Отговори
# 345
  • Още у мъглата ...

Профи  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ирка  Hug, лека  Heart Eyes Heart Eyes

# 346
Джейн  smile3534
Латинке,достойно те замествам  Hug Hug
Тия па ся си ги мерят...коя била по-добър диджей... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Манке Hug

Аааааааа, нищо подобно. Да не всяваме смут в системата  Laughing

Нарци  Hug

# 347
Ирка  Hug Heart Eyes Ренка  Hug Heart Eyes лека

Профиии  Hug Heart Eyes

# 348
  • Още у мъглата ...
Ейййй, как в песни и танци забравих да ви кажа  Grinning
Снощи си говорках малко с Йо-то при татю, всички имате много поздрави Hug Hug, има много красотнене, но от утре ще гледа да се вясва при нас вече  Grinning Party Party Party

# 349
 wavey wavey wavey wavey wavey
nasilsin altin kizlar Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
  • Още у мъглата ...
Джейн  smile3534
Тия па ся си ги мерят...коя била по-добър диджей... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Манке Hug

Нарци  Hug

Въй, ся, това Нарци, аз ли съм, че сме много Нарцисите, ма май съм аз, че съм си на галено  Joy Joy Joy
 Hug Heart Eyes

Жаниии  Hug Heart Eyes Heart Eyes Добре сме  Laughing

# 351
Манка Hug, преди малко по ТВ7 даваха твойто събитие от снощи с Калин В

Габи Hug, да, то всички се смеехе, аз по принцип съм гръмогласна, ама тука ме заглушаваха яко hahaha, но Геро ме  спука от Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Беше много приятно. Аз го пропуснах половината, де, но пък се фотнах с Калинчо и Нина. Видях и Среброто от няколко пръстта разстояние  Joy и разни др. известни лица.

Обаче,
Скрит текст:
после продължихме на др. място с танци и сигурно съм си надценила възможностите, защото цял ден ме боли глезена. Но пък си заслужаваше  Heart Eyes

# 352
  • Още у мъглата ...
Манка Hug, преди малко по ТВ7 даваха твойто събитие от снощи с Калин В

Габи Hug, да, то всички се смеехе, аз по принцип съм гръмогласна, ама тука ме заглушаваха яко hahaha, но Геро ме  спука от Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Беше много приятно. Аз го пропуснах половината, де, но пък се фотнах с Калинчо и Нина. Видях и Среброто от няколко пръстта разстояние  Joy и разни др. известни лица.

Обаче,
Скрит текст:
после продължихме на др. място с танци и сигурно съм си надценила възможностите, защото цял ден ме боли глезена. Но пък си заслужаваше  Heart Eyes

Нищо, Манче, че те боли, може да се перифразира - Трай, бабо, за кеф  Laughing Joy

# 353
Профи Hug

Ирчи, Рени, лека, споко няма да те забравим Hug

Някой гледа ли ASK newsm78

# 354
много денсите тая вечер бе newsm44 newsm44 newsm44 аз съм на балади у моменто на ушенце със слушките(слушалките)Peace и си ме едно гот Wink преспала съм севгелито и дяцата и рахатая ми е супер Joy Joy Joy Joy Joy едно ми е блаженно Praynig
чек да загрозим и бурда Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ашкъма взе да придобива вид бе,на снимката със Серка чок гюзел   love001  love001  love001

# 355
ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Любимият ми турски хит-2010г. Party Party Party

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36 newsm36    Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Hands Clap Hands Clap Hands Clap

лайк лайк лайк лайк и лайк  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 357
Джейн  smile3534
Манке Hug

Нарци  Hug

Въй, ся, това Нарци, аз ли съм, че сме много Нарцисите, ма май съм аз, че съм си на галено  Joy Joy Joy
 Hug Heart Eyes

Жаниии  Hug Heart Eyes Heart Eyes Добре сме  Laughing

Опс, грешката е вярна. Онова е за Големиот НарциС.

Споко, има и за теб  Hug

Ренкуууууу  Hug

За сичкиот останал народ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И за всички Марчета  Joy

Скрит текст:

А това е Ирка.  Вижте как се е вживяла в днешната си роля  Joy

# 358
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

аааааааааааа много ми хареса, много

# 359
Пожелавам ви лека и спокойна нощ! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт