У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (23-та ямболска)

• 21 072
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
http://www.imdb.com/title/tt2345567/
Хареса ми този филми и го препоръчвам. Peace

# 676
  • София
малее, не съм чела темата напоследък, та попрегледах последните две страници и много ясно, че вече два филма се свалят  Laughing
Клетка и С Деми-то.
Дженифърката пък аз я харесвам, ама този й филм не съм гледала. Не че съм запозната с цялото й творчество, хич не съм, но си я харесвам  Sunglasses

Гледам Кубовете обсъждате - мноооого ги уважавам аз. Тва е точно мой тип филм  Heart Eyes

# 677
  • Ænima/Albuquerque
Да, навихте ме, ще си тегля Куб.  Mr. Green

# 678
Клетката не ми хареса- твърде много фантастика за моя вкус  Peace
Дженката я възприямам само в комедии- за по-сериозни роли не е подходяща.
Кубовете не съм ги гледала...
Смятам да да гледам "Животът на Дейвид Гейл"/http://www.imdb.com/title/tt0289992/, изглежда ми обещаващ...
 Simple Smile

# 679
  • Ænima/Albuquerque
Дейвид Гейл е страхотен трилър! Вени все с хубаво я споменавам, след като ми го посочи.  hahaha
Клетката... хм... въпрос на вкус, на мен ми е сред любимите психотрилъри.

# 680
  • София
О, да! О, да! О, да! Страхотен филм е това - и трилър, и... айде няма да казвам повече. Гледай го, XXX_ и мини да кажеш как ти се е сторил.

# 681
  • Варна/Лондон
Ох, върти ми се една идея...понеже много си ни е хубава темичката и участниците в нея, не може ли Сарки да направи и група във ФБ, да си спамим на воля дет се вика. Не, че и тук не може, ама е изнервящо да се озъртаме за модове. Mr. Green

# 682
  • Ænima/Albuquerque
Ъм, изобщо не е невъзможно, Джери, особено при създалата се ситуация с новия облик на форума.
Ма пък Вени хич я няма из фейса.  Tired

# 683
Тази вечер ще го гледам, щом го хвалите толкова...  Hug
Идеята за групата ми допада  Wink

# 684
  • София
Фейса не може да замести Форума. А и много хора не ползват Фейса. Никога няма да е същото.
Жалко, че скоро Форум няма да има.... е поне не по начина, по който го познаваме  Cry ...
Ще има WTF-информационна платформа  ooooh! .

# 685
  • Ænima/Albuquerque
Да, не може да го замести, там съм в разни групи, дето си замират още със създаването.

В момента съм с новата визия, Кали, не е цветущо положението, но ще трябва да се свиква, аз нямам намерение да се махам.  Tired

# 686
  • London
Ако направите такава група свиркайте, ще се включа. Peace Аз вече посещавам такава за бременни майки в чужбина и е много задушевно. Mr. Green

# 687
  • В Космоса
Да се упражня през новата версия и с новата опция за голяааам аватар Crazy и отивам да доизглеждам Frayed, че трета вечер го влача  Tired.

Изгледах го. В последните 20-ина инути става интригуващ, но аз не можах да схавна разни работи. Какво се оказва всъщност
Скрит текст:
бащата ли ги избиваше всички тези през целия филм? По-скоро е нямало никакви убийства според мен, по-логично ми се струва. Иначе как така на местопрестъпленията е Кърт винаги? И накрая след надписите като свърши филма какво беше това семейство някакво друго? newsm78

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 02:09 от Акаша

# 688
Привет, аз сънувах кошмари.
Тези зомбита яко са ме обсебили.
Преследваха ме в градския парк, до чешмичката. Много ярък сън, много.

Утре нещо по-леко ли да гледам.. Че не е лесно.
Гледали ли сте Warm bodies ? ( дано не съм питала вече  Crazy ).
http://www.imdb.com/title/tt1588173/?ref_=nv_sr_1

Много весело зомби филмче, с лИбоФ и щастлив край.

# 689
  • Ænima/Albuquerque
И аз зомбих нощеска. Жива съм, де.

Общи условия

Активация на акаунт