Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 238

• 59 896
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
В анкетата на арабската телевизия MBC - НЕ може да се гласува многократно.
Това, което може да се направи е да се откажеш от вота си, тоест да махнеш отметката от името.
А що се отнася до Енгин - той печели всички анкети... и сериозни и не сериозни ... и турски и такива от други държави ... и всякакви. Обичат го много хора и затова гласуват... какво да се прави... така стоят нещата.
През последните 2 години той е № 1. Публиката е категорична.  yes

Скрит текст:
SmileПък и в този форум темата за него е № 1
нямате нужда от убеждаване, нали?

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 15:27 от AureliaFelix

# 586

.......................................................................

Момичета,
Скрит текст:

вчера ми се скапа кирилицата на служ. компютър.  Cry
 И ако знаете само, какви шашми правя чрез  google за да ви пиша... 
Joy Joy Joy
А, само преди една година гледах компа, като бушмените -
бутилка кока кола, от "Боговете сигурно са полудели"... 
Joy Joy Joy

[/b][/color]

# 587

Здравейте момичета !

Един виртуален подарък за вас и много сърчица ... нали е сезонът на мечтите, пожеланията и добрите дела.
Нали знаете, че той / Д. К. / вижда всичко чете всички писма от малки и големи, явно сега е момента  

Хаяско - чета те едва сега, но настроението което си стартирала от сутринта е направо заразително  / почти като вирус / няма не искам - няма недей ! Просто те грабва - и с първият ви сняг, и с празничното сутрешно кафе, и с песента на Адамо, и с клипа на гъркините !

Мариянка - клипът е прекрасен, музиката е трепач, момчето е супер ! Чакам с нетърпение премиерата на " Малкият проблем".

Марица, Любовче - много хубави думи за любимият ни актьор ! Присъединявам се към мненията ви, защото и аз като вас уважавам Енгин ! Благодаря ви !

Ками, Тануша - как няма да ни е топло в душите и сърцата, след всичко което пишете и споделяте / спойлерите ви са чудесни /.  

Ани-Марияни, Милка - усмивките които давате на темата чрез усмихнатия Керим/Булут/Низипли - наистина действат позитивно и зареждащо с настроение !

Аурелия - както винаги абсолютно прецизна ! Подозирам някаква математическа професионална точност !

# 588

Благодаря ти, Марта за милите думи!

Аз все още не мога да се отпусна и да си контактувам директно с всички Вас, но Ви благодаря за
удоволствието, което ми доставяте ! Като чета мислите Ви за любимия ми актьор, настроението ми се повишава!

bouquet  bouquet

# 589
Аурелия не съм казала, че Енгин не печели анкети, казах кои от тях за валидни и имат стойност.  И несериозни е една дума.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 15:45 от daizy_g

# 590
Виждам, че непрекъснато се опитвате да принизявате Къванч като актьор. На нас може да не ни е любимец, но на други е.  Peace Peace  Не знам какво казват анкетите, но ако Къванч не е успешен актьор, Керем Чатай нямаше постоянно да го ангажира в продукции.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 16:00 от daizy_g

# 591
  • Пловдив

Енгин си е номер 1 за нас, за темата която сме посветили на него, за фейсовете от цял свят направени за него. Феновете му са верни. Печели анкети без проекти. Ами като се появи.... не ми се мисли. А ние ще му се радваме защото го обичаме.

# 592

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 16:33 от AureliaFelix

# 593
Енгин си е номер 1 за нас, за темата която сме посветили на него, за фейсовете от цял свят направени за него. Феновете му са верни. Печели анкети без проекти. Ами като се появи.... не ми се мисли. А ние ще му се радваме защото го обичаме.

Така си е - присъединявам се !

Затова и пиша в темата - защото е посветена на любимият ми актьор !

# 594

Как е погледнал само.Обичам този поглед.

# 595
  • Пловдив

Гледате ли - 34/35 епизод?

# 596
Скрит текст:
Да, дейзи, аз ще свържа двете думички, а ти си оправи правописните  грешки

Скрит текст:
Печатните грешки си ги оправям, а "не сериозни"(твоят вариант е точно правописна грешка)

# 597

Гледаме ...

# 598

Мариана, това е прекрасно.   bouquet Само си пропуснала, че трябва да се радваме на Енгин,  без да се принизяват другите актьори.  Peace

Би било чудесно, ако въведеш ново правило в темата- да се пише в темата с уважение към личността и таланта на всички други актьори. Simple Smile

# 599

МАРТИЧКА Hug, здравей!
Добре, че си ти - всеки ден да намираш по добра дума за всяка една от нас!  Grinning
Аз лично, оценявам това, и много ти благодаря!

newsm51
Скрит текст:

[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт