София - Св.Троица,Банишора,Фондови жилища

• 20 550
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Hug
Да се включа и аз, ако може! Wink Живея до метростанция " Вардар" . Ходим на разходки с калпазанката ми в градинката на църквата.

# 136
Добре дошли на dezrycho и Jilda Hug  bouquet
Черпя ви виртуално,защото се оказа ,че имам днес имен ден/до днес не знаех Embarassed/ beer2 cheers
Разбрали сме се с 4арлин,след като се разберем,какво ще носим ,да се срещнем с нея и да ни заведе в дома и да ни запознае с директорката.Не носете нищо на срещата - първо трябва да уточним заедно кога ,какво и по колко ще се носи.А също и с какъв транспорт ще разполагаме. Peace Hug  bouquet

# 137
  • София
Здравейте мами Laughing

В нашата махала много духа нещо Rolling Eyes Излязохме с бебка сутринта към 11 и като ни задуха един вятър и като се разхвърчаха едни пликчета и боклуци и набързо се прибрахме и Рая се припичаше на слънце на балкона Wink

Аз и да си питам - срещата в неделя за 10:30 в градинката при църквата, остава, нали?

# 138
Срещата остава, освен ако времето не ни изненада #Crazy
За преброяване и проверка  Wink последно ще се уговорим в събота тук Peace

# 139
Добре дошли на dezrycho и Jilda Hug  bouquet
welcome и от мен!
Цяла седмица гости #Crazy,не мога да се доредя до ПС-то Crossing Arms,сега изпратих поредните Mr. Green.
Хайде давайте час и място за срещата утре,че откога я чакам Hug.
Ние ставаме към 10ч Blush,че още не сме се напасвали по новото време Laughing
Искаше ми се днес да стигна и до Борисовата градина за срещата,ама нали сме без транпорт Sad,не успях с организацията.Някой от вас ходи ли?

# 140
И аз сега се докопах до компа....
Утре 2.04. (неделя), 10.30 ч. пред църквата в градинката Св. Троица Peace
Който иска да заповяда Hug

Понеже ще съм с моя дзвер и може да се наложи да го гоня по пързалките, докато се събираме  Mr. Green, ви оставям телефона си 0888 287 046
Хайде стягайте се за разходка!

# 141
  • София
Аз потвърждавам, по-скоро ние  Laughing ще сме семейно - аз, татито и Рая. Количката ни е синьо Chicco Pick Up на меченца Laughing

# 142
И ние сме на линия,само да не се успим newsm46,че малката сега заспа Tired.
О,щом ще има кавалер,отивам да гладя тоалета на госпоИцата smile3503/няма да се излагаме/ bowuu
Аз потвърждавам, по-скоро ние  Laughing ще сме семейно - аз, татито и Рая.
Чудесно,тъкмо ще се запознаем с адашката hug

# 143
Мами, благодаря ви за вчера  bouquet
Ако имате дрешки, които няма да пазите или да обличате повече на дечицата, ще ви помоля да ги съберете, за да ги занесем в четвъртък 6 април в дома във Фондови жилища. Както неведнъж съм споменавала, там дечицата са от 0-3 години. Направи ми впечатление, че са зле откъм чорапки и пантофи. Може да имат и други нужди, но всичко ще е от полза Peace
Със сигурност, нещата, които отиват в дома остават там и се ползват по предназначение Hug
Която от вас иска, може да дойде в дома, за да видим малчовците - много са сладки и милички и имат нужда някой да ги погушка!
До сряда трябва да съберем нещата, така че ще ви помоля за бързи отговори!
Прегръдки и целувки на всички Heart Eyes Hug!

ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ НА ДОБРА ВОЛЯ!!!

# 144
  • София
Само кажи къде и кога Wink

За чорапки и пантофки - чорапки имаме, ама пантофки, не носим все още Embarassed Laughing

А да питам - имам една кутия неотваряна НАН1, ще им свърши ли работа newsm78

# 145
Само кажи къде и кога Wink

За чорапки и пантофки - чорапки имаме, ама пантофки, не носим все още Embarassed Laughing

А да питам - имам една кутия неотваряна НАН1, ще им свърши ли работа newsm78

Сигурно ще им свърши работа НАН-на. Ние с теб може да се видим някъде при нас - около блока ти...ама ти си лесна, че си близо. Проблема е, ако други мамета се отзоват и трябва да прибирам нещата - нямам кола и това ме притеснява. Ако са малки торбичките - не е проблем, ще ги замъкна в нас някакси, но ако са повече неща - тогава ще се усложни newsm78. Ако искаш да се разберем нещо за днес или утре и да се видим. Ад до 17.00 ч. съм в нас...после ще ходя за дребния!
Оставям ви телефони (май ги има по горните постинги #Crazy newsm78)
8912952, 0888 287 046 Peace

# 146
  • София
Значи за днес със сигурност, не мога - хванах се да чистя малко по-обстойно Embarassed, а и искам да приготвя дрешките за дома.

За утре съм на линия - ако искаш и ако другите мами могат да се организират, за утре или вдругиден, можем да минем и ние с нашия тати с колата да оберем Laughing, където, каквото има, обаче след 18 часа, че татито е на работа. Не е никакъв проблем, все пак са съседни квартали Laughing За посещението в дома - също можем да ги закараме нещата, но не знам вече как сте се разбрали, за колко часа newsm78

# 147
В четвъртък Чарлийн ще ходи да купува памперсите и искаха веднага, както са натоварени и ние с багажите да ги занесем в дома. Ако някой друг се включи в акцията и наистина има много багаж - тогава ще ползваме кола. Не си заслужава иначе да се гори бензин за 3 бодита и 5 чорапа, които и аз мога да прибера пешком.
важното е да има желаещи Hug

# 148
Аз не знам дали ще мога да дойда в четвъртък в дома,но ще се постарая.Имам някои дрешки,който ще измисля как да ви ги дам newsm78.А инче в колко часа ще се ходи до дома?

Офф:Stellina,сложила съм си телефона в чантата,чантата в колата,колата в мъжа ми....и видях преди малко ,че си ми звъняла.Утре ще си купя една сиджимка/демек връзка/ за телефона и си го слагам на врата,като децата. hahaha Joy Joy Joy

# 149
Час не сме определяли. Предполагам, че към 10-11 ч. -  докато отидат до склада, да вземат памперсите и тогава в дома newsm78. Чарлин ще пише за часа.
Тъкмо щях да попитам bianka за какво  33uu са ви Госпожа тез мобилни телефони кат не ги вдитатИ tooth Това с мъжо ми хареса Mr. Green #Crazy
Jilda, днес ако имаш възможност ще се видим в квартала за разходка по улиците, с другарката отгоре - ще ти звънна на мобито Peace

Общи условия

Активация на акаунт