Литературен спамо-чат - 2 тема

• 31 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Лелееее то Убавци , то чудо , момичета , да вземете да скриете тези снимки от мъжете си , чееее да не изпаднат в дива ревност  Laughing , ех напълнихте ми душичката, то сърцето ми се качи в главата само от снимките , давайте споделяйте да  им се радваме  Embarassed хихи

# 61
Дайте и трети ,че тези и двамата не ме жеГнаха Simple Smile

С пояснението, че "говорим" за сериала "Тюдорите"  Laughing .
Първият е Хенри VIII, вторият е Чарлс Съфолк, а ето един Кромуел:

Скрит текст:

Киф, в Замунда ги има всичките сезони (общо 4).
Сериалът е великолепен, а всички актьори играят зашеметяващо.

А на мен ми харесва този, дори не знам кой е, и въпреки че е грозен, има нещо в него, има....

# 62
Кали, разбира се, че за Сойър говоря, как може да ме питаш изобщо бе душа Crazy  hahaha

Сега съм заредила първи сезон на сериала да се тегли, ако ми остане време, още тази вечер ще го уважа  Sunglasses  Popcorn

# 63
Тюдорите е страхотен сериал , няма спор , пак бих го гледала с удоволствие
другия сериал който много харесвам е Рим , мноооого добър е й той  Peace

# 64
Колко сте изписали!!! Whistling
Зори,чудно разказваш! И на мен Лондон ми е мечта. Дъщеря ми ще ходи на пролет на екскурзия от Англ. гимназия и ще бъдат 4 дни в Лондон. Ще и прочета това ,което си написала.  Peace Дано обърне внимание на тези неща.  Wink

# 65
  • София
или този

Скрит текст:

А, не! Де ги нямаме такива  Mr. Green На този отдавна съм му хвърлила око! Не ви го давам пък  Crossing Arms
Без бой - не  Naughty

Зори, и аз да благодаря за разказа ти за Лондон  Hug
И на мен ми е мечта да посетя Англия! Много ме привлича тази страна. Индия и Англия - това са държави, които ирационално ме привличат. Може би в друг живот съм живяла там...  Thinking Кой знае?

Скрит текст:
Като малка често сънувах един и същи сън - аз, боса бягам в студена лепкава кал, по нещо като бяла нощница. Преследва ме конник, който иска да не съсече. Никога не досънувах съня си до край, но някак си знаех, че умирам там, в това поле. Много странен беше този сън. Не само поради това, че се повтаряше периодично, но и защото физически усещах калта. И без де факто никога до сега да съм стъпвала боса в кал мога да ви кажа, че трудно се бяга в разкаляна нива или поле. Не знам защо си мислех, че това е Англия  Thinking
След 15-16 си година не съм го сънувала този сън  Simple Smile

Толкова любители сме се събрали тук на Тюдорите - да вземем да се организираме и да отидем по форумски?  Grinning

Още веднъж благодаря от сърце за прекрасните пожелания по случай празника ми!  Grinning
Много сте мили всички! Прегръщам ви и ви желая и на вас само радости и хубави неща да ви се случват!  Heart Eyes

# 66
Моля,дайте едно линкче,към този сериал. Praynig

# 67
Нези, ето http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%F2%FE%E4% … =1&field=name да отбележа само, че ме натириха сама да си го търся!  Crossing Arms

Мижка, спокойно , за  днес ти го отстъпвам, нали си рожденичка  Mr. Green

# 68
mijjjka , да си здрава, усмихната и много щастлива! Hug

Много снимки, бре Crazy
На svet65 любимците са моите хора   superuu

# 69
Смешно ми е   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=751192.new#new
После Нюансите не били харесвани. Mr. Green

# 70
То и ний станахме кат' Нюансите с тез' (полу) голи мъже. Ясно е, че всеки за едно мисли... (за книги де... Wink ).
Ами защо все ги обсъждате?! (Нюансите) - аз съм ги виждала в книжарницата, когато едни момиченца около 7 клас ги разлистваха и се хилеха ("Всичко е написано" - казаха). Т.е. не знам дали беше тази книга, но по хиленето и ръчкането на децата си личеше - една с вратовръзка на корицата.

Хайде, спирам, за чао ето малко от книгата на Steven Tyler ("Пречи ли ви шумът в главата ми").
"Gay sex just doesn't do it for me. I tried it one time when I was younger, but I just didn't dig it"...

# 71
Нези, ето http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%F2%FE%E4% … =1&field=name да отбележа само, че ме натириха сама да си го търся!  Crossing Arms

Мижка, спокойно , за  днес ти го отстъпвам, нали си рожденичка  Mr. Green
Киф-златна си ! Kissing Heart

# 72
Леле, какво става с темата? Недейте така бе хора, от 3 мес не съм виждала мъжа си  Laughing
Зори, прекрасен разказ  Hug

# 73
Ауууу тук е станало много интересно Simple Smile

Mijjjka, да си жива и здрава newsm6

# 74
Киф, благодаря за линка за сериала. И аз си го дръпвам.  Grinning

Не съм чела книги за Тюдорите, но от доста време ви чета, че споменавате сериала и сега се реших и аз да го изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт