Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 867
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 90

Защо най-отгоре изскача ту Народното събрание, ту нещо друго? Това са най-актуалните теми, така ли т.е. в тях се пише в момента?

И аз питам същото. За мен това не са актуалните теми? Кой и на какъв принцип ги избира?

Определено не е моят форум, но предполагам, на никого няма да липсвам особено.

И, Бога ми, къде ми е короната?!?!  Mr. Green

До скоро, дами!  wavey

# 91
Не е шокиращо със сигурност! Дори ме изненада приятно - бях настроена за много по-лош изглед.
Като сравнявам със скрийн-овете от тестовата в предишната тема, като че ли лявото не е толкова ляво.
Излишни и претрупващи са аватарите пред темите. Дори според мен ако ги няма ще се събират по повече заглавия на един екран и няма да се налага голяма "разходка". Много е светещо, при положение че съм намалила яркостта на монитора. Добре е да помислят хубаво за изгледа на темите - все пак там повече време се прекарва в писане и четене, а в този си вид уморява и натоварва много.
Бърза връзка към правила?
На пръв поглед това, но потребителите, които са тествали със сигурност могат да кажат още неща - за и против.

# 92
Бутонът "Бързо връзки" не дублира ли малко горното падащо меню?  newsm78

# 93
  • Пловдив
Лично на мен най-много не ми допада силното изместване в ляво и аватарите на всички пуснали тема.

# 94
  • София

Защо най-отгоре изскача ту Народното събрание, ту нещо друго? Това са най-актуалните теми, така ли т.е. в тях се пише в момента?

И аз питам същото. За мен това не са актуалните теми? Кой и на какъв принцип ги избира?

И, Бога ми, къде ми е короната?!?!  Mr. Green

Защото и за мен не са най-актуалните теми и се зачудих, на какъв принцип ми ги предлага, ама явно не е само на мен? Много ми е натоварващо това предлагане на теми в най-горната лента, които са с ужасно големи картинки Rolling Eyes

# 95
  • Другата България

Това и аз щях да го питам, ама разглеждайки ми се стори, че не е точно така. А и тази тема за правителството от месеци хич не е дискусионна, а е мерене на.... Tired и се списва от 4-5 постоянни човека с 4-5 различни временно приходящи и изходящи. Не мисля, че точно тя трябва да се появява на началната страница.

Цитат
Лично на мен най-много не ми допада силното изместване в ляво и аватарите на всички пуснали тема.

Да бях броила колко станахме, чунким ни вземат под внимание....

# 96
  • срещу двата комина :)))
Мисля, че ще е по-прегледно, ако заглавията на темите са с удебелен шрифт  Peace

# 97
Каква е разликата между ВСИЧКО и АКТИВНИ ТЕМИ  newsm78 На мен ми изглеждат еднакво Simple Smile Нещо не мога да хвана идеята  Crazy

А в "Ново от всички форуми" има теми отпреди 2 часа - не ми изглеждат много нови Simple Smile Simple Smile Simple Smile - там как попадат темите  newsm78

# 98
  • София

Това и аз щях да го питам, ама разглеждайки ми се стори, че не е точно така. А и тази тема за правителството от месеци хич не е дискусионна, а е мерене на.... Tired и се списва от 4-5 постоянни човека с 4-5 различни временно приходящи и изходящи. Не мисля, че точно тя трябва да се появява на началната страница.

Постоянно се въртят някакви картинки при мен: Народното събрание, парфюми и някакви девойки в официални рокли  Crazy

# 99
  • София

Харесва ми, че вътре в темите всичко си е както преди. Надявам се това да не се промени. Peace

И аз на това се надявам. Нищо от новия вид на форума не ми харесва, нито като естетика, нито като функционалност. Много е натоварващо.

Също изнесения бутон за нови мнения по тема (виж новото), бива да си е както преди-до заглавието на темата.

Абсолютно. Нищо лично, но ми се вижда идиотско първо да гледаш темите, а после да проверяваш в съседната колонка дали има или няма нови мнения.

# 100
Хм... още нещо.
Във форум/подфорум колоната с празнуващите, хороскопите и парламента би било удачно да си размени мястото с колоната с темите. Като оставим настрани удобството, по-прегледно е. Вместо широка, тясна, тясна (евентуално реклама, в момента ми е празно) да стане тясна, широка, тясна.

# 101
Не ми допада особено...
Има и бъг на страницата с Получени/Изпратени съобщения...Може и само при мен да е, а може и да не е ... Не знам дали е споменавано вече.

# 102
  • Ænima/Albuquerque
Всъщност, нещата на заглавната страница са супер зле, в сравнение с подфорумите. Там липсват аватарите, и хаоса. Подфорумите ми харесват как изглеждат, но да не бяха толкова вляво.
Общо взето, това което ме дразни е кича на първа страница, но слава Богу, там работа нямам.

Коленопоклонно моля, поне темите вътре да останат както са.

# 103
пак да кажа, че е ужасно всяка тема да излиза ъсс снимка - доколкото разбирам, това е аватар на пусналия темата?
първото, което видях, беше темата "Секс за първи път" и една голяма пльосната централно снимка на мъж, налазил жена на плажа. Извиньете, не искам постоянно да се оглеждам дали децата са ми зад гърба, защото на Пена й скимнало да си сложи такъв аватар. Просто няма нужда да е огромен.

# 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

За тези, които не са разбрали - настоящата форма на публикуване е личната ми форма на протест срещу предложената нова версия. Така публикувам от няколко дни и не смятам да спирам за момента.

При отваряне на началната страница всъщност изобщо не се вижда никой от списъците с темите. Най-отдолу се появява лентата с бутони - активни, отговори и т.н. и чак под нея са темите. Т.е. трябва да разкараш целия екран преди да стигнеш до това, което те интересува.
При влизане във форум/подфорум списъците излизат най-вляво, дясното в момента е празно, но вероятно ще ни бъде натъпкано с реклами. Sick

Не разбрах какво точно представляват т.нар. активни теми. newsm78
......

Общи условия

Активация на акаунт