Иначе пък видях, че пише, че са коригирали данните, поне са оправили сгрешеното, сега остава да се надявам до утре

само я наблюдават и се чудят как да я докопат
Ей казвам ви подлудявам вече
Вашите катерят ли се? Моите са като катерици, само им дай опорна точка
Стаите в които стоим вече нямат нормален вид, то масата е залепена до едни шкафове, столовете са залепени за дивана, кончетата им са в средата на стаята, че ги ползваха за стълба и се катереха по шкафовете с тях, изобщо е пълен бардак, ама взе вече да не ми дреме на М*нковицата
, благодаря и за темата 
, но както казах нямам особено желание. И у дома си личи, че има прохождащо 

Шегувам се
Стискам палци да ти преведат паричките 
. Борко не проявява особен интерес, но защото не може да я стига
Залепих по стъклото на вратата разни снежковци и тем подобни и яростно се опитва да ги отлепи
, дори като не успее ми слага моите ръце там, явно им се дразни 
, та дори отказвам помощ.
, аз това поръчах, че имах едни точки от Кауфланд и за 17 лв с тях нож, та така да не се харчи. Че иначе досега нищо не ми е харесало от подаръците й'. Просто вкуса на 60 годишна жена към дрехи не може да е като на млада жена 

Дори сънен, е отвратен от шишето. С Хип двойка сме, макар че намерихме и тройка най-накрая. Пробвах Хумана тройка, но тя е с вкус на банан и не му хареса. Взех му Лактана тройка, уж за по-добро, но и тя с вкус на банан, не се хареса. После се сдобихме почти по грешка с безлактозен Хип за деца над годинка, но той гадничко мирише, не му го и предлагам. От млеката единствено Хип се харесва и Нан, но последния по немско не го откривам нещо.
Мислех, че ще грабне нещо музикално, какъвто е гласовит...ама не

Днес започнах с купуването на подаръци, взех на единия племенник една шапка.
Ще трябва и играчка то се е видяло, че няма да оцени тая шапка, ама майка му ще я хареса. 

Препоръчани теми