БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Идвам да помоля за малко помощ, когато не ми е трябвало съм срещала схеми на Дора изследователката, сега обаче като търся и нищо не намирам Rolling Eyes. Ако някой има някаква схемичка да се обади моля  Simple Smile

П.П. намерих си сама  Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 12:23 от mibobo

# 31
Засега един гол запис, скоро ще пусна нещо готово.  Hug

# 32
  • До сърцето...
Момичета, всички сте на коледна вълна, само аз съм се вдъхновила от утринното езеро.
Етапче:

Напредъка не е голям, разни неприятни събития не ми дадоха достатъчно време да шия през деня. Но ако го свърша веднъж, никога вече няма да шие на 18 акаунт!! (да не се заричам много де  Mr. Green)

А, сега видях горните постове...
Понеже не аз ги шия а майка ми, да питам - разпечатвам схемата от последната снимка и по нея ще се оправи - така ли.А конците по тези номера в схемата ли се купуват и каква марка да са.

Не препоръчвам този гоблен да е първия, ако преди майка ти не е шила нещо от Дименшън.
Конците са на самата фирма, Dimensions. Няма ги из нашите магазини, трябва да се ползва конвентор, евентуално.

# 33
  • БЪЛГАРИЯ
      Мили дами, много приятно начало на деня ми, благодаря! Много сте се трудили, браво!
      Бачийска, без грешка си! И да не забравя да ти кажа: Заради един г.., не бива да хабиш хубавите патрони, пази ги за друг тип "седалища"!... Пък си ни и ценна- все още ни трябваш!
      Да си призная, сън не спах да мисля как да поднеса опита си в обучението на деца- пробвах няколко варианта, но най-добър се оказа този с ПМ, другото не става за показ!
Скрит текст:
     Отново и дебело подчертавам, че карах децата да правят това ПЪРВО на ръка (ред по ред, посока по посока, цвят по цвят!), защото не разбираха как се получават кръстчета, после, нарисуваното, го "прехвърляха" на панамата и така разбраха логиката! Тази фигурка начертах, това е "готовото изделие":

А това са етапите, НО, незнайно защо, програмата "обърква" реда, по който полагах чертичките- "долната" показва като "връхна"!!! За по-нагледно оцветих "долната" в ЧЕРВЕНО, покриващата я- "ГОРНАТА"- в СИНЬО! МОЛЯ, не се бъркайте от своеволията на програмата!!! (Тази "техника" използвах докато бяхме в едно кафене (върху салфетка, без нужните пособия- с моливи за грим!), за да обясня с какво и как се занимавам! След време дамата ми показа какво е избродирала, без ничия помощ, само от обясненията ми!)
http://files.mail.ru/37AD6B0FBF2C4251B18C05493C488C2A      - ще е активен до 28. 11. 13г.
      Ще обяснявам допълнително, ако е нужно! Успех!

# 34
Бачийска благодаря за новата темичка   bouquetтолкова коледно ми стана
Шошка ще ти стискаме палци дано след девет месеца да започнеш и гобленче с име и данни за бебенце  newsm07
Като стана дума за този гоблен с трите ангелчета днес ще се видим с майката на едно сладко момиченце което от много време иска да си има бебче а не може и ще и дам идеята да и го зашие като подарък  Peace

# 35
  • До сърцето...
Здравейте момичета, влизам в темата за съвет.Майка ми шие гоблени и трябва да си избера нещо да ми го ушие.Спрях се на тези лодки   http://www.eksuccessbrands.com/dimensionsneedleworks/Products/Pe … ouette__35018.htm
какво ще кажете , хубави ли ще станат, някои от вас шили ли са го. Много бих искала да го видя ушит.

Аз си мисля, че този гоблен е добър вариант. Шие се на 14 Аида (бежева), което е по-лесно от другите препоръчани варианти от момичетата. Гоблена е с 13 цвята, има мартеници (тъкмо ще свикне с комбинирането на конци) и се шие с основните бодове - кръстчета, покръстчета и бекстич.
В руските сайтове търсих отзиви, казват че става чудесен, водата е с усещането, че блести.

Morning Lake, като сравнение - шие се на 18 Аида (по-ситна е от 14 Аида) и е по-трудно с бодовете с повече от 2 конеца. Шие се с 23 цвята и 6 мартеници.

Скрит текст:

Всъщност е май най-добре майка ти да ушие това, което и харесва повече.

# 36
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
налбантова, а аз бих попитала какво е шила преди Blush гобленов, кръстчета ли, щампи?
и чак след това да се избира гоблен  Blush не че е невъзможно от гобленов да се мине на кръстчета или обратното, но все пак  Blush знаем се - навиците са голяма работа, а ако няма кой да покаже в началото кое как е, човек може да се постресне и обърка  Hug

аз бода дребосъци и съм се заринала с идеи и полусвършени ии полузапочнати  Blush и никое не става за показване, защото още не знам кое ще е за другарчето от коледната игра  Blush

# 37
  • sf
Благодаря за темата  Hug

Няма да показвам ни-щич-ко  Crossing Arms  Mr. Green

# 38
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Радвам се, че съм създала прекрасна атмосфера. И да, вдъхновение ми беше вчерашният подарък на Делфинче, като начален тласък ми даде готовият гоблен на Албена  Hug

Аз честно да си призная никога не съм харесвала еуфорията покрай Коледните и новогодишните празници, а покрай тях и рождения си ден.  Но вече се чувствам различно  Hug

Най-накрая и аз да си покажа... творенията. всъщност ще бъдат част от творенията, защото има още, които не са за показване  Twisted Evil

Вече подарено

Нещо в нова премяна - не ми хареса първоначалното изпълнение " направи си сам" и го занесох на професионалисти.

И текущият ми проект - оригинален Дим на 18-ка. Малко ми е трудно, но върви.

# 39
mibobo, ще покажеш ли какво си намерила. Преди време и аз търсих, но не ми хареса това, което намерих.

# 40
Отново прекрасно оформена тема  bouquet и пак сте показали много красиви неща.
Момичета искам да направя книгоразделител за приятелката на сина ми ,но не ми хрумва никаква идея с какво да е.Някой може ли да предложи нещо?

# 41
Запис! По-късно може и да покажа нещо...  Whistling  Mr. Green

Бачийска, много топло и празнично начало на темичката!  bouquet

Силве, стискам и аз палци, дай Боже дядо Коледа да ви донесе бебче!  Hug

# 42
mibobo, ще покажеш ли какво си намерила. Преди време и аз търсих, но не ми хареса това, което намерих.

първо намерих тези в Осинката http://club.osinka.ru/topic-79812?p=4625235#4625235

но после си намерих това и мисля него да направя
http://savepic.net/2877460.htm

# 43
Благодаря, да тези в осинката ги видях и не ми харесаха, но това другото ми хареса   bouquet

# 44
  • Бургас
Благодаря Ви момичета- тъй като на Коледа стават чудеса, се надявам и нашето чудо да се случи на тази Коледа . Прочетох много коментари за тези ангелчета и затова се захванах да ги избоцкам. Незнам дали ще ми повярвате (можа да е просто съвпадение), но в деня в който принтирах схемата, когато моят половин се прибра от работа, ми каза че иска да си имаме бебе  newsm32. Бях изумена  Shocked, защото до преди това все си мислеше че е рано още  luvbed
Още от пъвите странички сте показали невероятни красоти  smile3525 smile3525 smile3525
Прекрасен ден Ви пожелавам  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт