Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 561
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • в рaя
Аз нямам база за сравнение и не знам как са другите, пък и ходихме 2009 Simple Smile) и въпреки това очаквах по-голяма мизерия като го гледах от вън, но не беше толкова зле. Стълбите са досадни.

# 496
Като казахте Маяк...много ли е зле там,че май натам сме се запътили?
В Маяк бяхме през 2009 г. - тъкмо беше обновен. Дадоха ни апартамент - чисто, ново, с климатици и тераса. Храната беше добре. Сега не знам как е. Стълбите - свиква се с тях /освен ако не си с бебе/.

# 497
Като казахте Маяк...много ли е зле там,че май натам сме се запътили?
В Маяк бяхме през 2009 г. - тъкмо беше обновен. Дадоха ни апартамент - чисто, ново, с климатици и тераса. Храната беше добре. Сега не знам как е. Стълбите - свиква се с тях /освен ако не си с бебе/.

лято 2011г. - чисто и спокойно беше, хареса ми в ресторанта /ако може така да се нарече/ малко хора и тишина ...

# 498
Благодаря,на всички за коментарите,явно не е лошо  Grinning
Бях чела ,че е най-кофти базата по северното черноморие,но мен това ниво ,което описвате ме удовлетворява.
Стълбите - аз живея на 10-я етаж и асансьора понякога не работи ,тъй че ... Laughing

# 499
Не се притеснявай.
Ще ти хареса.
На мен всички бази ми харесват след ремонтите.
Е има си и фаворити сред тях, но общо взето са си супер.
Проблемът със стълбите - не е чак такава болка .
Преживява се Laughing
Пожелавам една наистина приятна почивка.

# 500
junia-eli, е да, но тук 10дни ще трябва да слизаш и качваш стълбите най-малкото 1път на ден. На нас ни се случваше да слезем сутрин и след обед на плаж и вечерта на разходка. Та ставаха 3пъти. Simple Smile Беше си досадно отвсякъде.
По-бързо и лесно беше да хванем автобуса и отидем до Варна (15мин) и да се приберем, отколкото до "центъра" на курорта. )

# 501
Момичета, получих информация, че другия месец ще изплащат 20% от парите за дрехите Simple Smile) За картите пък да ви кажа преди няколко години писах моя мъж за безплатна почивка, той дори не знаеше. И един ден му звънят от Щаба, че е одобрен 10 дни на Маяк пълен пансион. Никакви връзки не сме вкарвали. И повече не сме ходили, но тази мислим на свободна да отидем в Рибарица.

Пари за дрехи няма да се изплащат поне  докато не мине полугодието и тогава ако има възможност ще се предприеме плащане на 20 % от лимита.

# 502
Да Ви се похваля, моят мъж май е одобрен  от комисията за Фрегата през август на море.

# 503
Да Ви се похваля, моят мъж май е одобрен  от комисията за Фрегата през август на море.

Честито. Simple Smile Август е супер за море на север.

# 504
# 505
и ние сме пуснали рапорт за Фрегата август месец,но да видим Praynig

# 506
И ние май сме одобрени за Фрегата,ММ се обади преди малко,но беше пуснал и за Несебър ако не стане за Фрегата,та като се прибере ще знам със сигурност.По принцип нас повече ни устройва Фрегата,защото е мезонет,но...ще видим Wink

# 507
Здравейте момичета-да има някоя от вас да работи в в.ф. Бояна?- Питам само от любопитство може да работим заедно Wink
Как върви с картите-някой да е получил? Simple Smile

# 508
  • Пловдив
Нас май ни огря за къмпинг "Чайка" за първата седмица на септември, където искахме да отидем де, щом даде подробно имена и ЕГН-та.  newsm44
Много обичам да се кандидатства за карти, за които няма много желаещи. Дано да имаме късмет с времето. Ако ли не, ще бръмчим насам - натам по крайбрежието.

# 509
Хайде честито на печелившите. Simple Smile

Тази година по поделенията изобщо изглежда не са пускали от малките карти за по 5-7-9дни. Аз точно такава търся.

Общи условия

Активация на акаунт