Изцяло обновен облик на BG-Mamma от 16 декември (понеделник)

• 45 586
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 825
  • В Космоса
Аааа, моля, намалявайте си доброволно подписите колкото искате, но не давайте идеи за намаляне генерално на всички, щото аз ще съм така и пак ще стана неравномерна. Crazy

# 826
Новата визия поне по видяното ми е объркана и явно чак на 16 ще мога да дам мнение. Против съм вертикалното разположение на информацията от профила.
Скрит текст:
За съжаление ми се затвърди мнението за една група от форума.

# 827
Покрай споделеното от потребители, тестващи новата версия, ми изникна един въпрос - ще можем ли да си сменяме ника или ще сме само с този, с който сме се регистрирали?
Ако сте премахнали възможността за промяна на никовете, това за мен ще е огромен минус.
Примерно аз ника не си го сменям през месец, все с един съм си от години, но той е различен от този, с който съм се регистрирала.

# 828
  • в сърцето на един мъж...
Как Сийке, ти ме уби Shocked Кое му е юзър френдлито, не е ясно...

На теб пък кое не ти е - на мен не ми е ясно.   Thinking
Като изключим аватарите и изтеглянето вляво, което може да те дразни визуално, но не пречи на функционалността.

Е аз си написах, баси фермана написах - това дърпане в ляво дразни, освен това като отвориш темата - ни начало, ни край, по средата хороскопи, мороскопи, няма ясно разделени мнения, къде е цитат, къде свършва мнение, къде са аватари и подписи, пък като цитираш - кой цитираш, това дето е горе или това дето е долу... Сори, но това, което излиза в лентата като теми и като самата тема е тотално омотано и не добре структурирано. Тук е идеално нагласено, различават се мненията. Там ми е все едно Бона е писала от горе до долу... с по някоя цветна картинка, за да разведри поста Tired

# 829
  • София
Сега обърнах внимание на цитатите. Наистина се губят доста  Thinking

# 830
Вярно ли, че ще се ще изписва ника, с който си се регистрирал в началото, когато си си направил регистрацията във форума?

# 831
  • в сърцето на един мъж...
Адри, и аз съм наясно, че форума се издържа от реклама, но нали се сещаш, че като си инсталира народа ад блок, просто от рекламите няма много смисъл. Трябва все пак взаимно да е уважението. Не може да се избута всичко в един миниатюрен ъгъл и да се сложи плакатна реклама на оставащото поле. В крайна сметка до сега всички се съобразявахме с това нещо, оплаквахме се единствено ако рекламите ни закриват функциите на форума. Обаче това е подигравка с всички - да смалиш основната функция на форума за сметка на рекламите...

# 832
  • София
Вярно ли, че ще се ще изписва ника, с който си се регистрирал в началото, когато си си направил регистрацията във форума?

Не, на мен ми се изписва сегашния, който ми е трети или четвърти откакто съм се регистрирала. Сега ще пробвам да си го сменя и ще пиша дали става Simple Smile

# 833
  • София
Тествах и аз новата версия. Върнах обратна връзка по имейла. Има някои положителни неща- менюто "бързи връзки", панелът  с нови отговори, горещи и следени теми, някои нови бутончета. Като цяло, обаче, тотално сгромолясване по отношение на четивността на форумите и темите. ooooh! Безумни шрифтове, липса на ясна йерархична структура във връзките за навигация, преливане на постовете един в друг. Не се разбира кое е коментарът, кое е подписът на потребителя и кое е следващият отговор. Просто няколко нива надолу от това, което до момента е постигнато. Надявам се мениджърите на сайта да вземат насериозно тези критики, защото се губи най-ценното, с което години наред сме били на светлинни години пред останалите форуми.

# 834
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Адри, и аз съм наясно, че форума се издържа от реклама, но нали се сещаш, че като си инсталира народа ад блок, просто от рекламите няма много смисъл. Трябва все пак взаимно да е уважението. Не може да се избута всичко в един миниатюрен ъгъл и да се сложи плакатна реклама на оставащото поле. В крайна сметка до сега всички се съобразявахме с това нещо, оплаквахме се единствено ако рекламите ни закриват функциите на форума. Обаче това е подигравка с всички - да смалиш основната функция на форума за сметка на рекламите...
Peace И то в много интересна посока...босовете отсякоха...у лево... Mr. Green Whistling

# 835
  • София
Мога да си сменям ника без никакъв проблем. Профилите и редактирането им не са променени по никакъв начин или поне аз не виждам промяна.

Geia, разбирам те напълно, но ако измериш полето за писане в новата и старата версия, ще видиш че разликата е съвсем минимална. Просто визуално изглежда много по-малко заради изместването на аватара и информацията за потребителя отгоре. А и фактът, че е изместено от едната страна оптически го смалява повече. Но за мен наистина е все едно дали и от двете страни ще имам тесни реклами или ще е само от едната страна, но по-широка. Може би съм пристрастна, защото така или иначе си седя винаги леко извърната вляво пред компютъра  Laughing

# 836
  • В Космоса
Рекламите отчитат импресии (колкото пъти влезеш на мястото, където е публикувана начукваш бройка), въпреки адблока, май. Wink 

# 837
  • София
   А как се отписва от теми, които не искам да ми излизат в нови отговори?

# 838

Мога да си сменям ника без никакъв проблем. Профилите и редактирането им не са променени по никакъв начин или поне аз не виждам промяна.

Благодаря ти, Адри Hug Simple Smile

# 839
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз пък не разбрах "балкона" "партер" ли стана? newsm78
Че горе мнооу лЪА...ше настинем... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт