Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №26 (02-08.12.2103)

• 63 222
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Някой помни ли тази количка колко беше по време на ЧП http://www.amazon.co.uk/dp/B0009ICKBU/ref=gb1h_img_c-2_4907_5038 … f_rd_p=451354907?

Ако не се лъжа беше £12.50.

# 616
Ми подкрепяйте си се, казвам си мнението,и вие си имате ваше. И няма как цената на 100% ПЕ и 100 памук да е една и съща,  за едни и същи м2. Работата ми е пряко свързана с текстил и знам как да ги разпознавам. Единствено можеш да го докажеш като запалиш малко влакно от плата и ми покажеш как изглежда запаленото влакно. Целта на синтетиката е да имитира колкото се може повече естественото,но си има белези ,които я издават. Наистина спирам да споря,вие си знаете,но пък може да се окажете ,че сте минали курс на обучение по текстил.Тогава и боговете ще замълчат пред вас.

Виж сега, не ти знам професията и не ме интересува. И на пипане и по етикет си е 100% памук. Няма да го паля.  Mr. Green И няма и нужда.  Аз на живо съм го виждала. Детето ми ежедневно се изтрива с този халат. Попива идеално именно защото е памук. И ми е интересно как ти от снимка прецени, че е полиестер. И полиестерния съм виждала. На живо изглежда съвсем различно от памука.

П.С. Кой знае колко нискокачествени материи са ти минали през ръцете. Нискокачествен български памук наистина няма да издържи 2 г. Но аз наскоро си извадих мои дрешки (когато съм била на 7-8 г), купувани от Германия (т.е. са на 30 и повече години), памучни.... ами като нови са. Санета са изключително качествена немска марка. Който иска да ходи да пита в темата за тойса. Там редовно се пазарува от тази марка, особено долно бельо.
Безумно е да спори някой за нещо, което дори не е виждал на живо. Какъвто и да си "професионалист" пак няма начин да си сигурен на 100% какъв е състава не нещо само от фотографско изображение.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 13:28 от Анонимен

# 617
  • Сливен
Момичета, ако си спретна нова регистрация, и се абонирам за известия на мейла, имам ли шанс да намаля с 20 % един часовник  newsm78

# 618
Момичета, ако си спретна нова регистрация, и се абонирам за известия на мейла, имам ли шанс да намаля с 20 % един часовник  newsm78

Не.1000 пъти е писано,на първа стр.в линка също,че отстъпката за абонамент важи само за дрехи,обувки и чанти.

# 619
  • Сливен

Не.1000 пъти е писано,на първа стр.в линка също,че отстъпката за абонамент важи само за дрехи,обувки и чанти.
Лъвица, благодаря!
Хич не съобразих да погледна на първа страница  Blush

# 620
  • Luxemburg
кака_сийка, тигана който искам е подходящ за индукционни котлони и може да се слага във фурна до 200 градуса а другия не. И двата  пише че са супеер устойчиви на надраскване ама тея дни една потребителка е сложила снимка с дупка посредата и силно надраскан. За 110€ цена е малко смешно това. Връщам им го че и компенсация от WMF ще искам, че амазонци каква вина имат. Само не ми харесва че трябва да се мие на ръка. Имам още 2 които така мия и ми писва, затова пък инджението на Тефал си го слагам без притеснение в миялна, но цвета е видимо избелял. Препаратите за миялна машина не прощават на нищо. Още повече таблетките.

# 621
  • София
Някой помни ли тази количка колко беше по време на ЧП http://www.amazon.co.uk/dp/B0009ICKBU/ref=gb1h_img_c-2_4907_5038 … f_rd_p=451354907?

Ако не се лъжа беше £12.50.

Сега си проверих в акаунта, била е £11,10  Peace

# 622
# 623
някой да е имал прака до бг с посочен превозвач: 1 package via Royal Mail?
По пощата ли трябва да дойде? ПОсочена ми е дата 10.12 , обикновено идват по-рано поне с 1 ден, а сега още не съм го получила

# 624
някой да е имал прака до бг с посочен превозвач: 1 package via Royal Mail?
По пощата ли трябва да дойде? ПОсочена ми е дата 10.12 , обикновено идват по-рано поне с 1 ден, а сега още не съм го получила

Това са англ.пощи,или по пощата ще дойде,или с Интерлогистика.Можеш да провериш при тях за всеки случай,те разнасят някои от пратките от Англия,които са пратени по пощата.Тракинг нямаш ли?

# 625
По правило с Български пощи, но както е известно за правилата, които имат изключения - може и  Интерлогистика. Каква е логиката - не е ясно...

# 626
не, тези едиствени са без трак. номер. UPS i ДХЛ си имат всичко.. Simple Smile

Ще дойде...това са сокчета за сода - автомата от ЧП. Той дойде на 9-ти, макар да пишеше 10, а те още не са та не можем да го пробваме ефективно!

# 627

На мен този код за - 20% ми е намалявал часовник, а онзи ден си направих нова регистрация и ми намали едни обеци...  така, че действай Peace

# 628
Някой да има спомени до колко е падала цената на тази четка за зъби ?

ПС: Имам емейл от пратки.де, че чернопетъчното фотоапаратче и киндъла са в Б-я. С малко повече късмет ще имам подаръчен смс от еконт утре за РД  Praynig

# 629
  • StZ
Чудя се кое от тези две играчки да взема на моя дребосък - 4год
таблет http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DE9ILE6/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
фотокамера http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DGROGBS/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
повече клоня към първото, но ми трябва малко тласък

Общи условия

Активация на акаунт