Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А за какво са две фурни? newsm78
За да мога да готвя две неща едновременно, все пак сме доста хора в къщи.

Че то това става и с една фурна. Grinning
Малко ще ми е трудно да пека мусака и меденки заедно Rolling Eyes

Пекат се на две различни нива и функция отгоре и отдолу с вентилатор  Peace

# 256
preci, опитах се да намеря това, което търсиш...но честно казано или за с 4 газови котлона или с 4 електрически....така че единственият вариант, за който се сещам е да си вземеш тип печка за вграждане...фурните си ги поръчай от Англия, а от тук лесно ще си намериш газови+електрически котлнони...
Иначе ги търсих като dual fuel cookers  Peace

# 257
Относно кода в байвипа за покана на приятел как се получава? Самопоканих си другия акаунт и доколкото разбирам при поръчка 50 евро те ще ми върнат 15 евро, правилно ли съм разбрала и от кой акаунт сега ще трябва да пазарувам от този, който кани или от поканения-дано да съм го написала разбираемо.

# 258
От поканения, минимум за 50 евро - поканващият получава 15 евро в някакъв период след поръчката.

# 259
Момичета , помагайте ! Харесах си два часовника и исках да си ги поръчам и да си ги закупя , но ми излиза че не могат да ми ги доставят на този адрес  в България , явно не е позволено .Понеже з а първи път пазарувам въобще от чужда сайт -помогнете  да се справя с проблема !

# 260
От поканения, минимум за 50 евро - поканващият получава 15 евро в някакъв период след поръчката.

Благодаря!

# 261
  • Бг
Момичета , помагайте ! Харесах си два часовника и исках да си ги поръчам и да си ги закупя , но ми излиза че не могат да ми ги доставят на този адрес  в България , явно не е позволено .Понеже з а първи път пазарувам въобще от чужда сайт -помогнете  да се справя с проблема !

Пусни ги до адрес на превозвач.

# 262
  • Варна
След колко време се вижда в банката сумата за рефънд от Amazon.de? На 12-ти получих мейл, че ще ми върнат парите, събота беше работен ден, а все още нямам нищо по сметката.

# 263
След колко време се вижда в банката сумата за рефънд от Amazon.de? На 12-ти получих мейл, че ще ми върнат парите, събота беше работен ден, а все още нямам нищо по сметката.
аз наскоро имах връщане от анлийския амазон.Емейла ми пристигна в петък,а парите се появиха в картата в понеделник.

# 264

Моля дайте линк , ако знаете такъв, с обяснение как се поръчва на превозвач.Отпред на темата не видях ! Мерси

# 265
  • София
Проверете си пощите, защото амазонци раздават ваучери   Mr. Green Получих 10/50 за английския валиден до 24 Декември....
М да подканят ни да пазаруваме  Laughing  и аз получих няколко,но само на акаунти който не съм ползвала отдавна.                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Момичета , помагайте ! Харесах си два часовника и исках да си ги поръчам и да си ги закупя , но ми излиза че не могат да ми ги доставят на този адрес  в България , явно не е позволено .Понеже з а първи път пазарувам въобще от чужда сайт -помогнете  да се справя с проблема !

Моля дайте линк , ако знаете такъв, с обяснение как се поръчва на превозвач.Отпред на темата не видях ! Мерси
Ето тази тема е за превозвачите  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734546.0

# 266
  • Абсурдистан
Английски амазон - На 13-ти декември им изпратих документите за направени пощенски разходи, вчера неделя  Shocked вече бяха по картата ми, при положение, че събота на обяд проверявах и не бяха там.

# 267
  • Варна
Англичаните са малко по еспедитивни, ама все пак ме притеснихте. Ще взема да им пиша и да ги побутна малко.

# 268
Англичаните са малко по еспедитивни, ама все пак ме притеснихте. Ще взема да им пиша и да ги побутна малко.
Ако имейлът каза че ти издават рефънд, то проблема не е в тях, а във времето за обработване на транзакцията от банките. Той вече е нареден от Амазонци щом имаш и-мейл.

# 269
  • Абсурдистан
Получих зебричката. Доставка до БГ с ДНЛ ми излезе 6,50 п. - 5,4 кг. Не използвах превозвач и съм супер доволна. Жалко, че в някой случаи няма как да се избегне.

Самата зебричка е много готина. Само дето я очаквах да е малко по-голяма. Според мен, те го дават до 3 години, но за 2-3 г. деца ще е малка. То зависи и от децата, де.

Общи условия

Активация на акаунт