Да се оплачем...

• 7 442 924
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 275
Липсва ми всякаква мотивация за работа и едва си държа очите отворени. Имам нужда от сериозна почивка, а няма шанс да изляза в такава скоро. Последно почивах 10 дена по Коледа и от тогава само по празниците ако има някой друг ден  Tired Дори събота и неделя нямам възможност да си почина и все бягаме по задачи, писна ми  Close

# 13 276
Боли ме кръстът.  Cry

# 13 277
  • София
Ужасна, ужасна жега  Tired

# 13 278

Съседите, ах съседите ..... поредния ремонт.
Не издържах след месец чукане и блъскане и днес се развиках за тишина поне до 16.00.ч.,
а беше 15.00ч.
Все си мисля, че трябва да се въведе ред относно основните ремонти.
Вярно, че е свързано с време и пари, но моите съседи над мен правят непрекъснато.
Чудя им се, вместо да пътуват, да живеят  всяка  година подменят я терекот, я ламинат, а на на 5 г. банята .... и всичко това над  главата ми.

# 13 279
Estella, благодаря ти! Simple Smile
Заинтригува ме с тази вода! Не е много близо до Бургас (сега видях, че е на 103км.), но е идея за разходка като ходим във Варна.

Оплаквам се, че май хванах летен вирус и ще трябва да го изкарам на крак. Не мога да си позволя болничен точно сега.

# 13 280
Оплаквам се, че снощи направих велика глупост.

И аз, но последните три вечери Rolling Eyes

Дори събота и неделя нямам възможност да си почина и все бягаме по задачи, писна ми  Close

И аз така Hug

И от предстоящ ПМС се оплаквам. Откъде мога да си купя розови очила Sunglasses

# 13 281
  • Mediterraneo
Оплаквам се, че не мога да намеря читави рамки за очила на голямата! Обиколих 3 оптики, детските модели са брутално грозни. Вярно, че ще ги носи само за четене и компютър, но няма да дам 50-60 евро за грозни рамки, които даже не й ходят  Crossing Arms

# 13 282
  • Ямбол
...
Оплаквам се, че май хванах летен вирус и ще трябва да го изкарам на крак. Не мога да си позволя болничен точно сега.
Дано не работиш с хора или по-лошо да си в ресторантьорството.

# 13 283
...
Дано не работиш с хора или по-лошо да си в ресторантьорството.
Щом не може да си позволи болничен, когато е болна, значи не работи с хора. Или поне работодателите ѝ не са хора, а питекантропи.

# 13 284
  • Ямбол
Те работодателите като не са хора, поне болните да са малко хора, ама не винаги се получава.

# 13 285
  • sf
Имам хрема, боли ме гърло, а в събота съм на сватба, а от понеделник на море. Като се знам, с нищо няма да го стопирам.

# 13 286
  • София
Морето е чудесно за хремата - гмуркай се повече и се понапечи на слънце малко!  Hug

# 13 287
  • София
Сутринта , в просъница , се събудих от чувството за земетресение.
Сърцето ми щеше да "изхвръкне" .
Толкова силно и бързо биеше.  Confused

# 13 288
  • Варна
Оплаквам се, че сайтът на Търговския регистър днес ме докара почти да колабирам от бяс. Ега ти тромавото нещо, два часа ми отне работа, която нормално се върши за 10 мин.

# 13 289
  • София
Имам работа, която трябва да свърша, а се мотая вече втора седмица!  Оплаквам се от себе си и липсата на мотивация.

Общи условия

Активация на акаунт