Отговори
# 645
  • Още у мъглата ...
Обожавам ги искренните им разговори на Емко и Корай  Grinning Heart Eyes
Peace Peace Peace

Габи, обича я (Каптана)Heart Eyes

И двамата инати, егото им е огромно, горди и не отстъпват, а толкова се обичат, изгарят, като мойто ашкъмче Керо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 646
# 647
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ама вижте колко са хубави само,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как я гледа и говори с очи, къде го това при новата му "филмова партньорка"

Ама в АФк "играят" като в живота, без грам напрежение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А в Приливите "играят" като на кино, със зор  Mr. Green Peace
Виж в сцената с майка му Чачи (Яман) наистина игра спокойно и истински, защото и партньорката му (майката) игра хубаво Heart Eyes Peace

Габи,  Hug Hug Hug съгласна съм напълно, как я прегърна и и се зарадва, след като излезе от затвора и влезе в дома на сем.Серез, с тях също всички сцени минават с лекота, забавни и приятни са, .... за разлика от тези със Серенай, колкото и да казват, че имала проблясъци или че била добра актриса или че не я забелязвали, дъра дъра -  на нея и се получават само гневните сцени, нищо друго

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая как се прави на луда малиииииии #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 649
  • Още у мъглата ...
Ех, тази кучка Санема  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 650
# 651
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 652
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ама вижте колко са хубави само,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как я гледа и говори с очи, къде го това при новата му "филмова партньорка"

МарМиши Hug, имало го при Яман, казва Абдулрахман, но при Хазал го нямало, така пише в статията дето Габи я пусна, ама превода е на чичи, не знам колко вярно съм го разбрала.

Само да уточня, че Каптана плати, ама Фери не го е молила и не знаеше, че има намерение, а Емко пали ревността от нищо и за шамара ще трябва да си изтърпи грешката, ау кви сте  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Джейни, Hug Hug Hug в смисъл, че Хазал не умее да пресъздаде емоции само с очи ли?

# 653
  • У Диспансера ...♥♥♥

МарМиши Hug, имало го при Яман, казва Абдулрахман, но при Хазал го нямало, така пише в статията дето Габи я пусна, ама превода е на чичи, не знам колко вярно съм го разбрала.

Само да уточня, че Каптана плати, ама Фери не го е молила и не знаеше, че има намерение, а Емко пали ревността от нищо и за шамара ще трябва да си изтърпи грешката, ау кви сте  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Джейни, Hug Hug Hug в смисъл, че Хазал не умее да пресъздаде емоции само с очи ли?
Бе бегай,аз ако съм на Емко,такива крошета ще и тряскам на тая лигла  box box

# 654
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Обожавам ги искренните им разговори на Емко и Корай  Grinning Heart Eyes

аз също, много много са ми любими, след сценките на Фемир, техните разговори по мъжки и сериозни,

# 655
  • Още у мъглата ...

Абе той обикновено пише хубави неща за двамата, странно, ако го е написал  Rolling Eyes Аз още не съм го чела и през гуги даже Sunglasses, само ви го пуснах и забегнах  Rolling Eyes

# 656
  • Още у мъглата ...
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 657
  • София
Здравейтиии Hug Hug Hug Heart Eyes
Колко е хубав Емко,малиии,преглъщам пред телевизора кат риба на сухо Joy Joy Joy
Ох,много ми е харесва тази серия Grinning
Габче,Ирче,Мариетка, Hug Hug Hug
Джейн,честита ти добавка към именцето Mr. Green Heart Eyes Hug

# 658
  • Още у мъглата ...
Здравейтиии Hug Hug Hug Heart Eyes
Колко е хубав Емко,малиии,преглъщам пред телевизора кат риба на сухо Joy Joy Joy
Ох,много ми е харесва тази серия Grinning
Габче,Ирче,Мариетка, Hug Hug Hug
Джейн,честита ти добавка към именцето Mr. Green Heart Eyes Hug

Линче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
А другата серия , малеееее  ooooh! ooooh! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 659
  • София
В тези серии е страхотен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт