Търся електронна книга - тема 8

• 102 093
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
издирвам "Непознати в смъртта" и "Произход в смъртта" на Нора, че всички останали ги имам и някакси тая поредица ми стои гадно незапълнена Crossing Arms
На български не са издавани, неколкократно съм писала на Хермес с въпрос защо са пропуснати, но така и не получих задоволителен отговор.

# 376
Момичета, може ли да ми пратите - Даринда Джоунс "Третият гроб отсреща" на diana101@abv.bg. Благодаря!

# 377
Търся книги на Хенри Милър, ако някой разполага с такива - mannierox@gmail.com

Благодаря!

# 378
  • София
Търсих къде ли не, включително и в меилбукс newsm78, но не успявам да открия Cry  Библия на егоиста на Йозеф Киршнер
Ако някой я е срещал или я има, моля да ми я прати на
Скрит текст:
Praynig

# 379
  • Deutschland
издирвам "Непознати в смъртта" и "Произход в смъртта" на Нора, че всички останали ги имам и някакси тая поредица ми стои гадно незапълнена Crossing Arms

Наистина ли имаш цялата поредица? Наистина по Коледа стават чудеса! Да се разберем на лични, става ли? Аз съм върл фен на тази поредица. Обожавам я.

И малко наглост ще си позволя. Търся книгата на Солженицин - В първият кръг и книги на Антон Тодоров! Ако някой ги има, ще бъда много благодарна, ако ми ги изпрати, но за имейл ще се разберем на лични.

# 380
Освен испанска поезия търся и Правописния речник от 2013 на издателство Просвета (или от 2012)
И една книга от Петър Денчев - "Тъй, както мъж целува жена, която обича"
Ако някой може да помогне ще съм му благодарна.

# 381
Здравейте! Търся книгата "Ти срещу мен" на Джени Даунам. Моля, ако някой я има нека ми я изпрати по пощата.

Скрит текст:

# 382
Освен испанска поезия търся и Правописния речник от 2013 на издателство Просвета (или от 2012)
И една книга от Петър Денчев - "Тъй, както мъж целува жена, която обича"
Ако някой може да помогне ще съм му благодарна.

Аз също се присъединявам към молбата за Правописния речник от 2013 на издателство Просвета (или от 2012). Е-mail: siyka5@abv.bg  Praynig

# 383
Някой теглил ли е Битие от Mailbooks?
Има ли проблем с текста?

# 384
Един тъп въпрос-наложи ми се преинсталация на ундоуса. Сега не мога да вляза в мейлбокса. А и книгите, които бях сложила, че мога да изпратя вече ги няма. Може и на лични някой да ме упъти?

# 385
  • В къщурката на хълма на феите
На български не са издавани, неколкократно съм писала на Хермес с въпрос защо са пропуснати, но така и не получих задоволителен отговор.

ммм то по коледа стават чудеса, ама не винаги за жалост Crossing Arms Crossing Arms

# 386
Някой теглил ли е Битие от Mailbooks?
Има ли проблем с текста?

Точно това влизах да питам. И аз имам проблем с текста, излиза ми на маймуница. Пробвах и на Calibre, пак така.

# 387
Здравейте търся в електронен вид трета част на трилогията Кросфайър,Опиянена от теб в pdf.От каде може да се изтегли.Предварително Благодаря.Simple Smile

# 388
Здравейте търся в електронен вид трета част на трилогията Кросфайър,Опиянена от теб в pdf.От каде може да се изтегли.Предварително Благодаря.Simple Smile
От MailBooks-а може да се изтегли! Peace

# 389
може ли сайта

Общи условия

Активация на акаунт