Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема V

• 65 563
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Библютекарите изглежда доста добре...  ще следя за началото Wink

Intruders май така и никой няма да се наеме да го превежда... иначе му бях метнала око.

# 496
  • София
И аз го видях тоя Intruders, ама... И някакъв Believe съм изтеглила. newsm78

# 497
  • София
За Intruders четох добри отзиви, обаче явно никой не ще да го подхване  Confused
Даже в аддиктед не са го почнали.
Аз Believe го харесвах, ама и него го спряха без време.

# 498
  • София
Как го спряха, само една серия има, есента щял да почва.

Оф, не Believe, Forever.

# 499
  • София
Има ли изтекла серия на Forever?
Отивам да я търся  Simple Smile

# 500
# 501
  • София
Мерси    bouquet
Ти гледа ли? Бива ли?

# 502
  • София
Не още не съм стигнала, бях забравила, че съм го дръпнала. Ще го видя тези дни.

# 503
Някой нещо за The Leftovers? Умирам за си побъбря с някого. Не мога да разбера, какъв е този филм. През цялото време не става почти нищо, нищо не се разбира, част от персонажите са направо дразнещи, обаче как ме удари в сърцето, направо против волята ми! Изгледах до 9 епизод за 2 дена и все си викам, айде стига, край, писна ми, и пак, като свърши, цък на следващия! Че и ревах на няколко пъти, да се чуди човек направо! Може би защото сценаристите са по-умни от мене и не ми дадоха да предскажа нито една сцена. Мисля, че е от най-добрите изпълнения за тази година, доколкото знам ще има втори сезон. Абе HBO си е HBO. Дано само го доведат до смислен край, дано не го развалят, защото в момента е наистина рядка перла.

# 504
  • София
Амидало, ти кво гледаш с тоя Ритик, ще почина. hahaha

Гледам го Останалите, само финала не съм гледала още. На мен също ми е интересен и различен.

# 505
  • София
Слагам в скрито, щото е спам  Grinning
Скрит текст:
Случайно попаднах на Криш 1, 2 и 3 - /индийска фантастика гледала ли си, а? Laughing/ нещо като индийския супермен, с много ефекти.
Та там ми хареса индийчето в главната роля  Grinning
После гледах и Dhoom 2 с него и Айшвария.
А после Zindagi Na Milegi Dobara, който не е типичния индийски филм, трима приятели на ваканция в Испания, хубав филм.

На Останалите съм до 4-та серия, интересен ми е, нищо че през цялото време се чудя защо аджеба ония белите пушат като комини  newsm78
Това обясняват ли го по-натам?

А, да, има обявена дата за Библиотекарите - чааааак на 7-ми декември.

# 506
  • София
Гледала съм индийска фантастика, как - Слонът, моят приятел. hahaha

Тези белите и защо мълчат не разбрах, камо ли защо пушат. Ама иначе главната им си бърбори доста. Mr. Green

# 507
а на мен Остналите не ми харесва нещо. така не ми харесваше първия сезон на Хемлок гроув или както там се казва,но втория ми хареса.ще видим какво ще стане после.

какво стана с Dominion? нещо спря внезапно май?

# 508
  • София
Dominion го прекратиха. Това беше   Tired

# 509
  • София
Хубаво направиха, да ти кажа. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт