БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 465
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Точно за тези, да. Не знам къде ми е снимката на последния етап, а вече са прибрани някъде в кутиите с гоблени...  Embarassed

# 616
  • София
Здравейте дами, да ви представа новото в хоп шоп - панамки за пролетни картички, стават и за яйца (70 мм), и за сърца (65-70мм) . Очаквайте и украса за яйца и картички - цветенца, пеперуди и висулки Simple Smile
http://hop-shop.net/index.php?route=product/product&product_id=350

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 13:23 от Loshana

# 617
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Интересно ми е как се разведряваш ,с пасианси ли,с кво ли  Mr. Green

Миииии,  newsm78, с квото падне!  Mr. Green

Може би неправилно се изразих. Не точно като ми досажда, а започва да ме боли глава или пък ми е дискомфортно на очите та гледам да ставам за да се раздвижвам или пък да да си починат очите ми.

От първи не съм шила, а трябва и да снимам началото. ooooh!

# 618
  • sf
Ето ги моите сезони, на места съм импровизирала и надписа не ми хареса , та се го спестих  Rolling Eyes
Висят ми на терасата  Mr. Green

# 619
  • София
Деси, за разлика от сезоните, пеперудките много лесно ми вървяха, само ги опъни на нещо, ако ги почваш.

Винаги шия с гергеф, иначе нищо не ми се получава  Simple Smile

# 620
Мили дами, обръщам се с една молба с повишена трудност към всички вас Simple Smile Наскоро видях едни малки гобленчета шити само с черен конец върху чисто бяла панама. И честно казано изглеждаха страхотно Simple Smile  Heart Eyes Бих искала да помоля някоя от вас, която има схемите на въпросните да ги сподели ако е възможно. Много искам да си направя 2-3 от тях (аз видях трийсетина наредени на една стена). Моля помагайте!!   bouquet

# 621
donsita, чудесно е станало без надписа.  bouquet

# 622
  • Бургас
 етапче от мен   balloon
donsita обожавам ги тези сезони-страхотни са

# 623
  • До сърцето...
polinabg, много ти благодаря! Ама много!!! Точно от това побутване имах нужда! При мен няма щампиран фон (толкова е малко, че спокойно може да мине и без него) и направо се прехвърлям на Аида.
Направо ми олекна!   love001

# 624
Показвам си едни стари неща, които вече са подарени:

# 625
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Мили дами, обръщам се с една молба с повишена трудност към всички вас Simple Smile Наскоро видях едни малки гобленчета шити само с черен конец върху чисто бяла панама. И честно казано изглеждаха страхотно Simple Smile  Heart Eyes Бих искала да помоля някоя от вас, която има схемите на въпросните да ги сподели ако е възможно. Много искам да си направя 2-3 от тях (аз видях трийсетина наредени на една стена). Моля помагайте!!   bouquet

Моля, снимки! Наистина е с повишена трудност въпроса ти! Това тук се шие само с черен конец на чисто бяла панама, но не знам дали ти върши работа newsm78
Със сигурност ще се намери някой, който има схемите, но поне малък тласък ни дай.

# 626
Мисля , че едно момиче беше показало един ключ старовремски с  blackwork   и тя тогава каза , че си намира схемите в pinterest...

Връщам се назад да разглеждам ....

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 18:20 от ina.

# 627
  • София
Готова съм!!! Стана по-бързо, отколкото очаквах, но вече нямах търпение да го завърша. Наживо е много по-ярък и по-красив  Peace

Ето да оцените мащабите. Фотограф е баща ми, не го съдете много строго  Wink
Скрит текст:

Инатче, жълтото иглениче е разкошно!   bouquet

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 19:40 от -=Деси=-

# 628
  • sf
Аууу, страхотен е !!! Чу-ден!
А как обичам такива горско-речни пътечки  Crazy

# 629
Деси, прекрасен е   bouquet. Наистина с втората снимка си дадох представа за реалните размери на гоблена Peace

Общи условия

Активация на акаунт