Отговори
# 135
  • в подножието на планината
Габи,  love001  

И тъй изгледах Слънцата и станах пишман, дет го гледах... #Cussing out  омръзна ми да гледам Том и Джери... ooooh!

Друго интересно...променят часа на Чучулиговите вече ще го дават от 22.00 часа... Sad Да видим за АШК- а какво решение ще вземат... ooooh!

Ииии утре е понеделник...най - омразния ми ден от седмицата... Rolling Eyes

Лека нощ, момичета! Hug

# 136
# 137
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, много кодирано за мен туй сичко дет си говоркате, ама да си се похиля поне  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 138
  • Още у мъглата ...
Верче  Hug Heart Eyes Релаксче  Hug Heart Eyes
Илде, лека  Hug Heart Eyes

# 139
Илде Hug, засега остава непроменен ASK, Снежи беше написала, че можело и да го спрат Чучулигата, ама засега явно остава, е там няма обяснение, и двойката е прекрасна и и историята е страхотна, направо не знам. И аз много мразя понеделника Mr. Green

Лека на всички лягащи и от мен!

Прекрасна нощ и сладки сънища!

# 140
  • У дома :)

Сладурчета Heart Eyes

Релаксче Hug Heart Eyes

Илде лека Hug Heart Eyes

# 141
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,на кратко,от фрагмана чакахме да си станат севгилита най-сетне,майка и беше в затвора и той ходи да търси истинския виновник,за което за малко не го наръгаха,и накрая дет нашия човек ходи бяга да и помогне,тъпия му баща даде един диск с който оневиняват майка и,ама го даде на тоя дет ся е с момичето,и той отиде в съда и я измъкна,и тя се метна на врата му,а тамън бяха се скарали,и почваше очуждение,и нашето мом1е едва преглъща сълзите при тая гледка  ooooh!

# 142
какво е станало бе та толко се нервите  newsm78

слънцето не ги огряло  Joy Joy Joy Joy Joy

# 143
Офффф,нимой въ стигна  ooooh!

Айде сИга и аз да съ запиша  и зафаля
Зизунке  newsm51 newsm51 newsm51 малкУ чичеци
 Ирка за романтиката  newsm51 newsm51 newsm51
Реалксче  newsm51 newsm51 newsm51
Дани за колажите  newsm51 newsm51 newsm51
 и за новата випажийка Мариетка ,да ти е честита титлата  newsm51 newsm51 newsm51

И за всички  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 айде стига толкоз чичеци чи свършиха  Mr. Green

# 144
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, много кодирано за мен туй сичко дет си говоркате, ама да си се похиля поне  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Габче Hug КО ти пука ний н'ал сЪ разбираме  Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
  • У дома :)
Диди Hug Heart Eyes

# 146
Въпросът, който постоянно ме чуди - Дали аз, или другите са луди?

/Алберт Айнщайн/

# 147
  • Още у мъглата ...
Гъбке,на кратко,от фрагмана чакахме да си станат севгилита най-сетне,майка и беше в затвора и той ходи да търси истинския виновник,за което за малко не го наръгаха,и накрая дет нашия човек ходи бяга да и помогне,тъпия му баща даде един диск с който оневиняват майка и,ама го даде на тоя дет ся е с момичето,и той отиде в съда и я измъкна,и тя се метна на врата му,а тамън бяха се скарали,и почваше очуждение,и нашето мом1е едва преглъща сълзите при тая гледка  ooooh!

Ох, миличките вие, едно чакаш, друго става  Hug spoko spoko hug hug

Нищо де, в някоя друга серия натам  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 148
лека нощ на лягащите  Hug Heart Eyes

# 149
а наздраве  Crazy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт