Отговори
# 300
  • В света на мечтите... ❤
Тоя Влъха само ми го предлага,ама аз твърдо отказвам да гледам ревливи филми вече  Naughty

Охх,и аз така си виках Ирче,че не искам да гледам щом е толкова ревлив,ама се престраших,а и в началото е много забавен има много комични сцени и както си се смееш,накрая си обръщаш двойно на рев  Joy Ама наистина си заслужава филмчето,не мисля,че ще съжаляваш,ако го изгледаш  Hug

# 301
  • София
Тоя Влъха само ми го предлага,ама аз твърдо отказвам да гледам ревливи филми вече  Naughty

Охх,и аз така си виках Ирче,че не искам да гледам щом е толкова ревлив,ама се престраших,а и в началото е много забавен има много комични сцени и както си се смееш,накрая си обръщаш двойно на рев  Joy Ама наистина си заслужава филмчето,не мисля,че ще съжаляваш,ако го изгледаш  Hug

Такава заблуда я тоя филм от началото  Joy Joy Joy че направо неможе да си помислиш колко ще ревеш накрая  Joy Joy Joy и корейския е много хубав и на него си поревах стабилно абее неслучайно ъм в трио, квартет ли сме незнам и аз вече ревли  Joy Joy Joy

# 302
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Скрит текст:

dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 303
  • У Диспансера ...♥♥♥

После цяла седмица ще ходя в депресия ,аз за това ги избягвам,че много ги изживявам,когато ми е ревливо мога да си го пусна  Thinking

# 304
  • В света на мечтите... ❤
Дани и аз го гледах, в събота,  ох като се сетя и буцата в гърлото ми се връща -  ужасно тежък и тъжен филм, но си струва много гледането ..... а аз мъжа бях го гледала в "Млеченият път" преди това

Миши и аз съм го гледала този в Млечния път,макар че сериала не го следях много редовно,но го знам актьора  Peace   Наистина е хубаво филмчето,някой ден пак ще си го пусна,защото понякога човек има нужда и да си поплаче,така да му олекне от натрупаното напрежение  Hug

# 305
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Скрит текст:

Ръцете горе за да стигнем небето  Party Party

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 306

на тоя незнам кога ще му дойде реда Peace то много филми много нЯщУ  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ирко Hug ам аз съм я отървала отдеве тая та пак ви я лепнах Flutter ади нема нищо пак шЪ рипате Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 307
newsm78 newsm78 newsm78 Озджан Дениз и Юсуф

Скрит текст:

аз съм на латино тая вечер  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Скрит текст:

Охх,този до Юсуф,днес го гледах в Ти си моят дом,е няма толкова ревлив филм,значи,тия турци,знаят как да ти бръкнат в душата  Cry Макар че не бях сама и гледах да се сдържам да не рева,еми не успях,а ако бях сама направо кофи щях да напълня  ooooh!  Ама много ми хареса филмчето,ако някой не го е гледал му го препоръчвам,ама да се запаси и с пакетче кърпички първо  Naughty
аз Озджан от там го харесвам,страхотен актьор и певец  Naughty а филма е много тежък,но си заслужава гледането -игра перфектна,химия между актьорите и то каква  Heart Eyes и история която ти къса сърцето  Cry

# 308
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ухаааааааааааааа

# 309
  • София
Охоо Жани я кажи някой хибав филм  Thinking

# 310
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 311
# 312
# 313
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

на тоя незнам кога ще му дойде реда Peace то много филми много нЯщУ  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ирко Hug ам аз съм я отървала отдеве тая та пак ви я лепнах Flutter ади нема нищо пак шЪ рипате Joy Joy Joy

Скрит текст:

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 314
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох,бе тая и аз няма я слагам у скрито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт