Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 56 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ох с тази промоция напоръчах 23 книжки.... но търсачката на е-зона е много скапана.

Поръчах всичко за Малкия Никола и за Мумините, въпросите на ЛаРус и това:

http://www.e-zona.bg/141033/%D1%87%D0%B8%D1%87%D0%BE-%D1%84%D1%8 … BA%D1%8A%D1%82-ez

# 571
На мен ми показва само три книжки за мумините, от които 2 ги имаме Sad.

# 572
Bliss, виждам, че купуваш с тенденция. Wink Hug Промоцията за мен си заслужава, дори и на Панаира на книгата не правят такива отстъпки (а някои издателства и въобще не правят, напр. Фют).

Гале, пиши им, ще ги добавят! Peace

# 573
Bliss, виждам, че купуваш с тенденция. Wink Hug Промоцията за мен си заслужава, дори и на Панаира на книгата не правят такива отстъпки (а някои издателства и въобще не правят, напр. Фют).

О да. Не знам дали като ни дойде време ще ги има налични или ще ги преиздадат.

galia_mi всичките ги имат. Само две не са постнати в сайта, но могат да ги добавят ръчно. Търси ги на ръка. Търсачката е отвратителна.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 15:42 от Анонимен

# 574
  • у дома

Намалението от -25% в e-zona.bg продължава до 30-ти април. Peace

Ако продължават да удължават така срока,аз ще съм напълно разорена  Embarassed

# 575
Светле, напълно те разбирам! Hug И аз съм планирала още поне една поръчка, ама след празниците. Wink Но се надявам, че и занапред ще пускат такива намаления.

Да, наистина сайтът е малко кофти, но предполагам работят по подобряването му. Обаче пък са много отзивчиви и мили на чата, имейли.. Мисля, че са способни да намерят всичко, стига да го има налично и от издателството. Така че, пишете им, питайте.. Добавят и пращат линк направо към търсените книги. Peace

Bliss, хубаво правиш! Wink "Чичо Фьодор.." може и по-рано, ние с В. четохме вече "Крокодилът Гена" и "Новите приключения на Крокодила Гена", може би скоро ще прочетем и за Фьодор. Харесва му да четем книги с глави, като кака си да си отбелязва докъде сме стигнали, сега сме започнали "Бирлибан" и също "Мишокът Катерач..".

Забравих да се похваля и с една друга книжка, която спечелих от игра във Facebook, но още не са ми я донесли:

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 15:59 от Сиси ♥♥

# 576

Bliss, хубаво правиш! Wink "Чичо Фьодор.." може и по-рано, ние с В. четохме вече "Крокодила Гена" и "Новите приключения на Крокодила Гена", може би скоро ще прочетем и за Фьодор. Харесва му да четем книги с глави, като кака си да си отбелязва докъде сме стигнали, сега сме започнали "Бирлибан" и също "Мишокът Катерач..".

Не съм купила на Успенски всички, но следващия месец ще се поправя.  Mr. Green

Наистина са много отзивчиви.

# 577
Не съм купила на Успенски всички, но следващия месец ще се поправя.  Mr. Green
Всъщност то друго негово новоиздадено няма, само "Крокодилът Гена" на изд. Дамян Яков, но май и тя е поизчерпана, "Новите приключения на Крокодила Гена" е на същото издателство, но отдавна е изчерпана, не знам защо не преиздават. Иначе ние имаме и "Училище за клоуни" от библ. Смехурко, антикварна съм я взимала, а в изданието на "Крокодилът Гена" от моето детство има и "Гаранционните човечета" - http://detstvoto.net/index.php?newsid=4747

# 578
  • Sofia
Всъщност то друго негово новоиздадено няма, само ...

Даа и аз имам всичко на Успенски и + Надолу по вълшебната река  и две книжки с Вера и Анфиса,  старите издания, само "Новите приключения на Гена" нямаме.
А Крокодила Гена и Тримата от Сметаново четох на детето (след което и филмчето гледа) на 5г., може и на 6-7 разбира се.

# 579
О, да, тази я изпуснах, имаме я и ние. Peace

# 580
# 581
От вчера:
"Тими Провала", "Рамона и баща й", "Как да избегнеш драконово проклятие" и "Приказки за Хитър Петър"

# 582
от вчера  от тук я открих.
пише, че е за малки, ама вкъщи я прочетоха всички по много пъти:)   https://www.facebook.com/TheSkateboardCity.detskiknigi

# 583
  • Стара Загора
 За Великден  "Тими Провала"  за дъщеря ми и 2 книжки за Дора за синът ми ( подходящи за начинаещи в четенето).
Днес купих "Невероятните приключения на Унки Марлюнки" и "Унки пътешества в космоса"
http://www.helikon.bg/author/Иван%20Раденков_105931/

# 584
  • София
Последно купих тази и е много любима вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт