Отговори
# 165
  • София
Ооооо Ръза откри топлата вода ,малиии,направо чак на смях ме напушва колко е залупен ,той тоя го окраде яко,а Ръза бей доверчив,аааа не няма да направи грам проверка на сметките WhistlingJoy Joy Joy.Обаче има в реалния живот такива хора....
Леле,забравих да вляза в темата как си требва ooooh!
Зиз, Hug  newsm51 newsm51 newsm51
Ирче, Hug newsm51 newsm51 newsm51
Ели, Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 166
  • Още у мъглата ...
Армия,чисто е напред за един по хубав свят без Меемеда  hahaha hahaha hahaha

Айдеееее, в атака, от засада  Joy Joy Joy Joy  #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

# 167
  • Още у мъглата ...
Ооооо Ръза откри топлата вода ,малиии,направо чак на смях ме напушва колко е залупен ,той тоя го окраде яко,а Ръза бей доверчив,аааа не няма да направи грам проверка на сметките WhistlingJoy Joy Joy.Обаче има в реалния живот такива хора....
Леле,забравих да вляза в темата как си требва ooooh!
Зиз, Hug  newsm51 newsm51 newsm51
Ирче, Hug newsm51 newsm51 newsm51
Ели, Hug newsm51 newsm51 newsm51

Абе в 55-ти епизод, като го арестувяаха и адвоката се чудеше как може да има толкова наивен човек в 21-ви век  Joy Joy Joy

# 168
  • София
Армия,чисто е напред за един по хубав свят без Меемеда  hahaha hahaha hahaha

Айдеееее, в атака, от засада  Joy Joy Joy Joy  #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper
Те веждаците пуцат hahaha hahaha hahaha

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама глупав ли е Чепика кажете  ooooh!

# 170
  • У Диспансера ...♥♥♥
Серка  hahaha hahaha hahaha

# 171
  • Още у мъглата ...

Я па ти, глупав, то трябва някоя мозъчна клетка да има, за да е глупав, а на него му липсват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 172
  • София
По нашия край му викат не глупав ами гълфон или глъфтер ooooh!
Сехерлита си иска вестника-събирала новини за Фера hahaha hahaha hahaha,да ви кажа честно когато бях под магията Фемирска я мразех Сехер,обаче вече като ми попремина много ми е забавна и адекватна,една от най-адекватните ,заедно с Ларчето

# 173
# 174
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дайте я тая Сехерлита бе пуууууууууууууууууу

# 175
  • Варненска клюкарка
То и в оригинала имаше такава сцена бе,ама тя беше гадже на дядката,и там се завъртя покрай Райчо,и Мариса тамън се реши да говори с него и ги свари в леглото,и тогава се ядоса и спа с бившия си,тоест Оркун,и Райчо баш си направи каквото трябва в леглото с нея,не спаха само  Whistling

Ама Ирче, аз говоря за ПО и там нищо не се е случило 100% съм сигурна Peace То стига човек да види физиономията на Яман че гледа като паднал от небето Joy Пък за Мира съм сигурна че на Оркунчо няма да му я пуснат- главната героиня в турските сериали по правило е с пръст непипана Crazy

# 176
# 177
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,ти си  hahaha hahaha
Божееее и аз се приготвих за 2 епизода,а вчера чаках един и викам ехеее 9часа стана пък няма епизод,айййй  ooooh! ooooh!

# 178
# 179
Азра и Керем са в Хилс, където Емир се сгоди за Едже. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт