Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 218
  • 644
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
нямам търпение  Flutter

# 16
# 17
  • София
Много хубаво, че има нова тема. Цяло лято не го даваха и от септември се каня да попитам: абе, какво стана с този сериал?
Вергов!  Heart Eyes

# 18
# 19
Запис.
Тия взеха да ме дразнят чак. То бива чакане, ама те прекаляват.

# 20
Дали след третия сезон ще пуснат направо четвъртия? Дали той няма да е финален и затова го снимат веднага след трети? Не знам, но не искам да е така.

# 21
Скоро прочетох,че вече снимат 4 сезон Simple Smile Интересно ми е дали веднага след като свърши 3ти ще пуснат 4ти,ей така като бонус за дългото чакане или ще направят отново една дъъъъъъъълга почивка?  Grinning

# 22
Е, какво дълго чакане? Тези почивки между сезоните са нормална практика. Не ми се вярва да пуснат двата сезона един след друг. Peace

# 23
  • UK
Запис   bouquet

# 24
Вече наистина забравих кога гледах 2-ри сезон. А 4-ти сезон най-рано през септември да го дадат  Peace

# 25
  • Berlin
Айде и аз. Simple Smile
Ако се засичат с Под прикритие, ще теглим, какво да правим. Simple Smile И него също много го чакам вече.
Нещо интересно покрай актьорите има ли?

# 26
Айде и аз. Simple Smile
Ако се засичат с Под прикритие, ще теглим, какво да правим. Simple Smile И него също много го чакам вече.
Нещо интересно покрай актьорите има ли?
     Скоро прочетох,че Под прикритие ще бъде 5 сезона.В началото са били замислени само 3,но заради зрителския интерес са ги увеличили на 5  Peace

# 27
Идвам и аз.

Фенка съм на директора и влюбената в него учителка /забравих им имената/.

# 28
Вергов! Heart Eyes

# 29
и аз хоп! при чакащите!

Общи условия

Активация на акаунт