Търся електронна книга - тема 8

• 102 137
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Привет! От доста време следя темата, без да съм бил регистриран във форума, като дори използвам и софтуера за обем mailbooks успешно. Но дойде моментът, в който искам да попитам за няколко неоткриваеми поне за мен книги в електронен формат:

"Денят след Розуел" (издадена в 2 части) от Филип Корсо и Уилям Бърнс (вече и на хартиен носител е трудно достъпно заглавие)

"Ханибал Лектър: Зараждането на злото" от Т. Харис

""У" като "Убиец": Американски килъри" от А. Сенкевич и М. Стругацки (отдавна изчерпана по книжарниците)

И накрая бих искал да попитам и за една нова българска книга, която открих, че се продава за скромните 7 лв. в електронен вид, но ако някой реши все пак да я сподели с мен безплатно - "Български психар" от А. Велков. Пишете на Л.С., за да не разводняваме излишно темата, моля. Предварително благодаря!

# 331
Желая на всички съмишленици тук много здраве и щастие.
Весела Коледа. Simple Smile
Излезе ли е - вариант на 10 книга от Братството?0
Решила съм да си я купя.

# 332
  • някъде там......
Няколко пъти прочетох, че се търси "Бягащата с вълци", но не и отговор на търсенето.... Към нея прибавям и "Моментът" на Дъглас Кенеди...

# 333
Да се включа и аз!!! Търся книгите на Марина Фиорато в ел.вариант!!!!!

# 334
Весели празници на всички съфорумци.Много здраве ,късмет и хубави книжки. Flowers Sunflower People Angel

# 335
Да се включа и аз!!! Търся книгите на Марина Фиорато в ел.вариант!!!!!

В MailBooks-а има две - "Стъкларят от Мурано"
и „Тайната на Ботичели”
Първата я има и тук: http://cheti.me/knigi/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%20%D0 … D0%B0%D1%82%D0%BE

# 336
Желая на всички съмишленици тук много здраве и щастие.
Весела Коледа. Simple Smile
Излезе ли е - вариант на 10 книга от Братството?0
Решила съм да си я купя.
До колкото знам още не е излязла в ел.вариант. Аз също я чакам....

# 337
М не, няма я още..доста хора я чакаме Sad Накрая ще отида да си я купя в хартиен формат. Мрън !

# 338
Simple Smile Весели празници на всички!!

Може ли някой да ми прати книгите на Елиф Шафак в електронен вариант( Любов я имам)??
Изчетох откъси от тях и много ми се иска да ги прочета, но не мога да ги намеря Sad
mis_nia_ms@abv.bg

Чест, Копелето на Истанбул и Черно мляко ги имам, но на английски в .epub. Ако стават, дай знак да ги пратя.

# 339
  • София
Simple Smile Весели празници на всички!!

Може ли някой да ми прати книгите на Елиф Шафак в електронен вариант( Любов я имам)??
Изчетох откъси от тях и много ми се иска да ги прочета, но не мога да ги намеря Sad
mis_nia_ms@abv.bg

Чест, Копелето на Истанбул и Черно мляко ги имам, но на английски в .epub. Ако стават, дай знак да ги пра

Може ли на мен да ми ги изпратиш
Скрит текст:

# 340
Може ли някой да ми прати Петдесет нюанса освободени на
tppp23@abv.bg
Предварително БЛАГОДАРЯ.
Да допълня, 4е формата трябва да е PDF Tired

# 341
А как се действа в cheti.me Embarassed

# 342
  • Пловдив
А как се действа в cheti.me Embarassed

Регистрираш се, от бутона "Поискай тази книга" излиза прозорец-съобщение, където отправяш молба да ти изпратят книгата на имейла, ако е хартиен вариант /и такива се срещат/ предполагам, че изпращането става по куриер или пощата.

# 343
Благодаря ти:)

# 344
Търся това, някъде да сте я срещали?
Белези. Автобиографията на Антъни Кийдис/ Red Hot Chili Peppers

Общи условия

Активация на акаунт