Пазаруване от Aliexpress.com 16

• 67 831
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Ще помоля някой на който са му върнали пари от диспут и после си е получил нещата да сподели как се процедира  Praynig Може би в новата тема и това трябва да се добави на първа страница. Явно ще има още доста такива случаи.

# 136
http://www.aliexpress.com/snapshot/294440878.html
Кацнал е в София, само да ми дойде и ушанката и съм готова за зимата.

# 137
  • Ямбол
Martisunny пиши на мейла от 1-ви пост.
maya_76 оценките са видими след месец.
sunny6913 писано е многократно,след известието за рефънд, връщат пари след 7-10 дни.

# 138
Момичетаа,това значи ли че пратката ми е в България,мога ли да я взема ? ''Директен износ общия пакет запечатване, запечатване Beijing International, България

# 139
  • Бургас
Момичетаа,това значи ли че пратката ми е в България,мога ли да я взема ? ''Директен износ общия пакет запечатване, запечатване Beijing International, България
Не, все още в Китай  Peace

# 140
  • Пловдив
Благодаря за темата   bouquet Никид!
Много сте изписали и се връщам да чета  Mr. Green

# 141
garnitura, аз тия дни трябва да получа моя телефон с швейцарските пощи - излетял на 1.11 от китай. Вече е в България, но вместо във Варна е в Бургас.
Моляви кажете ми как следите и знаете кога и къде са пощите, всмисал например аз как мога да разбера за Германия дали има тръгнали поръчки и дали са тук в нашите пощи?

# 142
sunny6913 писано е многократно,след известието за рефънд, връщат пари след 7-10 дни.

Не съм се изразила правилно. Върнаха ми парите, а си получих нещата. Сега искам аз да ги върна на китаеца.

# 143
  • Перник
Здравейте, имам поръчка направена на 19.10. и все още я няма. Мисля, че ще дойде, но все пак да не изпусна срока за диспут. Срока за диспут /60 дни ли беше  Rolling Eyes/ от датата на поръчване ли се брои или от датата на изпращане? И как всъщност се процедира Rolling Eyes

# 144
garnitura, аз тия дни трябва да получа моя телефон с швейцарските пощи - излетял на 1.11 от китай. Вече е в България, но вместо във Варна е в Бургас.
Моляви кажете ми как следите и знаете кога и къде са пощите, всмисал например аз как мога да разбера за Германия дали има тръгнали поръчки и дали са тук в нашите пощи?
Отново с моите въпроси извенявайте много ако досаждам на някого, но искам да се уверя на 100% да разбирам ли че DHL пратки освен че идват по бързо и по сигурно самите пратки не се заплаща и данъци и няма проблеми с митници, а с обикновената безплатна китайска поща има вероятности от проблеми с митници, така ми каза един продавач днес и аз съвсем се обърках вече, моляви кажете ми.

# 145
  • София

Не съм се изразила правилно. Върнаха ми парите, а си получих нещата. Сега искам аз да ги върна на китаеца.

Можеш да пишеш на продавача и да се разбереш с него. Ако има Пейпал - може да ти даде пейпал акаунт и да ги пратиш на него. Освен това, ако си му поставила рейтинг преди по-малко от 30 дни, сега може да го промениш (ако искаш).

# 146
  • София
Отново с моите въпроси извенявайте много ако досаждам на някого, но искам да се уверя на 100% да разбирам ли че DHL пратки освен че идват по бързо и по сигурно самите пратки не се заплаща и данъци и няма проблеми с митници, а с обикновената безплатна китайска поща има вероятности от проблеми с митници, така ми каза един продавач днес и аз съвсем се обърках вече, моляви кажете ми.

По-добре пиши в  темата за проследяване за такива въпроси. С DHL мисля, че отива на митница.

# 147
Имам поръчка от 03.11, чакам си чинно, но началото на декември ми стана интересно и проверих тракинга като нищо не излезна и писах на продавача като според него всичко е ок и ще си получа пратката заради забавянето на всички пратки от Китай. Това ми е пределно известно. Не ми е спешна пратката. Обаче днес влизам в профила и гледам статус Fund Processing, което обикновено ми се появява след като съм потвърдила, че пратката е пристигнала или при пратки, изпратени до Англия и от чиййто тракинг се вижда, че пратката е получена срещу подпис.
Случаят обаче не е такъв. Нито съм я получила, нито от тракинга излиза, че е получена, нито съм пускала диспут,нищо.
Какво означава това, че продавачаът ми връща парите или че Алито дава парите на продавача?
Да не би да съм изпуснала срока за диспут?

П.С. Самоотговарям си: изпуснала съм срока, да се знам в шматката! Сега само мога да се надявам, че пратката ще пристигне. Тъпото е, че за втори път поръчвам от същия продавач и нещата пристигнаха бързо, ама тази гадна китайска НГ ми обърка всички поръчки!

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 10:04 от Kölsches Mädel

# 148
Здравейте!
Днес получих съобщение отговор на мое питане за забавяне на доставката на една моя поръчка.
Продавача каза , че Air Mail пощите имали нова политика да не доставят неща работещи с батерии (или неща придружени с батерия, едно от двете е (писах му отново за доуточнение)).
Знаете ли за нещо такова и много се чудя - почти всичко което си поръчвам работи с батерии. И понеже може да си каже някой - поръчваш си само глупости, бих казал : хайде някой да си поръча телефон ... Simple Smile
Без батерия ли ще дойде?

# 149
Здравейте, малко извън основната тема искам да попитам дали някой е поръчвал такава рибка робот http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Safely-Robo-Electric-Toy-ind … s/1511128035.html и да има излишна  Embarassed
Моето дете ме изненада в градината с желание да получи акула.Не намирам нищо интересно знам , че харесва робо-фиш, но  тук цената му за подобно нещо е ужасна.
Тези дни ще обикалям явно.
Питам за в къщи какво иска от дядо Колед, а той все едно и също -акула newsm78
Ще се радвам ако някой може да помогне  Praynig
Още от сега ще го тормозя за РД през март, че да имам време. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт