Да се оплачем...

• 7 445 194
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 125
  • София
Разбрах защо съм била толкова нервна - дойде ми.
От една страна е добре, че е преди морето.
От друга страна подрани, което означава, че се мести, което не е добре на моята възраст.

# 13 126
Не мога да отида на АГ преглед за цитонамазка днес, организиран от фирмата, защото ми дойде по-рано.
Днес е последния работен ден на колега от моя отдел. Нов човек няма да назначат, неговата работа ще се разпредели между мен и още три колежки. Три от четирите колежки планираме отпуск в края на другата седмица. Ще се изпокараме точно след 15 минути, когато се съберем да обсъждаме какво да правим.
Заплатите ни няма да се вдигнат, разбира се.
Изобщо днес не ми е ден.

# 13 127
 Разболявам се и ми е много, кофти Tired !

# 13 128
Мисля, че се опитва да ми излиза ечемик Sad  надявам се да се бъркам, но доста ме дразни. Sad

# 13 129
Мамоложката не хареса едно петно на снимката ми, праща ме на ехография и на консулт при друг лекар  Rolling Eyes

# 13 130
Мамоложката не хареса едно петно на снимката ми, праща ме на ехография и на консулт при друг лекар  Rolling Eyes

Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 13 131
  • София
Главата ми ражда какви ли не гадни сценарии по повод референдума в UK. И всичките са с големи негативи за нас. Вкарвам се в отвратителни филми, знам, че нищо не мога да направя по въпроса, но въпреки това ги мисля нещата как ще се развият...
А досега не се интересувах от политически решения... Искам пак така безгрижно да си живея. ooooh! Tired

# 13 132
Не вярвах, че ще се случи. Очаквах да е същата тупурдия, която гърците сътвориха миналото лято и да свърши по същия начин.
Аз пък се оплаквам, че грам не разбирам от политика и изобщо не съм наясно по какъв начин ние ще бъдем засегнати.

# 13 133
  • София
Обяснявам по чисто човешки начин - всички учащи, желаещи да учат, работещи и желаещи да работят там, ще бъдат засегнати.

Но споко засега! Референдумът няма силата да отдели ОК от ЕС. Трябва да се мине през техния парламент, през европейския, да развалят договора ... и какво още беше.

# 13 134
  • София
Може да се дестабилизира еврото, всичко да поскъпне и други, и други, богата фантазия имам, затова се и вкарвам в такива филми.
Иначе наистина трябва време, ако парламентът им реши, че все пак иска да се отдели от ЕС. Малко ме съмнява това, всички видяхме как паунда се срина само при новината за резултатите от референдума, а ако наистина започнат процедура по излизане - не ми се мисли просто.
За момента това са само мои размишления, разбира се. Просто се оплаквам, че много се филмирам в подобни ситуации.
Майка ми е същата по въпроса с "бежанците", дори състоянието й вече граничи с мания.

# 13 135
И аз си филмирам постоянно.

Днес цял ден чета за Трета световна война и се чудя как ще барикадирам деца и кучета.  Embarassed

Искам да се оплача, че ми е топлоооо. ...
Климатика в службата е развален от миналия петък. Уж го взеха да го оправят. Надявам се до края на лятото да го върнат.

Ами това са бедствени условия на работа!

# 13 136
Оплаквам се че бях нощна смяна и довечера пак ще съм за една колежка.Легнах уж да дремна ама не мога.Само стискам очи и се въртя.
Утре след две нощни ще съм скапана.

# 13 137
  • София
34 градуса ми е в стаята, ако не е вентилатора ще откача.
Пак се събират облаци в центъра на София, може и да валне малко.

# 13 138
  • UK
И аз не вярвах,  че ще излязат от ЕС. От сутринта пазара се срина,  дяловете на компанията на съпругът ми паднаха.

Оплаквам се,  че с бебето хванахме варицела аз имам и инфекция на пикучните канали. Снощи ми беше много зле едвам свалих Т. ,  и се събудих ужасно грозна.

# 13 139
  • София
по време на цикъл не се прави мамологично изследване. тя не те ли попита?
отиди в първите чисти дни. не се притеснявай Hug

Общи условия

Активация на акаунт