American Horror Story - Кво става тука изобщо?! Тема 11

• 29 991
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Гогол.
 И аз за тоз петел се сетих.  hahaha

# 256
Изгледах си  Flutter Джесика не пуска кокaла и нов сюприйм няма май да има  Mr. Green С татко Легба май се спогодиха  Thinking

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 17:20 от Peregrin

# 257
  • МАРС
Абе мани, тя предният епизод беше взела-дала, сега кожата й блестеше повече от моята и рипаше като младо яре. ooooh!

# 258
Нали Анджела и прави разни вуду спа процедури  newsm78

# 259
  • МАРС
Пак съм гледала с половин око. Grinning
Значи искам и аз вуду спа, някой ако знае къде правят, да свирка.

# 260
  • Ænima/Albuquerque
Пфуахахах hahaha hahaha hahaha

# 261
  • гр. София
А! Сетих се какво щях да кажа по-рано днес, но забравих!
Фиона като няма душа защо плака докато Стивиту пя и свири? Бездушните хора не изпитват емоции. По тая причина не трябваше и да крещи по щерка си. И не трябваше да се влюбва в тоя с брадвата.

# 262
  • Ænima/Albuquerque
Няма душа, бе, Розу, не че няма емоциЙ! Кво, Брад Пит у Интервюто също нямаше душа, ма па кви емоции имаше само...  Flutter

# 263
  • гр. София
Е какви емоции като си без душа? Нали на хората, които нищо не може да ги трогне, се казва, че са бездушни?  Rolling Eyes
Ако нямаш душа усещанията ти са само на физическо ниво. Rolling Eyes

# 264
Според мен липсата на душа е равна на това, че  си лош човек, не, че не изпитваш емоции. Предполагам и тук това се визира. Wink

# 265
  • Ænima/Albuquerque
С Бебето съм on this one.

# 266
  • гр. София
Според мен липсата на душа е равна на това, че  си лош човек, не, че не изпитваш емоции. Предполагам и тук това се визира. Wink

Да де, според гледната точка на сценаристите може, впрочем явно, е така.  Peace (според едни други сценаристи пък вампирите блестят на слънце  Laughing)
Но иначе душата е носител на емоциите. Няма душа - няма емоции.

# 267
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъ... миии... не знам защо, нито пък знам как да се обоснова, ама не е така.  hahaha

# 268
  • гр. София
Духовните учения свързват емоциите с душата. Също и според някои философски течения (май Платон, ако помня добре newsm78).

# 269
  • Ænima/Albuquerque
Мани ги тия ню ейдж булшитни.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт