365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 197
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 155
За всички психолози мисля, че са излишни като професия "психолог" и тези, които стават за нещо, да се преквалифицират и дообразоват като психиатри, за да вършат нещо наистина полезно. Сега ясно ли е?

# 1 156
  • Луната ни пази
Помощ от психолог съм търсила и пак бих потърсила за детето си.  За себе и в най- тежките моменти не съм усещала нужда.
За да не е спам. Имаме нов шеф, много съм доволна, но чуствам, че загубих приятел и съветник. А тя определено мибеше страхотен съветник в джунглата на нашия колектив (на годините на майка ми е и я чуствам като своя собствена майка). Знам, че ще направи много хубави неща, убедена съм, но егоистично я искам пак за себе си. Сигурно съм първия простак, който не иска приятелят му да му стане шеф в системата на образованието. Всъщност го искам, защото знам, че това ще е супер за училището, ще е добре за мен от професионална гледна точка, но от емоционална никак не съм доволна.

# 1 157
К'во ви дреме за мнението на другите не мога да разбера?! Особено на непознати хора..

# 1 158
Според мен всеки нормален човек има моменти,в които като се замисли
стига до извода за себе си,че не е съвсем в ред...

# 1 159
Да, така е, защото никой луд не се съмнява в здравия си разум.

# 1 160
Психолозите не могат да станат психиатри.
Първо трябва да издържат изпита по медицина -химия , биология.А после учене по хистология , биохимия ,травматология и много т.н Стаж в хирургично отделение ....
Друго си е да кажеш , че трябва да прочетеш Букай нали ....

# 1 161
Тя е куч*а !! От най-долните. Вдига ми нервите до n степен. Побърква ме с нейните: спокойствие, ирония, сарказъм и надменнст !!

# 1 162
Притеснявам се за утре,дали няма да изневеря на себе си и отново да съм слаба  Embarassed Blush

# 1 163
Как ще си намеря работа, като за една обикновена продавачка кандидастват м/у 200  и 800 души само за 3 дни. , а и съм с магистратура но заради пустия му опит , който искат вече съм се отказала да търся по специалността. Cry  и после безработицата намалявала, лъжи и пак лъжи.  Най-добре да си вложа последните пари в изучаване на език и да си търся щастието в чужбина както направиха много българи. Thinking

# 1 164
Винаги съм била перфекционист, но от няколко години откакто децата загубиха баща си, стремежа ми всичко да е перфектно се превръща в болестно състояние.Това вреди не само на мен, но и на околните и ефекта от старанията ми е по-скоро отрицателен

# 1 165
Днес се разплаках на публично място.Просто не можах да се овладея след няколко неприятни случки.Искаше ми се просто земята да се отвори и да ме погълне. Cry

# 1 166
Днес се разплаках на публично място.Просто не можах да се овладея след няколко неприятни случки.Искаше ми се просто земята да се отвори и да ме погълне. Cry

Hug Hug Hug

всичко ще се нареди

# 1 167
Не усещам подкрепа от човек, от когото имам нужда. Събра ми се твърде много , но не ми стиска да сложа край на всичко Sad

# 1 168
Не мога да се понасям просто... Sick

# 1 169
Благодаря,Зизу. Всъщност нещата,които ми се случиха не са кой знае какви ,но аз съм станала много чувствителна на една тема . Cry

Общи условия

Активация на акаунт