Да се оплачем...

• 7 442 935
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 700
  • Cyberspace
И моят хубавец млъква когато сме скарани. Обаче той по принцип не говори много, та не се усеща някаква фрапантна промяна. Дали преживява или не, не знам...аз преживявам и за двамата  Mr. Green  Laughing

Все едно аз съм го писала  Mr. Green
Не можем да се скараме и това си е... А понякога толкова ми се иска  Joy

# 11 701
Свекър ми и свекърва ми за пореден път си измислиха за какво да ми се разсъдят и да провалят плановете ни за лятото. Ужасно ми е криво и неприятно. Още повече, че мъжът ми смята, че имат основание за сръднята си.  Sad Tired

# 11 702
Отдавна съм установила, че сутрин нещата не изглеждат толкова черни. Та вече дори и да се скараме вечерта, не мисля, не анализирам, просто знам, че трябва да заспя и на сутринта почти ще ми е минало.

# 11 703
  • София
О, на мен ми минава в момента, в който си изкарам яда. Изобщо не чакам следващата сутрин  Laughing

# 11 704
BAN, не им позволявай да ти развалят плановете! Един живот живееш, имаш малки деца. Те да си живеят техния живот, нямат право да решават вашия! Да не стане така, че да съжаляваш след време, че не си била по-yпорита и си ги оставяла да ви се бъркат. С най-добри чyвства ти го казвам, защото ми е мъчно като прочета постове като твоя.

# 11 705
Хахах ох, момичета радвам се,че не съм сама Simple Smile 

# 11 706
То в конкретния случай няма как да не позволявам. Свекърва ми трябваше да гледа малката, а ние да тримата да пътуваме. Тя се съгласи. Купихме билети и сега тя казва, че няма да й е удобно да я гледа.
Историята е дълга и не е само в тези три факта, които ви казвам. Няма какво да я разисквам, просто всяка година намират за какво да се разсърдят и все са някакви абсолютно изсмукани от пръстите неща.  Outta Joint Tired Confused

# 11 707
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
То в конкретния случай няма как да не позволявам. Свекърва ми трябваше да гледа малката, а ние да тримата да пътуваме. Тя се съгласи. Купихме билети и сега тя казва, че няма да й е удобно да я гледа.
Историята е дълга и не е само в тези три факта, които ви казвам. Няма какво да я разисквам, просто всяка година намират за какво да се разсърдят и все са някакви абсолютно изсмукани от пръстите неща.  Outta Joint Tired Confused

извини ме за въпроса, но къде е мъжът ти в тая л@..@ история?
тях няма как да промениш, въпроса е къде е той.
бившият беше такъв. и е бивш.
Скрит текст:
сега чувам от детето, че дядото я обиждал, казала на баща си, а той отвърнал "не са такива хора".
точно както на мен преди  Tired

# 11 708
Съчувствам ти, Бан, защото моята свекърва е точно същата. Само, че като ми го скрои тоя номер, аз имах как да реагирам и тя остана с пръст в устата.
Счупих си скапания телефон. Доволно го направих на парченца  #Cussing out !

# 11 709
Както вече казах, той смята, че имат основания да се сърдят.  Rolling Eyes

Само, че като ми го скрои тоя номер, аз имах как да реагирам и тя остана с пръст в устата.
Ами моята свекърва предполага/разполага, че майка ми ще гледа малката в този период. А фактът, че свекърва ми смята, че майка ми гледа малката повече отколкото тя, е една от причините да се сърди. Което автоматично означава, че като оставя бебето пак на майка ми, ще има нов повод за сръдня.  ooooh!
Тя е толкова детска тая разправия, че чак е обидно да се коментира. Най-много ме дразни, че не ми каже какво иска/мисли/въобразява си като човек, ами се фръцва да се сърди и го коментира само с мъжа ми зад гърба ми, което тотално ме лишава от "право на отговор". То и заради това той смята, че те имат право - защото винаги пърованачално чува само тяхната версия.

# 11 710
  • Варна
И какво като се появи мъжът й? Ще "набие канчето" на майка си ли? Дори и да го направи, аз в такава ситуация не бих си оставила после там детето. По-добре да се откажа от пътуването и да си го гледам сама отколкото да разчитам на такива индивиди.

В никакъв случай не казвам, че въпросният мъж трябва да си трае и мълчи, баш от него си зависи подобни неща да не се повтарят. Но в случая явно наистина са провалени плановете.

# 11 711
На такива хора не може да се разчита. Лошото е, че човек все се подлъгва и се надява, че може да разчита на най-близките си, а явно трябва да се мисли по-рационално.
Имахме подобни номера с моята свекърва, спорихме с ММ, че не трябва да разчитаме на нея и той казваше "тя обеща". Ами, майка му е, иска му се да й вярва. Е, тя извъртя се, но поне имахме достатъчно време за план Б.

# 11 712
Оплаквам се,че ме скъсаха на шофьорския изпит Sad

# 11 713
  • София
Защо да отлагате пътуването след като майка ти може да гледа детето? Хич да не ти пука, заради желанието на свеки да й се молим на колене да погледа децата за ден-два или за вечер, сега не искат да стъпят при нея.

# 11 714
  • here and now
А защо просто не вземете малката с вас?

Общи условия

Активация на акаунт