Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Според мен и това трябва да се отчете.
Please Note: This is a manufacturer refurb with 6 month warranty & will be packaged in a brown box.

# 106
Знам, че не е по темата точно, но преди време се коментираха намалени киндъли. Ето тук http://www.thehut.com/ereaders/kindle-4-with-wi-fi-manufacturer- … urb/10613260.html има на добра цена с безплатна доставка до БГ.
Ох аз като някаква мерудия, ама да кажа, това е стария модел (сивия). Не знам каква е точно разликата с по-новия, признавам си  Blush но за тези които биха се засилили да си го купят, да направят проучване за разликите  Peace

По-скоро в това е разковничето:
Цитат
Please Note: This is a manufacturer refurb with 6 month warranty & will be packaged in a brown box.

49е е в немския амазон

Една колежка преди седмица поръча с мойта карта това http://www.amazon.de/Unold-68110-Backmeister-Backautomat/dp/B009 … words=Unold+68110

сега забелязах, че е машинка за хляб, трябва да е до 1кг. Ако те интересува утре мога да питам дали работи добре.

А колко излезе доставката? Директно я смятам около 28е Sad. През превозвач около 30лв с пратки.д (21лв + 9 лв. куриер).

# 107
  • София
Киндъл 4 си е киндъл 4, независимо от цвета. Сив, черен, разлика няма.

Please Note: This is a manufacturer refurb with 6 month warranty & will be packaged in a brown box. заради това е такава цената наистина, не бих си го купила, бих си взела нов от амазон.

# 108
Момичета утре ще си взема от Спиди кафемашината закупена от ЧП.
Та в този дух на мисли имам нужда от изпробван сайт за покупка на капсулите LAVAZZA A MODO MIO или съвместими на тези.

# 109

Please Note: This is a manufacturer refurb with 6 month warranty & will be packaged in a brown box. заради това е такава цената наистина, не бих си го купила, бих си взела нов от амазон.
Не е е вярно, единия 4-ка е 2011г другия е 2012, има и други разлики, който иска да изгледа клипчето  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=0uNYDQz_Pag

# 110
Горд собственик съм на Киндъл. На първо четене няма български език, което ще ми образува нерви, ако половинката реши да го ползва.
chockolina,   bouquet
Няма български и на второ четене Wink - та не се мъчи да търсиш, Peace  но книги на български в mobi формат се качват и четат без проблем, както вероятно знаеш.  Peace  Simple Smile
Поне има ли английско меню
Имам голямо желание да си поръчам книгата, но  нещо не мога да се оправя с германския амазон. Ако може да ми кажете някакъв сайт чрез, който да си я поръчам ще съм ви много благодарна Simple Smile

# 111
Ей тук има на бг написано ревю:
http://myebook.bg/?p=1660
иначе най-изгодно е в немския амазон. От прочетеното в ревюто става ясно че може да избереш езика на менюто при първоначалната регистрация, което мен много ме успокои, че първоначално ми бяха казали, че щом е от немския Амазон, е на немски менюто.
Има го в английския амазон, а може да си го купиш и от тук, но цената е доста по-солена.

# 112
Горд собственик съм на Киндъл. На първо четене няма български език, което ще ми образува нерви, ако половинката реши да го ползва.
chockolina,   bouquet
Няма български и на второ четене Wink - та не се мъчи да търсиш, Peace  но книги на български в mobi формат се качват и четат без проблем, както вероятно знаеш.  Peace  Simple Smile
Имам голямо желание да си поръчам книгата, но  нещо не мога да се оправя с германския амазон. Ако може да ми кажете някакъв сайт чрез, който да си я поръчам ще съм ви много благодарна Simple Smile

В немския е най-изгодно.
Има английско меню, можеш да си го настроиш на какъв език искаш.

# 113
chockolina,   bouquet
Няма български и на второ четене Wink - та не се мъчи да търсиш, Peace  но книги на български в mobi формат се качват и четат без проблем, както вероятно знаеш.  Peace  Simple Smile
Имам голямо желание да си поръчам книгата, но  нещо не мога да се оправя с германския амазон. Ако може да ми кажете някакъв сайт чрез, който да си я поръчам ще съм ви много благодарна Simple Smile
Моя Киндъл е купуван от немския Амазон-има няколко езика,които се избират от самото устройство,между които и английски и испански......
Така че смело си поръчай Peace

# 114
Чоки,   bouquet за темата
Да се похваля всичко от ЧП е вече при мен и Коледата ще е щастлива. Само с бонбоните от 6 п. ми отворихте голяма беля. Харесаха ми и докато се усетя кутията свърши  Embarassed и сега чакам празниците и айде на диета, че и за януарските намаления да спестяваме. Има ли начин да сортирам с търсачката само якетата с гъши пух?

# 115
  • Варна
Аз купих киндъл от немския амазон, има си английски естествено/те са еднакви без значение от кой амазон е купено. Изненада ме обаче поздрава ...купих го за подарък пък на киндъла се изписа " Здравей Flash*" Laughing

Исках да ви питам, дали сте виждали тук и къде такива стойки за ютия? Трябва ми малко  спешно та ми се щеше да я купя оффлайн.

# 116
Попаднах на тези Cubanas 40 za 28 лири.
http://www.amazon.co.uk/Cubanas-Womens-Rueda1933-Pull-Boots/dp/B … ie=UTF8&psc=1

В немския Амазон виждали ли сте изгодни шоколадови неща и ако може линк към сладките изкушения,че ме няма с немския никак! Искам да поръчам до Германия,та за това от там.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 21:51 от sasi6

# 117

Исках да ви питам, дали сте виждали тук и къде такива стойки за ютия? Трябва ми малко  спешно та ми се щеше да я купя оффлайн.
Не е същата http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=36737
единствената такава която си показала и открих е тук  не знам нищо за сайта и как са с доставката.

# 118
  • София

Не е е вярно, единия 4-ка е 2011г другия е 2012, има и други разлики, който иска да изгледа клипчето  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=0uNYDQz_Pag

Да, гледах... единствената разлика е една идея по-бързото сменяне на страниците...което е толкова незначително малко по-бързо, че просто не бих се замислила дори, че е някакво преимущество, че специално да търся черния.
Мен лично сивото повече ме кефи като визия.
За екраните и кое се вижда по-чисто и контрастно мога също да поспоря, защото от киндъл до киндъл има разлика, дори да са една генерация, дори да са една партида, на едни са им по-бели екраните, на други по-сивкави, по-синкави, по-жълтеникави, от там на един ще изглежда по-контрастно от на друг... ама те и на клипа с много въображение видяха разликата.
Аз имам сивия, черния ми е минавал през ръцете Wink специално нашия повече ми хареса от черния като екран, но и мъжът ми каза, че като го купувал избирал от 5 и си подбрал на- контрастния Wink

Амазон е щатска компания, то оставаше и да не тръгва на английски  киндъла Simple Smile Да, избираш си в началото, проверено, вече 3 за познати сме поръчвали от немския Simple Smile

При французите е 59E, ако от там би му било по-удобно с поръчката на някой.

# 119
  • Балчик
Немците още не са ми върнали пощенските, след като на 10-ти са получили пратката и същия ден си писах с тях на чата. какво да правя? Пак ли да им пиша?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт