Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 47

• 54 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аленка с каква четка го нанасяш? Thinking
Че съм и вдигнала мерника на "японката". Много черни косми ми пуска и не взема така както преди от продуктите, които имам. Crossing Arms

# 646
Момичета, искате ли да си направим тема с козметичните ни любимци/ открития на 2013-та? Hug

# 647
Момичета, искате ли да си направим тема с козметичните ни любимци/ открития на 2013-та? Hug
Да чудесна идея, прави я моля и давай линк! Hug  bouquet

# 648
# 649
Аленка,може ли линк към ружа на диор,който ти е змаял главата? Wink

# 650
Момичета,някои може ли да препоръча хубава течна очна линия с четка(черна)?

# 651
Ето ви един (горе-долу) PIN UP от мен. Снимах се обаче след като се прибрах, така че извинете леко размазания долен клепач и поразвалените вежди Embarassed

Яркият цвят би следвало да е оранжево, но крушката го измива и мяза доста на нюд. Иначе наживо е доста хващащо окото и пигментирано Heart Eyes

# 652
  • в 1001-та нощ
Аленка с каква четка го нанасяш? Thinking
Че съм и вдигнала мерника на "японката". Много черни косми ми пуска и не взема така както преди от продуктите, които имам. Crossing Arms

Ползвам една скосена четка за руж на e.l.f. - ще я взема да я видиш - идеално ми е с нея  Peace

# 653
  • в 1001-та нощ
Днес пробвах новата палитра на Too Faced - Joy of the Girls, а имам известие за пратка, може би на 30.12 - ще взема и другата A Few of My Favourite Things   Heart Eyes

Ta, ползвах:

на долния ред - първото - то е нюдово - телесно и на средния ред дясното - то е кафяво с частички, които ест. не се виждат на снимката  Blush

Средното розово е красиво захаросано - мат с частички, но ту н е се виждат, ще го пробвам нататък Simple Smile и синьото е интересно  Heart Eyes

# 654
Аленка,миглите са ти разкошни,много по-подредени от преди Heart Eyes

# 655
  • в 1001-та нощ
Уж гледам да ги реша с максимайзера, той ги и подрежда Simple Smile после от спиралата добре обирам туша - да няма излишно - наскоро два пъти не го направих - уж е гъст и се омазах до слепване  Mr. Green

# 656
Написах една публикация за нещо блестящо, което може да е интересно на някои от вас по празниците  Flutter
(снимките са линк)

# 657
  • в 1001-та нощ
Оооооо, имаше едно време такива бонбонки "Детска радост"  Blush

# 658
Хаха, да и на мен много ми напомнят на бонбонки  Mr. Green

# 659
  • Варна
Оооооо, имаше едно време такива бонбонки "Детска радост"  Blush

Още ги има скоро ги срешнах Laughing

Общи условия

Активация на акаунт