Отговори
# 150
Ирче ти хубаво изпращаш Серка на полето ама тя дали иска ама пък кой ще я пита май никой....
Давай в същият дух. Hug Heart Eyes

# 151
  • В света на мечтите... ❤
Нарцисчева я избило на поезия... Joy Joy Joy Joy
Мноу добре ти действа СеритУ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тая па Дани не ми говори... Whistling

Охх,бе какво да те правя теб,сега пък не съм и говорила,чакай ще те набера да си поговорками  smile3552  phoneuu  Hug Hug Hug

# 152
като пуснем Шаро дали пък нема да иска Серка  Joy Joy Joy даже ще подскажа и ще пее нали в това била силна  Joy Joy аман от нейните песни хах тя сериал ли снима или видеоклипове  hahaha hahaha hahaha hahaha

айди бягам да поработя малкичко и пак ще дойда  Joy Joy

# 153
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Охх,бе какво да те правя теб,сега пък не съм и говорила,чакай ще те набера да си поговорками  smile3552  phoneuu  Hug Hug Hug

Ох, сори... bowuu Нищо недей да ме правиш. Grinning

# 154

Ох, сори... bowuu Нищо недей да ме правиш. Grinning
Ама защо,аз само хубави неща щях да ти правя,ама пък щом не искаш  Joy   Hug Hug Hug

# 155

# 156
Вторият фрагман за новия епизод на АШК,Азра е загубила бебето  Sad

http://www.kanald.com.tr/ask/Video/8Bolum-Fragmani-2/21162

# 157
  • Още у мъглата ...
Добър следобед, хухавело-хубавелки Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тия дни па се праим на красива, остай направо, после огледалото кат ме види отблизо и ще ослепее Mr. Green Joy Joy
Хай да не се помотвам и да ви засладим малко  Laughing

Скрит текст:

Айде и малко лиля  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 158
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гюнайдъъъъъъън  newsm47 !

Пусната съм за малко в диспансера. Laughing Глей кво нещо - хората се борят да ги пуснат навън, пък аз съм доволна кога мога да влЕзна! Mr. Green

Линко, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Hug Hug Hug
Всичко най-хубаво и най-скорпионско ти пожелавам, (като на близък роднина Wink  hahaha)!
Скрит текст:

И на патерици, че онзи ден мозъкът ми не работеше на пълни обороти по малките часове  Mr. Green, Илде и на твоето момиче Честит рожден ден!    bouquet   
Скрит текст:

Дани, Ирка, Габи,  Hug Hug Hug аман от ваште грозотии!   Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 159
Габи  Hug Hug Hug  заслаждам се веднага  Heart Eyes  А лилято е чудничко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 160
Профи  Hug Hug Hug  ми те лудите,най-се радват кога са сред свои  Mr. Green  Heart Eyes

# 161
  • Още у мъглата ...
Честит рожден ден, Линко  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Желая ти много здраве, щастливи и красиви мигове, много любов и обич  Hug Heart Eyes Heart Eyes newsm59  bigdance2

Поздрави и от  Laughing

# 162
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искате ли да ви преведа от руски статия за Ча и Серка,че ми попадна случайно,нещо от сорта ,че компанията на сериала ги е предупредила да бъдат много внимателни за своя личен живот,ако ви е интересно да я надраскам на бързо  newsm78

# 163
  • София
Пепин, Hug
Джейн, Hugмного ми хареса поздрава Joy Joy Joy Hug
Релаксче, Hug
Биби,:hug:
Дани, Hugпрекрасни колажи  bouquet
Верче, Hug
Мариетче, Hug
Тери, HugизненадАх се приятно и неочаквано,благодаря ти миличка Hug
Профи, Hug
Много сте мили всички,благодаря ви за прекрасните пожелания,усмивката не слиза от лицето ми newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Ирчето прописала пак поезия hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Габче, Hugогледалце ,огледалце на стената,кажи коя е най-красива на земята hahaha hahaha hahaha Mr. GreenБлагодаря за колажа и е в моята гама,уууу newsm51

# 164
  • Още у мъглата ...
Профи  Hug Heart Eyes Дани  Hug Heart Eyes

Профи, ми Дани и Ирка такива грозотии изпонапускали от сутринта, та аз викам да не излагам професията, та се накъдрих и я Rolling Eyes Joy Joy

Ей я и Ирка  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт