Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

fight

# 646
  • Още у мъглата ...

Абе ша я изкефят и нея #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out, ама по накрая  Mr. Green

# 647
То преди 100 години ставало,ама Емко не е дечко,а е мъж ,как става тая работа не мога да разбера ,и с гласа на Санема ,евала бе  ooooh! ooooh! ooooh!
То тава да, ама после пак заедно, и той не и каза сори, че работят заедно #Cussing out

Обе той натъртва, ама си е поживял, а тя без да е пипала мъж, той Каптана го дразни, е мене не ме дразни де  Joy Joy Joy Joy Joy

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз тука ревах ,като гледах в началото ,ох много тъжно ми беше и за двамата  ooooh!

# 649
да идва и Явуз  Whistling

# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥
То преди 100 години ставало,ама Емко не е дечко,а е мъж ,как става тая работа не мога да разбера ,и с гласа на Санема ,евала бе  ooooh! ooooh! ooooh!
То тава да, ама после пак заедно, и той не и каза сори, че работят заедно #Cussing out

Обе той натъртва, ама си е поживял, а тя без да е пипала мъж, той Каптана го дразни, е мене не ме дразни де  Joy Joy Joy Joy Joy
Не бе самата ретроспекция,за нея говоря ,че беше един и същ както сега,а уж дават в миналото  Peace

# 651

Голяма си сеирдижийка. Laughing

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука също ми беше много мъчно,а Фера черна като мангал тука,пък ся бяла,те поне да си бяха намерили деца,които да отговарят  Crossing Arms

# 653
  • Още у мъглата ...

Не бе самата ретроспекция,за нея говоря ,че беше един и същ както сега,а уж дават в миналото  Peace

Ами не са викнали гримьорите на Приливите да го направят юноша  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 654
да идва с хеликоптера  Mr. Green

# 655
  • Още у мъглата ...
Тука също ми беше много мъчно,а Фера черна като мангал тука,пък ся бяла,те поне да си бяха намерили деца,които да отговарят  Crossing Arms

И аз си ревях на спомените, преди това на, когато разбра, че щяла да се удави, после пак  Rolling Eyes Rolling Eyes Абе ревла  Rolling Eyes ooooh!

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ами не са викнали гримьорите на Приливите да го направят юноша  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
По точно не юноша,а смешко  Joy Joy Joy

# 657
Джансуто си е гаднярка от малка.

Не е смешко в ПО, сладък си е!

# 658
Аз тука ревах ,като гледах в началото ,ох много тъжно ми беше и за двамата  ooooh!
Cry Cry Cry и аз  Peace

Боже и двамата са били нещастни, независимо че единия е богат, а друия беден, какви отпечатъци дава детството Peace

Затова така си споделят неща дето на друг не са казвали, искам си приказката  smile3518, никога няма да му простя на разбойника #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Не че го боли де, ама да си кажа #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 659
Баща и е гадняр и тя прихванала от него  Джансуто Peace

Общи условия

Активация на акаунт