Да се оплачем...

• 7 446 361
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 005
Започнах да уча немски. Така да не го харесвам тоя език...

# 13 006
Защо се оплакваш ? Напротив ! Поздравлявам те !
Няма значение, че не ти харесва, международен език е !

# 13 007
Затова почнах и да го уча, но се досещаш колко е забавно и с какъв ентусиазъм след като хич не ме влече. А и съм съвсем в началото и повечето звуци и комбинации от букви ги докарвам на английски, чак аз се ядосвам, че малко тромаво се абстрахирам от английския.

# 13 008
  • София

Поздравления. Колкото и да не ти харесва, вече си стана по-вървежен от английския и можеш да започнеш по-високо платена работа.
Та по този повод да се оплача - знам само английски  Close

# 13 009
  • Ямбол
Започнах да уча немски. ...
Sehr gut!

# 13 010
Aber sehr schwer!  Немският е много по- труден от английския, вече знаеш сигурно де  Mr. Green

# 13 011
Мерси за подкрепата  Laughing

# 13 012
  • Ямбол
Ще свикнеш.

# 13 013
Оплаквам се, че детето не иска да си пие сиропа  Crossing Arms
В началото го пиеше с нежелание, сега изобщо не иска. А не знам, аз ли си въобразявам вече или наистина има ефект от него, та искам да продължи да го пие, обаче той стиска устата или ако успея със зор да му го набутам в устата, той го плюе... Ни в сок, ни в храна. Усети ли миризмата му - край. Днес му го смесих със сок, не му изкарах шишето с водата за да го изпие като ожаднее. Ами не... А не е и евтин, за да го разпиляваме по пода ежедневно  ooooh!

Пробвай със спринцовка. Аз давам всички гадости по този начин и имам успех.

# 13 014
  • София
Сайбър, пробва ли със залисване? При нас действа - когато щерката се заинати за някое лекарство, пускам филмче или нещо друго, което обича, и използвам момента да бутна лъжицата в устата  Peace

# 13 015
  • София
Само спринцовка действаше при малкия, иначе всичко по земята. От тези като в Панадол например.

# 13 016
  • Cyberspace
Със спринцовка започнахме. После взе да се дърпа, аз настоявам... Примири се, че ще се пие, отваря уста, обаче пълни бузите и накрая го плюе. После давах по оскъдни количества със спринцовката - по около половин мл. му слагах в устата, за да му е по-трудно да го изплюе. Да, но всеки половин мл. със натискане и рев... А те са 5мл. три пъти дневно. Два дни го пи в сок, сега се усети и не пипва и сока. Седи на масата и гледа лошо като му го дам  Laughing Водата в шишето и хранаъа първо оглежда и мирише даже... А така исках да го пие, но явно точно сега няма да е. Не е жизнено важен, хранителна добавка е, изписа го неврологът. Просто май му подейства добре или аз си въобразих така, знам ли вече...  Thinking

# 13 017
Да му набуташ по 5 мл. три пъти на ден си е сериозно приключение. Играйте на доктор той да ти дава на теб нещо със същия цвят, после разменяте ролите, залъжи го че ще стане като спайдърмен примерно или някой който харесва, сложи в сладолед, ... или на кратко казано правиш се на маймуна, ама целта оправдава средствата.

# 13 018
  • София
Да чукна на дърво, малкия вече пие сиропи, САМ.
Ех Антигона,  искам и аз да се оплаквам, че трябва да уча нов език Simple Smile
 Crazy

# 13 019
Със спринцовка започнахме. После взе да се дърпа, аз настоявам... Примири се, че ще се пие, отваря уста, обаче пълни бузите и накрая го плюе. После давах по оскъдни количества със спринцовката - по около половин мл. му слагах в устата, за да му е по-трудно да го изплюе. Да, но всеки половин мл. със натискане и рев... А те са 5мл. три пъти дневно. Два дни го пи в сок, сега се усети и не пипва и сока. Седи на масата и гледа лошо като му го дам  Laughing Водата в шишето и хранаъа първо оглежда и мирише даже... А така исках да го пие, но явно точно сега няма да е. Не е жизнено важен, хранителна добавка е, изписа го неврологът. Просто май му подейства добре или аз си въобразих така, знам ли вече...  Thinking

Със спринцовката се пръска така, че да не може да го задържи в устата. Няма ли спринцовки с накрайници?

http://www.healthaccessories.com/sc_images/products/667_thumbnail_image.jpg

Общи условия

Активация на акаунт