Ebay - 91

• 43 256
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • До хладилника, който обичам
След като се оплаках тук, се появи линк за мейл, та пратих мейл поне...

# 301
Здравейте момичета!
Извинете ме, че така директно с въпрос  Blush
Не съм поръчвала от ибей, дъщеря ми ми е поръчвала веднъж едни тестове, но сега случая е друг и не знае как да процедираме  Sad Харесах си количка, но разбирам че продавача е съгласен само на лично предаване. Как стоят нещата в случая, дайте съвет...много искам точно тази...  Blush

# 302
Ползваш някой от превозвачите, които предлагат опция 'взимане' - обичайно срещу сума около 10 лири или таксуват на километър; вариант 2 - молиш продавача да я достави до разумно близък адрес, като го обезщетяваш за горивото; вариант 3 - молиш го да обмисли пращане с куриер (до посредник).

# 303
Здравейте !

И аз директно с въпрос - Направих оферта за една рокля -7паунда и бях с най- висока оферта. Сега получих от продавача оферта от 58 паунда. Какво да правя - не бих приела такава оферта. Роклята се продава на 60 паунда с опция купи сега.  Не съм пазарувала по този начин и не знам  - мога да се откажа, нали?  Има ли право продавачът да ми предлага оферта?

# 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте !

И аз директно с въпрос - Направих оферта за една рокля -7паунда и бях с най- висока оферта. Сега получих от продавача оферта от 58 паунда. Какво да правя - не бих приела такава оферта. Роклята се продава на 60 паунда с опция купи сега.  Не съм пазарувала по този начин и не знам  - мога да се откажа, нали?  Има ли право продавачът да ми предлага оферта?

какво значи "бях с най-висока оферта"? bid или make an offer?

ако е първото - няма право да променя нищо - спечелила си го на твоята цена
ако е второто - има право да ти направи контра-оферта, но това не значи, че трябва да я приемеш Peace
дай му оферта за 10 лири  Laughing и продължавайте като на капалъ чарши  Crazy

# 305
Здравейте !

И аз директно с въпрос - Направих оферта за една рокля -7паунда и бях с най- висока оферта. Сега получих от продавача оферта от 58 паунда. Какво да правя - не бих приела такава оферта. Роклята се продава на 60 паунда с опция купи сега.  Не съм пазарувала по този начин и не знам  - мога да се откажа, нали?  Има ли право продавачът да ми предлага оферта?

какво значи "бях с най-висока оферта"? bid или make an offer?

ако е първото - няма право да променя нищо - спечелила си го на твоята цена
ако е второто - има право да ти направи контра-оферта, но това не значи, че трябва да я приемеш Peace
дай му оферта за 10 лири  Laughing и продължавайте като на капалъ чарши  Crazy

Благодаря! - Разбрах - сега ще се пазарим, а аз си мислех, че като няма други оферти и роклята  е моя......

# 306
Благодаря Бу  Hug
Продавача отказа да ми я изпрати до адрес, но ък аз си намерих човек, който да ми я вземе. Ще си платя на човек, който ще свърши тази работа.

# 307
Ако поръчам 4 пратки, всяка от тях по 5 паунда, но в примерно 4 дни подред има ли вероятност да ги спрат за плащане на ДДС като общата сума е над 15 паунда или поради това, че са поръчани в различни дни и отпътуват в различни дни няма такава  Rolling Eyes Rolling Eyes
Надявам се да разберете какво имам предвид  Laughing

# 308
Щом говориш в паунди, са вероятно от Англия, не мисля, че ще ти ги спрат за мито, нали сме в ЕС?

# 309
Няма ДДС, ако поръчваш от Англия до България.

# 310
Някой може ли да препоръча електронен четец на добра цена?

# 311
Щом говориш в паунди, са вероятно от Англия, не мисля, че ще ти ги спрат за мито, нали сме в ЕС?

Пазарувам от ebay.co.uk - реално повечето са от Хонг Конг

# 312
Някой може ли да препоръча електронен четец на добра цена?

Kindle от немския Амазон - 49 евро е.
http://www.amazon.de/kindle-ereader-ebook-reader/dp/B007HCCOD0/r … p;keywords=kindle

# 313
  • Варна
Момичета, харесах си едни полички, дават ги "Last One"...но посредника е в отпуск до 02/01. Вероятността да ги доставят преди 02/01 е много малка...но все пак...Чудя се, ако ги купя, но ги платя в понеделник, вторник...какъв беше срока за плащане?  Thinking

# 314
  • sofia
От няколко години пазарувам от ибей и ето , че ми се наложи да отварям и аз кейс за неполучен пакет. Поръчах Лего за детето - подърък за Коледа и не пристигна на адреса на фирмата превозвач в посочените срокове. Пакета е без тракинг номер. Сега гледам, че за този продавач през последния  месец има 5 отрицателни оценки за неполучени пакети и липса на комуникация. Също така виждам, че вече няма други стоки за продаване, значи ли , че е напуснал ибей? Би ли могло да се получи така, че да не ми бъдат върнати парите, които съм му платила за Легото (не са малко)?
Ибей взимат ли в предвид тези неща, като отрицателни оценки и подобни нередности?
Предполагам, че имат система за сигурност и защита на купувача, дори, ако продавача е затворил магазина си или е изтрил профила си в ибей  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт