поръчка.

# 307
Здравейте,
искам да си купя таблет...моля препоръчайте ми търговец или направо машинката...
Бюджет до към 60$. Основно го търся,за да чета ел.книги ...

# 308
junia-eli, щом ще четеш ел.книги по-добре според мен си купи електронен четец, те са със специален дисплей, който не натоварва очите.Има хубави теми, в които е обяснено подробно какво откъде да се купи. (Не от китайски сайтове) За парите, които си отделила, ще си вземеш нещо читаво.  Peace

# 309
Здравейте всички, моля ви имам нужда от помощ! За пръв път пазарувах от Алиекспрес и попаднах на фалшив продавач. Направих поръчката бързо и не погледнах мненията за него. После като видях, се оказа че такива изобщо няма... Както и да е, канселирах поръчката, но сега не знам как да отворя диспут за да си върна парите. Статуса на поръчката е Awaiting cancellation, нямам бутон Диспут.моля пишете ми

# 310
  • Italia
Здравейте всички, моля ви имам нужда от помощ! За пръв път пазарувах от Алиекспрес и попаднах на фалшив продавач. Направих поръчката бързо и не погледнах мненията за него. После като видях, се оказа че такива изобщо няма... Както и да е, канселирах поръчката, но сега не знам как да отворя диспут за да си върна парите. Статуса на поръчката е Awaiting cancellation, нямам бутон Диспут.моля пишете ми
Ако търговецът се съгласи да откаже поръчката, ще получиш парите  в срок 7-10 работни дни. Не е е необходимо да пускаш диспут.

# 311
в случая вече няма търговец

# 312
минаха повече от 30 дни и въпреки многото ми писма,отговор нямам от продавача

# 313
поръчката изобщо не е изпратена

# 314
Здравейте, някой случайно да знае дали си отговарят номерата на тези http://www.aliexpress.com/store/product/ENMAYER-Free-shipping-Th … otionId=250312005

Общи условия

Активация на акаунт