Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 750
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 735
то и сега си има ФБ.
има страшно много разсейващи, излишни мигащи трепкащи неща за цъкане. Десният панел ми е абсолютно излишен. Аватарите не ме интересуват, но всякакви фейсбуци, бг-дамми, статистики и реклами, ме отблъскват.

# 736
# 737
  • Велико Търново
Вярно много бие у лево.

Ма пък, знаеш ли как хубаво ти стоят тия два средни пръста?  hahaha

А, добре, че поне се вижда, че са средни.

Латеееееееееееееее, влезнала си на първа страница  Joy

# 738
  • София
Хаххах и аз това тъкмо пишех. hahaha

# 739
  • София
Значи, видът, така както го виждам е сравнително приемлив без досадната лента отдясно. За какво ми е да гледам "интересно от всички форуми"... Мернах някъде Х и ще го използвам.
Иначе предполагам, че понеже моят монитор така или иначе не показва странични ленти (идея си нямам защо, предполагам настройки някакви), и онази с плаката на филм няма да се вижда. Надявам се!
Първа страница на форума и сега не ползвам, тъй че хич няма и да видя какво има на нея. Като цъкна на бг-мамма в изведените за бърз достъп сайтове така или иначе ми се отварят "нови отговори"

# 740
  • София
    Ауф, вратът ми се схвана вече,очите ме заболяха, а само две-три мнения прочетох.Трудно ще свикна с това ляво. А и толкова много теми излизат, направо се чудя защо са ми. Определено не ми харесва.Лошото е и ,че колкото и да увеличавам, не мога да докарам темите по средата и да скрия страничните ленти.

# 741
"Всички у лево" ли стана?  Tired От постнатите картинки - и на мен не ми харесва, така че нищо ново на моя фронт.

# 742
  • София
Ако намерите начин за центриране и скриване, свиркайте. Mr. Green Гледам на първата снимка на Тайна, в интересните теми е "Клизма", или съм недоскив нещо?

# 743
  • София
  Не мога да редактирам, затова пиша ново мнение - лентата от дясно е напълно излишна и много дразнеща.

# 744
  • София
Ако намерите начин за центриране и скриване, свиркайте. Mr. Green Гледам на първата снимка на Тайна, в интересните теми е "Клизма", или съм недоскив нещо?
Права си клизма пишеше... и като си отвориш темата от готварския със снимките става муцка!

# 745
  • Ænima/Albuquerque
Присъединявам се, напълно излишна дясна лента! Иначе ми харесва как са направени мненията, бутоните, като цяло дизайна, ама не, това в дясно е тотално ненужно.

# 746
  • София
Значи, видът, така както го виждам е сравнително приемлив без досадната лента отдясно. За какво ми е да гледам "интересно от всички форуми"... Мернах някъде Х и ще го използвам.

И аз мислех,че с Х ще махна всичко, но не, махна се едно ,остана друго, без Х и няма махане.

# 747
  • Ænima/Albuquerque
Къде има Х, бе, Тайне?

# 748
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Новата визия е пълен съкс Sick Sick Sick
Много съдържателна е темата "Клизма" Mr. Green Аууууууууууу, а тези които не си правим клизми какво правим??? OMG smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 749
  • Ænima/Albuquerque
Офф, целия сайт се чупи, изобщо не си представям как ще се оправят, че да го пуснат в понеделник...

Общи условия

Активация на акаунт